סקר

תאמין לי!!!

שבקשר למר ליצמן , אני ממש אבל ממש! מתאפק...... !!! אבל אין ספק שהוא אדם פיקח ביותר .

רפי rafi

New member
נכון!

ואם הייתי גרר(או המחותן שלו) הייתי אוהב אותו, אבל הוא גורם להרבה חילול השם בהתנהגות שלו,וחבל שכך.

הבעייה ...

היא לא רק בהתנהגות שלו! אלא בכלל ביחס שלנו! לעסקנים כאילו הם גדולי הדור?! ועוד רבים על זה? ויעני לשם שמים? עסקנים נמאסתם!!!

רפי rafi

New member
העסקנים החרדים

הם חתיכת אפסים שלא שווים אגורה אחת, והם עובדים כל הזמן על הרבנים.

לא!

רובם דוברים אמת , ונותני עצות אחיתופל! והכי גרוע שהם לא מקשיבים למה שהרבנים מצווים עליהם! ומסכסכים בין הפלגים ביהדות החרדית! אחדות זה כוח אדיר!!!

רפי rafi

New member
אני חושב

א. אני לא מרוצה מאף אחד אבל הרע במיעוטו זה פורוש ואיכלר בגלל שהם הכי שקטים, ולא שחצנים. ב. הייתי מכניס את מרדכי קרליץ מהר לכנסת לפני שיהיה מאוחר(ואני לא רוצה לפגוע בגפני ורביץ) ג. יש להפריד מהר מהר מהר את דגל התורה מאגודת ישראל לפני שליצמן ישתלט על המפלגה (דרך אגב איך אתם מסבירים את הידידות הנפלאה בין האדמו"ר מגור לבין הרה"ג שטינמן,מה שלא מתבטא במחלוקות הפוליטיות במפלגות שלהם).

רפי rafi

New member
אני חושב

א. אני לא מרוצה מאף אחד אבל הרע במיעוטו זה פורוש ואיכלר בגלל שהם הכי שקטים, ולא שחצנים. ב. הייתי מכניס את מרדכי קרליץ מהר לכנסת לפני שיהיה מאוחר(ואני לא רוצה לפגוע בגפני ורביץ) ג. יש להפריד מהר מהר מהר את דגל התורה מאגודת ישראל לפני שליצמן ישתלט על המפלגה (דרך אגב איך אתם מסבירים את הידידות הנפלאה בין האדמו"ר מגור לבין הרה"ג שטינמן,מה שלא מתבטא במחלוקות הפוליטיות במפלגות שלהם).

למעלה