סקר!

VVEE MAN

New member
סקר!

אם היו מציעים לכם או להישתתף בג'קאס הסרט ה2 (נניח שיהיה אין לי מושג...) או cky החמישי איפה הייתם מחליטים להופיע? סקר 2 אם הייתם מישתתפים באחד מאלו איזה פעלול הייתם רוצים לבצע? ואם מי?(אפשר להמציע פעלולים גם....) יומטוב לכולם!

omni96

New member
אמממממ...

cKy5 עם Bam Margera לעשות Shopping Catrs מהסוג הישן והטוב(חחח)

VVEE MAN

New member
אהה נכון שכחתי הנה

הייתי רוצה להישתתף ב cky5 וליסוע שם עם באם וכולם ופעלול ג'קאס נראה לי גם שופינג קרטס

bobby6killer

New member
חחח נראה לי שאני היחיד

שרוצה להיות ב jackass2 ואיזה פעלול ממש אין לי מושג אבל לא משהו כואב אלא יותר משהו כמו הקטע מהסדרה שווימן נכנס לתא של שרותים כימיים והשמן נכנס אחריו והוא כיאילו מחרבן תנשמה ואז ווימן יוצא ... או שמהשמו לא זוכר איך קוראים לו רץ עם עגלה של תינוק ותבובה בתוכה והוא נפל והתהפך איתה כל הזמן... כיאילו לא משהו כואב אלא יותר מפדח...

holly shit

New member
dave engled

נראה לי ככה רושמים את זה :/ בכל מקרה ככה קוראים לזה שעושה את הקטע עם העגלה של התינוק

AdShEaTaKoRe

New member
מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץ

תאמת שבשניהם!!!! (דוגרי זה אפשרי) חחחחחחחח סתם אבל לדעתי עם באם ולעשות איתו קטעים כמו אוטיסטים וללכת מכות ברחוב איתו וכאלו!!! אה וכמובן להרביץ איתו לפיל ולראב!

BiAAcH

New member
הייתי רוצה להיות...

ב-cKy5, ולקפוץ ממקומות גבוהים, אפ זה לשיחים, או למים, או בדיונות, וגם הרבה לעבוד על אנשים במסעדות וכאלה, ובקולנוע...

omni96

New member
אממ...

זה לא נחשב cKy5 ויש גם haggarder שמעתי ואין לי מושג מה זה

omni96

New member
אז בבקשה

כנס לאתר של אלמנט בחלק של bam תחפש קצת ותמצא על haggarder

omni96

New member
אוקי הנה הוכחה

זה מהאתר של אלמנט בפעם הבאה שאתה אומר משהו תבדוק !!!

CKYGUY

New member
זה טעות בהקלדה אצלם..הם לא אמרו שם

כלום על " סרט חדש"..וחוץ מזה , למה אתה מסתמך על אתר שהוא לא רשמי בעניניי "באם"..לך לאתר שלו ותראה שלא רשום כלום , אז זה סתם שטויות.

BiAAcH

New member
האגררד זה לא cky5...

זה סרט עם עלילה, לשחקנים אין את אותם שמות, וזה לא סרט שטויות...

AdShEaTaKoRe

New member
חברה ביאץ' צודק!!!

טוב אני לא אגיד מי צודק ומי טועה... אני פשוט אתקן כמה דברים... אז ככה - אין cky5, האגרד זה פשוט סרט שצוות cky עשה עם עזרת הוורנר ברוס אם אני לא טועה... אני אישית עוד לא ראיתי את הסרט אבל גיא הראה לי קטעים ולפיהם הבנתי שזה ניסיון לעשות סרט רציני על החיים פשוט וזהו בערך... ובקשר להאגרדר לא מצאתי כלום על זה!!!

למעלה