סקר...

Buba Te Amo

New member
סקר...

אוקי, השאלה בסקר היא: איך התחלתם להעריץ את נטי? אני, לדוגמא, התחלתי להעריץ אותה מהטלנובלה בובה פראית. אחרי זה קניתי את הדיסקים והשתגעתי לגמרי! אז תענו לי!!!

פיקוש

New member
אני....

בהתחלה ראיתי אותה בעשירים ודוגמניות ולא שמתי לב אליה ממש אבל היא מאוד מצאה חן בעיניי אבל לא פה התחילה ההערצה... באותה תקופה התלהבתי מגבריאלה ספניק והטנובלה מתחזה חחח שהיא נגמרה מה זה הייתי עצוב הקלטתי ת'פרק האחרון על 3 קלטות... ומה זה לא רציתי שזה יגמר ואמרתי מה זה בובה פראית בכלל? אוףף שיחזירו ת'מתחזה! חחחחח יום אחרי ב-20:15 אני פותח ת'טלויזיה כי אמרו על בובה פראית שזאת תהיה הצלחה כתבו על זה בפנאי פלוס ובעוד מלא אז אמרתי ננסה! חחחח פתאום אני פותח ת'טלויזיה אני רואה את נטי כצ'וליטו נדלקתי על הפראות שלה! חחחח היא הרגה אותי! ואחרי זה שיר הפתיחה ואמרתי לעצמי "מה היא גם זמרת?!" ושראיתי אותה שרה קמביו דולור אמרתי וואוווו יש לה קול היא כל כך יפה דיייי אין עליה! וישר התחלתי לרחוש חיבה כלפיה! ובאותו פרק היא הופיעה עם החצאית האדומה וממש נדלקתי עליה! היא הכי יפה שראיתייייי ישר אמרתי! וקראתי לאימא שלי שתבוא לראות את האישה היפה הזאת! ועוד באותה תקופה לא זכרתי ת'שם שלה קראתי לה נטלי במקום נטליה! חחחחח ובפרק הראשון או השני השמיעו באיזה קטע את מה מוארו דה אמור! אמרתיי וואווווווו מה זה השיר הזה? יש לה דיסק??? אלוהיםםםם אני לא יכול יותר!!!! שהיא תוציא דיסק!!!!!!!!! וככה ממש התחלתי להתלהב ממנה ולהעריץ אותה מיום ליום יותר ויותר! אחרי זה שמעתי שהדיסק שלה הגיע לישראל מרייטינג והוא זכה לאלבום פלטינה רצתי לחנויות וקניתי אותו! הלכתי לשמוע אותו וזרקתי את כל הבולשיט כמו בריטני ומה שהיה באופנה ושמעתי את נטליה כל הזמן! יום ולילה מה מוארו, דה אמור, קמביו דולור, הורקן, קה סי קה סי! התאהבתיייי בה נואשותתתתתתתת התחלתי לאהוב אותה הכיייייי שבעולם!!!!! ואחרי זה שהיא שינתה את הלוק לשחור אמרתי מה זאת פאה? ואחרי זה התרגלתי והמשכתי לאהוב אותה וכמובן מהרגע של בובה פראית התחלתי לאסוף עליה עד עכשיו! ושמעתי שהיא מוציאה דיסק חדש ושיש לה קליפ (מעיתון רייטינג!) עוד לפני זה הקלטתי כל מה שהיה עליה כמעט בטלויזיה! ויום אחד היה את טו וננו ומה זה אהבתייייייי ת'שיר עוד יותר מקמביו דולור! אמרתיייי היא דיווה!!!!! ושהיא באה לישראל בכלל התלהבתי ממנההההה!!!!!! וגם לפני זה קניתי את הדיסק והוא היה מדהיםםםם כל הזמן שמעתי אותו קליינטה טודוס א ביילר, בסטה דה טי בסטה דה טודו, טובה טו וננו טובה טו אמור... ובלה בלה... ומאותה תקופה עד עכשיו לא הפסקתי לאהוב אותה ועכשיו אני אוהב אותה יותר מתמידדדדדדד היא מושלמתתתתתת ביותרררררר!!!! אז זה הסיפור שלי... חחחחח

פיקוש

New member
חחח בא לי לכתוב עוד!

אחרי הדיסק טו וננו היה איתה קצת הפסקה אבל המשכתי לאהוב אותה ואחרי זה היא שוב באה לישראל וראיתי שהיא יודעת ת'שפה שלנו והיא שרה יום הולדת שמח יום הולדת שמח לילדה אחת מגיא פינס שפגשה אותה אחרי ההופעה! ואמרתייייי וואייייי איזה חמודהההההה דייייי אני מה זה רוצה לפגושששש אותהההה איזה כיף לילדה הזאתתתתת נטליה כל כך בן אדם חם ואוהב!!!! היא האישה הכייייי מתוקה שראיתי! ואחרי זה עקבתי אחריה באינטרנט והכל ואספתי עליה טונות של חומר... ואחרי זמן רב שלא שמעו ממנה היא חזרה עם דיסק חדש וטלנובלה חדשה! ואת הדיסק שמעתי עוד לפני שהוא יצא ואמרתייייי וואייייי הוא מטריףףףףף כל השירים ממש מדהימיםםםםם הרוקקק שהיא שרהההההה סוף הדרךךךך!!! ומאוד גם אהבתי את קצ'ורה והסוף היה מאוד מרגש כל כך התרגשתי מזה!!! ואחרי זה נטליה הסתפרה קצוץ ויש כאלה שהפסיקו לאהוב אותה בגלל תספורת! בהתחלה אני גם לא אהבתי! אבל האישיות שלההההה פשוט מושלמתתתת ועם הזמן התחלתי לאהוב את הקצוץ אפילו יותר מהתספורת הקודמת!!!! ועכשיו יותר מתמיד! ועד פה המגילה שלי... חחחחח מקווה שנהנתם לקרוא...

niravital

New member
חחחחחחחחח היה קשה ../images/Emo122.gif

אבל עמדתי במשימה
וקראתי ה-כ-ל

niravital

New member
../images/Emo26.gif סיפורי אני והטיול הגורלי ../images/Emo9.gif

(מבוסס על מקרה אמיתי)
היה היה, בארץ רחוקה (סלובניה, כמדומני), לפני שנים רבות (שלוש שנים וחמישה חודשים), טיול מאורגן, בו נמצאו במקרה ניר, גיבור הסיפור, בן דודו שנולד שבוע אחריו, סבם וסבתם, שהוציאו את שני הנכדים הבכורים שלהם לטיול בר מצווה באיחור אופנתי (אחרי גיל 14, למתקשים)
לפני אותו טיול, ישב ניר בסלון ביתו החמים (היה קיץ) מול מערכת הסטריאו ואוסף הדיסקים המשפחתי, ונבר בהם כדי למצוא דיסקים אותם יוכל לקחת עימו לטיול להאזנה בשעות הנסיעה הרבות (והמשעממות לעיתים) באוטובוס
אולם - אבוי!! שבוע לפניו יצאה אחותו שתחיה לטיול הבת מצווה הלא אופנתי (ולא באיחור, למבינים עניין) עם אמה, שהיא גם אמו של ניר (מן הסתם), גיבור הסיפור... אחותו של ניר לקחה עמה את כל אוספי המוזיקה ה"גזעיים" ('קולים', בעברית), ולא השאירה דבר לניר המסכן...
לפתע נפלו פניו על שני הדיסקים הראשונים של נטליה
שהונחו שם כבר חודשים מספר* (שאני אדע בדיוק גם את זה?! הגזמתם) מבלי שראו בפנוכו של מערכת סטריאו או דיסקמן כמעט מעולם... ניר, מעובדת היותו אורוגוואי, ומשום שידע כי נטליה
הינה אורוגוואית, החליט לנסות את סגנון המוזיקלי של מולדתו האהובה, והכניס את הדיסקים לתיקו
בטיול, התחיל לשמוע ניר את השירים של נטליה, והתאהב בהם... אפשר לאמר, שמהטיול הזה הוא אף פעם לא הפסיק לשמוע, וכולם התפלאו מההערצה הפתאומית, ותהו מתי היא תסתיים (לעולם) ...
רק כעבור זמן, התחיל ניר להתעניין בנטליה גם על המסך, והערצתו נהפכה לטוטאלית, עד עצם היום הזה
ה – סוף
* לאלו מכם שתהו, הכיצד הגיעו שני דיסקים של נטליה
אל אוסף הדיסקים המשפחתי, קודם כל צל"ש
אח"כ, נסביר ונאמר כי הם הגיעו מכיוון שהאבא האורוגוואי (גם הוא) של ניר קנה את הדיסקים, מכיוון שחשב שאחותו של ניר אוהבת לשמוע אותם, מה שהתברר כעיוות האמת ... ניתן לאמר, כי ניר החל להעריץ את נטליה
מהסיבה הפשוטה שאחותו... לא

rozalinda22

New member
../images/Emo24.gifגם לי נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo108.gif

אני כל הזמן קוראת פה
לאב יו

rozalinda22

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo108.gif

אני אכתוב יותר...מבטיחה
וגם את חמודה...
אמרתי את זה אפילו לניר...

והסיפור שלי...

גם אני ראיתי אותה בעשירים ומפורסמים ובדוגמניות 90-60-90, אבל לא הערצתי אותה בכלל... אח"כ הגיע בובה פראית בויוה ובהתחלה אפילו לא חשבתי לראות את הסדרה אח"כ אחותי אמרה לי שלפי הפרסומות זו נראת סידרה יפה אז ראיתי את הפרק הראשון והתמכרתי כבר בהתחלה!!! אח"כ בבובה פראית התחילו לשמוע שירים שלה בקטעים קטנים ואז גם יצא הדיסק שלה וכמובן רצתי לקנות אותו וכבר אז התחלתי להעריץ אותה ולקנות את הדיסקים שלה.. וזהו...עד היום אני מתה עליה..Nושלמת!!!

niravital

New member
../images/Emo124.gif סקר הפורום התחדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התפתחות מעניינת בסיומו של הסקר הקודם הביאו לקרב הצמוד ולתוצאות שלפניכם
הסקר החדש
מהו "שיר הנושא" שלכם
אם אתם לא בדיוק מבינים למה אני מתכוון, אז אני (אנסה) אסביר
אתם מתבקשים לבחור את "שיר הנושא" האישי שלכם - כלומר, איזה שיר הייתם מדמיינים לעצמכם שהכי מתאים להתנגן לכם ברקע כשאתם הולכים ברחוב/לבד בחדר/משחקים בחוץ/וכו'... משום שלכל אחד יש דיעה שונה, אך אפשר להכניס לסקר רק תשעה שירים (על-מנת שתהיה אפשרות של "אחר"
), ניסיתי למצוא את השירים המתאימים ביותר... כמובן, זה לא אומר שאתם חייבים לבחור אותם (בגלל זה יש את אפשרות "אחר"
) יאללה להצביע

evglev

New member
מבובה פראית

ששמתי לב שכמה פעמים שאני לא אראה זה לא נמאס.

למעלה