סקר...........

backstreet girl

New member
סקר...........

מה הדבר המעציב ביותר ששמעת על הבויז...... 1)מחלת הלב של בריאן 2)התמכרותו של איי.ג'יי לסמים 4)מעצרו של ניק 5)הריב בין ניק לבריאן 6) מותו של אביו של קווין 7)מותן של האחיות של האווי 8)השמועה שיכול להיות שהאלבום הבא יהיה האחרון 9)אחר....... אני הכי הייתי עצובה כששמעתי בפעם ה-1 שאבא של קוווש נפטר...... עד עכשיו יש לי טראומה מאמבולנסים בגלל הקליפ שואו מי בו הציגו את מחלת הלב של בריאן......... כאיי.ג'יי עבר את תקופת הגמילה כול הכיתה שלי קראה לו מסומם ואני צעקתי בכל בית ספר......אני תומכת באייג'יי מקליין..... הם היו סתם מגעילים........

backstreet girl

New member
אוי מה אני כותבת..............

לאלכוהול.............לא סמים............... סליחה סליחה................ פשוט כולם קראו לו מסומם בכיתה שלי........ אני מושפעת........ למרות שהוא הודה שהוא השתמש אבל לא באותה התקופה.......

N i c k i T

New member
אני חושבת שהכי העציב אותי זה לשמוע

שבקסטריט יוציאו אלבום אחרון אבל יותר העציב אותי העובדה שעד שזה יקרה יעברו שלוש שנים או יותר כי לבינתיים זה לא קורה(למה אלוהים? למה?) וגם ההתמכרות של אי ג'י לסמים הייתי עצובה בשבילו ובגלל שהוא סבל לבקסטריט היו הרבה בעיות והם באמת עמדו בכל: במחלה של בריאן,בהתמכרות של אי ג'י, ובמוות של קרובי משפחה-קרובים מאוד(במקרה של האווי) ועדיין הם נשארו מאוחדים וחזקים אני רק מקווה שההפסקה הזאת שהם לקחו לא תשבור אותם... כמו שהם שרים ב-everybody as long as their be music we`ll be coming back again ואמרו אמן חחחח

backstreet girl

New member
כן.........הם עברו המון בחייםם.....

אבל קרו גם דברים משמחים....... כמו למשל שמילניום אלבום ממש מצליח עד היום ואיפלו נרשם בספר השיאים של גינס כהאלבום הכי מצליח לשנת 1999

Miss Kitty

New member
אמממ...

הוא כן לקח סמים. יחד עם האלכוהול. בגלל זה הגמילה.. לא רק אלכוהול, גם סמים... הילדים בכיתה שלך *ובשלי
* צדקו....

backstreet girl

New member
../images/Emo46.gif הם מגעילים

הייתי הולכת עם שלטים בכיתה....... אני תומכת באיי.ג'יי........ אפילו בכיתי כשזה קרה....... מ-ס-כ-ן.........

backstreet girl

New member
הוא אמר שלפני ההופעות הוא לא היה

נוגע באלכוהול אבל לאחר ההופעות הוא היה שותה בכמויות...........

N i c k i T

New member
כן...טוב אצלי בבצפר לא ירדו על

אי ג'י הם לא מעריצים של בקסטריט אבל הם מכבדים אותם ורוב הבנות שאני מכירה מהשכבה תמיד אומרות בקסטריט להקה גדולה יש להם שירים יפים וזה מספיק לי
אני לא ממש שמה על מה שאחרים חושבים מספיק לי מה שאני חושבת

backstreet girl

New member
אני הייתי מראה עד כמה אני אוהבת

אותו כך שלא איכפת לי מה הם חושבים....... לא משנה מה יקרה אני אהיה לצידם באש ובמים...........

bsbgirl

New member
מסכימה איתך

הרגע הכי עצוב? לא יודעת הכל היה רגעים נורא קשים המעצר של ניק הכי פחות נראה לי זה היה דיי מוזר ולא מובן ורק אחרי שהתחילו לדבר על זה הבנתי לגמרי מה הלך שם זה דיי הבהיל אותי אבל זה נגמר תודה לאל שהכל בסדר עכשיו

bsbgirl

New member
כן...מה הרגע הכי שמח

מכל הקריירה שלהם? בחירה חופשית כי יש הרבה.... אני חושבת...הממממממ ביציאה של בלאק אנד בלו לא יודעת למה זה דיי קשה

למעלה