סקר

gilad g

New member
הערה קטנה

"מה C#.NET נותנת לך ש-J2EE לא נותנת?" כמו שכבר נאמר, #C היא התפתחות של Java. כן, היא באה להחליף אותה, וכן, למיקרוסופט יש אינטרסים עסקיים מאחורי קידומה, אבל זה לא אומר שהיא לא שפה טובה יותר. עצם זה שהיא התפתחות אומר ש-.NET היא טובה יותר מ-Java, בעלת יותר פיצ'רים (בא לך להשוות את ASP.NET ל-JSP?), חסכונית יותר בקוד, ובעלת ביצועים זהים (אם לא טובים יותר) לג'אווה. מספיק עם ה"מיקרוסופט זה רע, וכל מה שיוצא מהם זה רע". ולא, #C לא תמות. #C תופסת מהר. היא עדיין לא הגיעה לשלב ה"בשלות" שלה (השלב שבו ++C נמצאת בעשור האחרון), ולמען האמת ייקח זמן עד שהיא תגיע לשלב הזה. אם תשאל אותי, מבחינה התפתחותי #C דומה ל-C של שנת 1969, כשהייתה בראשית דרכה. יצא לך לעבוד אפילו קצת עם #C

barakbl

New member
אתה מצחיק

אני אישית לא פוסל את סי שארפ, אבל אתה קצת מצחיק ידידי. זה שהיא העתקה של Java בהחלט לא אומר שהיא טובה יותר. אם מחר אני אעתיק את C ואמציא שפה שתקרא $C (לא שארפ) אז היא תהיה טובה יותר מסי? זה טיעון שלא תופס מיים לוגית. אפשר להתווכח האם סי שארפ טובה יותר או לא, ואז דיון שצריך להעשות בצורה טכנית ולא על ידי טיעונים כאלה, בעיקר כשהסיבה לפיתוח סי שארפ היה מלחמת תאגידים ולא סיבות שנבוע מבעיות טכניות שמייקרוסופט רצו לתקן. אגב,גם ג'אווה וגם סי שארפ נשלטות על ידי תאגידים גדולים, ובשני המקרים זה בעייתי. בכל מקרה, אתה זוכר איך C הייתה בשנת 1969 שאתה אומר שזה מזכיר לך את סי באותה תקופה...? חחח, באמת שעשעת אותי

אלדד28

New member
אז ככה.

1. אני לא משווה בין ASP.NET לבין JSP, מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק ידע בשתיהן. 2. זה ש-$C זו "התפתחות" של JAVA, זה לא אומר שהיא יותר טובה. זה אומר ש-MS דחפו ל-JAVA כל מיני FEATURE-ים ש-SUN לא הסכימו להכניס (קראתי פעם מאמר בנידון, מאנשי SUN, והאמת? "הופתעתי" לגלות שיש להם סיבות מצוינות למה לא להכניס את התוספות של MS). 3. בעלת יותר פיצ'רים =! יותר טובה. אם זו המשוואה שלך אז אתה פשוט לא מבין שיט בתכנות, צר לי. 4. לא יודע אם הביצועים של $C יותר טובים או פחות טובים מ-JAVA, והאמת היא שזה ממש לא מעניין אותי. אתה מבין, בעולם יש מדרגות של ביצועים. יש את השפות העיליות הנורמליות, כמו C ו-++C, והן הסטנדרט לפיו נמדדים ביצועים. אסמבלי יותר מהירה - ולכן לתוספת חריגה של ביצועים משתמשים בה. JAVA ו-$C שתיהן נמצאות במדרגה אחת נמוכה יותר מ-++C/C, ותמיד תהיינה שם, כיוון שהן לא מקומפלות לקוד NATIVE במלואן, וגם אם היו מקומפלות, הן מוסיפות JUNK שאינו הכרחי (כמו GC) - כלומר, הן מקילות על התוכניתן על חשבון התוצאה הסופית. בכל מקרה, בסופו של דבר JAVA ו-$C לא תיבדלנה מבחינת ביצועיהן זו מזו. לשתיהן יש טווח מסוים שאליו הן יכולות להגיע ואני מניח ש-JAVA תגיע לשם. $C, לעומת זאת, תיזנח במהרה, כאשר MS יהיו עסוקים במלחמת הקיום שלהם מול LINUX, ולא יהיה להם זמן מיותר לטיפוח גחמות טכנולוגיות חסרות שחר. 5. $C היא כמו C ב-69? לאן בדיוק יש לה להתפתח, אם לא אכפת לך שאני שואל? השפה הזו לא רק שהגיעה לבגרות, היא כבר הספיקה למצות את עצמה ובקרוב תיעלם. 6. יצא לי לעבוד קצת עם $C, וכמו שאמרתי - חיפשתי את ה-JDK ולא מצאתי אותו
.

למעלה