סקר-

נא182

New member
סקר-

מה השיר הכי טוב לדעתכם בדיסק? ומה הכי לא טוב? עלי הטוב: HERE'S YOUR LETTER ABVIOUS GO והלא טוב: ALL OF THIS IM LOST WITHOUT YOU

shiepki

New member
אם כבר שאלת

הכי טוב לדעתי זה stockholm syndrome הכי גרוע the fallen interlude... אם אפשר לקרוא לזה שיר בכלל

נא182

New member
כן זה באמת מנגינה מעצבנת...

אני לא מבינה למה הם תקעו את זה בדיסק...:\

Box Car

New member
אני אהבתי

את stockholm syndrome ו- Here's your Letter הכי פחות אהבתי זה the fallen interlude ו-all of this

carousel182

New member
שלי...

הכי טובים: STOCKHOLM SYNDROME EASY TARGET OBVIOUS הכי לא טובים: THE FALLEN INTERLUDE ALL OF THIS I'M LOST WITHOUT YOU

הכי מעולים זה...............

always אין....זה שיר תותחי! וdown השאר..זה כבר לא מיודע מה אבל נו..לא ציפיתי שבלינק ישארו באותו סיגנון

shitpisscock

New member
השירים שלי

הכי טוב i miss you מקום שני always/obvious/go לא אהבתי את: easy target וכמובן השיר התמוה the fallen interlude

אצלי

כעיקרון אני אוהבת את כל הדיסק, אבל כמה קטעים תקועים לדעתי זה בויולנס... המכתב הזה בסוף השיר מעצבן
(למרות שהוא יפה! אם אתם רוצים אני אתן לכם את המילים של זה...) ויש עוד איזה שיר שאני לא אוהבת.. אני לא זוכרת איך קוראים לו
אה!! all of this... לא אוהבת

shiepki

New member
הקטע בסוף ויולנס

זה בעצם פתיחה לסטוקהולם סינדרום... זה מכתבים שסבא של מארק כתב לסבתא שלו במלחמת העולם השניה או משהו.. גם אני חשבתי שזה מעצבן בהתחלה אבל אחר כך גיליתי שאם שומעים את זה אז זה הופך את סטוקהולם סינדרום ליותר טוב :)

shiepki

New member
למזלינו בדיוק גיליתי את זה אתמול!

זה תופעה פסיכולוגית שמתרחשת כשחוטפים מישהו והוא נמצא הרבה זמן עם החוטף עד שהוא מתחיל להזדהות איתו ולהסכים איתו ולנסות להגן עליו אפילו.. לפי מה שהבנתי זה על שם מקרה מפורסם שמטוס לסטוקהולם נחטף וכשבאו לשחרר אותם אז החטופים ניסו להגן על החוטפים.

clam

New member
אני חושב שהסבתא כתבה לסבא

אבל אני בכלל לא בטוח

PinD

New member
הדירוג שלי :)

השירים הכי טובים הם: Obvious always והכי גורעים הם: im lose without you all of this

shiepki

New member
לא נכון

סתכלו בחוברת של הדיסק מארק אומר שהסבא כתב לסבתא

itaysk

New member
אממ

למה.. דה פולן אינטרודנס שיר נחמד אז מה אם זה לא בסגנון

shiepki

New member
תשרשר למקום הנכון.. זה מבלבל

יש קול של אישה כי זה אמור להיות הסבתא שקוראת את המכתבים שהיא קיבלה.. מה לא מובן?

למעלה