אם היו מציעים לכם או להישתתף בג'קאס הסרט ה2 (נניח שיהיה אין לי מושג...) או cky החמישי איפה הייתם מחליטים להופיע? סקר 2 אם הייתם מישתתפים באחד מאלו איזה פעלול הייתם רוצים לבצע? ואם מי?(אפשר להמציע פעלולים גם....) יומטוב לכולם!
שרוצה להיות ב jackass2 ואיזה פעלול ממש אין לי מושג אבל לא משהו כואב אלא יותר משהו כמו הקטע מהסדרה שווימן נכנס לתא של שרותים כימיים והשמן נכנס אחריו והוא כיאילו מחרבן תנשמה ואז ווימן יוצא ... או שמהשמו לא זוכר איך קוראים לו רץ עם עגלה של תינוק ותבובה בתוכה והוא נפל והתהפך איתה כל הזמן... כיאילו לא משהו כואב אלא יותר מפדח...
תאמת שבשניהם!!!! (דוגרי זה אפשרי) חחחחחחחח סתם אבל לדעתי עם באם ולעשות איתו קטעים כמו אוטיסטים וללכת מכות ברחוב איתו וכאלו!!! אה וכמובן להרביץ איתו לפיל ולראב!
טוב אני לא אגיד מי צודק ומי טועה... אני פשוט אתקן כמה דברים... אז ככה - אין cky5, האגרד זה פשוט סרט שצוות cky עשה עם עזרת הוורנר ברוס אם אני לא טועה... אני אישית עוד לא ראיתי את הסרט אבל גיא הראה לי קטעים ולפיהם הבנתי שזה ניסיון לעשות סרט רציני על החיים פשוט וזהו בערך... ובקשר להאגרדר לא מצאתי כלום על זה!!!