סקר

רפי rafi

New member
סקר

א. איזה ח"כ ביהדות התורה אתה הכי מרוצה ממנו? ב. איזה אדם(שלא נמצא היום בפוליטיקה) היית רוצה שיהיה במפלגת יהדות התורה? ג. האם יש מקום להפריד את דגל התורה מאגודת ישראל?

אלישיר

New member
ועוד סקר: מה הדבר הראשון שתעשה...

בעזי"ת מה הדבר הראשון שתעשה לאחר שתתישב על כסא ראש ממשלה?

אלישיר

New member
אני קודם כל יוציא מחוץ לחוק את...

בעזי"ת עלוני פרשת השבוע. אתמול יצאתי ממעריב לשרותים, ועל החלון הגבוה הראה לי בורא עולם ית"ש הפתעה: דפי "דבר מלכות" וכיוצ"ב, ששכבו שם מעל המשתנות כמה וכמה זמן.

מייקי 770

New member
ישנו סיפור מבעל התניא זי"ע

שקטרגו בשמים על המגיד ממעזריטש זי"ע על כך שהוא מפיץ רזי תורה ברבים לאחר שהתגלגל דף ובו דברי תורה מהמגיד על הרצפה. ---

מייקי 770

New member
ישנו סיפור מבעל התניא זי"ע 2

ועל פי הסיפור בעל התניא הסיר את הקטרוג על ידי 5 שהמשיל את עם ישראל לבן מלך המוטל על ערש דווי ובשביל רפואתו צריכים לטחון-

מייקי 770

New member
ישנו סיפור מבעל התניא זי"ע 3

-את האבן היקרה ביותר שבכתר המלך ולנסות לדחוף את זה לפיו של בן המלך,והגם שודאי שהרוב ישפך-לפחות אולי טיפה אחת תכנס..

מייקי 770

New member
ישנו סיפור מבעל התניא זי"ע 3

-את האבן היקרה ביותר שבכתר המלך ולנסות לדחוף את זה לפיו של בן המלך,והגם שודאי שהרוב ישפך-לפחות אולי טיפה אחת תכנס..

פוליטיקה...

זאת הרעה החולה של דוריינו!!! רכילות , זלזול ברבנים , מריבות , והכל לשם כבוד וכסף!!!! שינאת חינם , מחלוקת , ובעיקר חילול ה ענקי !!!!!!! פשוט נמאס!!!!

רפי rafi

New member
אתם רוצים לבלבל את המוח בסדר.

אבל למה על חשבוני. תענו אם אתם רוצים ואם לא אל תענו אבל אל תהרסו את השאלה.

אלישיר

New member
מחילה שלא ישר נגשנו למלאכה...

בעזי"ת לדעתי הדלה, כל ציפיה למשהו מאגו"י היא ענין של ציפיה למשיח. גם אם העסקן עצמו יהיה עובד ציבור, הרי שהמערכת השלטונית כל כך מושחתת, עד שכל מי שקרבת מקום מריח כבעל בורסקי. טוב אבל זה כי הייתי לא רק קרוב לצלחת אלא בתוכה, ולהרבה זמן, אז יש בי פשוט אדישות כמעט מוחלטת, לכל העסקניאדה לפרטיה. רק הייתי שמח, שרבנים, כן תלמידי חכמים וגדולי תורה, יחליפו את כל חברי הכנסת, ובא לציון גואל. רבן גמליאל לא רק היה ראש הסנהדרין, הוא היה נשיא.

רפי rafi

New member
ר"ג חי בתקופות אחרות.

ואני בטוח שהוא לא היה בתקופתינו הנשיא, דרך אגב איך אפשר לבטל את השחיתות הזאת.

נאסינג

א. לא מרוצה משום ח"כ. ב. יענקלה גרינצייג מ"רמת שלמה". ג. ודאי שיש להפריד את מפלגת בני התורה ממפלגת ה"בלעבאתים".

...

א. כל אחד דואג רק למי שהוא מייצג , ואין אחד שדואג לכולם ב. קרליץ ופרנקנטל כי הם יותר שיוויונים ג. נעשה ונשמע אמרו כאחד!!!

רפי rafi

New member
תגיד

מי אמר לך שפרנקנטהל שיויוני, וגם מה התכוונת נעשה ונשמע אמרו כאחד.

...

א. כי כך היה בעמנואל וככה יהיה בב"ב בע"ה , כי אם לא? תהיה פשיטת רגל! ב. הכוח של עם ישראל זה רק באחדות!!!!! כמו בקבלת תורה! ג. פשוט נמאס לי מהמחלוקת .

רפי rafi

New member
אתה רואה שזה לא יהיה כך בבני ברק.

בגלל אדון ליצמן שלרווחתנו ולרווחת חבריו החכי"ם זאת הקדנציה האחרונה שלו בכנסת (לא אני החלטתי את זה!)

למעלה