סקר

boolbool boy

New member
סקר

תנו לי את חמשת השירים הישראלים שאתם הכי אוהבים ואת חמשת השירים הישראלים שאתם הכי לא סובלים שלי: אוהב: איק קש - מוניקה סקס המפלט האחרון - שי להב אדם חופשי - שילה פרבר הדג נחש - גבי ודבי ריקוד הנביא - שבע לא אוהב: חרא מדינה - סאבויי סאקרס הבחורים הכי טובים - ג'ולייטה חלום מתוק - מושיק אפייה וסרנגה (אבל אני מת על הגירסה של שחר אבן צור ושרון רוטר) מיסטר די ג'י - שרית חדד אשליות - פיני חדד

אז ככה ../images/Emo26.gif

אביב גפן- מרד הדמעות
אביב גפן- הילדים
ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון
דן תורן- אימפריות נופלות לאט
שייגעצ- ניו יורק-רפיח ועוד המוווון...
חלום מתוק ושאר מושיק עפיה....
ריקודי עמבה- טיפקס בעע
ים של דמעות- נינט טייב
יפה שלי- אייל גולן
התינשאי לי- שיר דבילי שאני לא יודעת אפילו של מי. וכמובן עוד המון..

JaWbreaker15

New member
טוב ;P

אממ, אהובים.. 1.מהשד"ק- השיר שלי 2.מוניקה סקס- הפוך בשמש 3.משינה- אכזבה 4.אבטיפוס- אשה אשה [אשה] 5.איפה הילד- מה שעובר עלי [ניסיתי לבחור אמנים שונים ;P יש עוד מלא שירים שאני אוהבת] שנואים.. 1.מושיק "מעפן" עפיה- חלום מתוק [הוא עשה את זה עם עוד מישהו ;P וואטאוור] 2.מושיק "ההומופוב" עפיה- תפוס.. וואטאוור, כל דבר שלו בקיצור. 3.עוד כל מיני שירים מזרחיים. 4.אם תבוא. אם תלך. בואי. רק בוא זה שיר יפה ;P 5.סאבלימינאל- השיר השובינסטי ההוא.. מימי רוצה לבוא איתי לסיטי.. בלה בלה בלה.. תורידי תחולצה, בלה בלה בלה. [בעיקרון כל המזרחית נכנסים לשנואים חוץ מכמה שירים ששנואים קצת פחות] יעל

קשה קשהה אבל ניסיתי

האהובים ביותר:
אביב גפן- המכתב
עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט
היהודים-אלה
ירמי קפלן- הדפוק הזה (ומודדת... לא הצלחתי להחליט מבין שניהם)
שייגעצ-ערוץ הילדים ויש עוד כל כך הרבהההההה כבוד ל: מוניקה, שבק ס', איפה הילד, משינה, החברים של נטשה, חמי רודנר שונאת: סאבלימינעל שרית חדד בעעע גלי עטרי איכסהה כוכב נולד (נימאסווווו)

lonely TearDrop

New member
אתם מקשים עליי פה..

אבל נו ננסה בכל זאת
חמשת האהובים עליי (לפחות ל10 דקות הקרובות):
קוצים של פחד- המכשפות |כןלילות בלי מילים- ענבל פרלמוטר
לעוף- היהודים
תיאטרון רוסי- אביתר בנאי
לבן על לבן- שונרא/ דן תורן (ועשיתי המון ויתורים בשביל הרשימה של ה 10 דקות הבאות..) חמשת השנואים ביותר עליי-
שרית חדד- הכל נו..
ים של דמעות- ביצוע- נינט טייב
צבלימינל- הכללל
ריקוד הנביא- שבע
הבליינים- שוביניסט (ועוד יותר מדי) אההה אוף אני נורא רוצה להוסיף פה את שחר אבן צור- עירומים.. אפשר?

goldyboy

New member
שלי:

האהובים: יש כל כך הרבה, כל כך קשה לבחור. ובכל זאת:
עמיר לב - אריה ורותי
רמי פורטיס - רד מעל מסך הטלוויזיה שלי
יהודה פוליקר - רדיו רמאללה
שלום חנוך - מחכים למשיח (יש לי גירסת הופעה שלו עם אביב גפן, ויש שם קטע שאביב גפן מתבלבל במילים והם צוחקים בפזמון. ביצוע אדיר
)
אהוד בנאי - עגל הזהב השנואים:
סאבלימינל - תני לי
שרית חדד - תלך כפרה עלי
מושיק עפיה ושלומי סרנגה - חלום מתוק
נינט טייב - ים של דמעות
הבליינים - ניי ניי (לא זוכר את השם) ועוד משהו: מישהו שמע את הביצוע של שרון רוטר ל"בייבי"? שמעתי שהוא לקוח מאיזו טלנובלה. אני ממש אוהב את הביצוע שלה

linu2

New member
good one

אוהבת: עברי לידר - אישה לווייתן ד"ר קספר - אחלום לנצח היהודים - הזמן שלך נקמת הטרקטור - עפיפונים רוקפור - הכעס לא אוהבת בכלל: דנה ברגר - בא והולך בן ארצי - אני אפס חמסה - אתה חייב למות עליי הדורבנים - יצאנו לרקוד שרית חדד - אתה תותח

Superchen

New member
שלי...

אפס- בן ארצי ארץ חדשה- שלמה ארצי מחכים למשיח- שלום חנוך כלים שלובים- גידי גוב תתחנני אלי- אביתר בנאי
חלום מתוק- מושיק עפיה וסרנגה אתה חייב למות עלי- חמסה חלומות בביצוע של אייל גולן טיפת מזל- זהבה בן מכה אפורה- מוניקה סקס

kranves

New member
דווקא יש בזה משו

השיר עצמו שיר טוב, אבל השיר הזה כל כךךךךךך לעוס שזה נמאססס

Superchen

New member
אכן...

לא מסוגלת לשמוע אותו.. זה הפך לשיר לעוס וממסוחר שכל פרחה יודעת לשיר

Superchen

New member
שונאת לשמוע אותו= שיר שנוא

והוא גם לא שיר טוב בעיני, בלי קשר למיסחור

S H I L G I

New member
../images/Emo29.gif|בוקר|

אוהבת: מלחמה שקטה-היהודים מחפש תשובה-היהודים ירמי קפלן-אני אשתנה מכורבל על הספסל-שחר אבן-צור גשם חזק-מוניקה סקס לא סובלת: לא מוצאת ממש שירים שלא סובלת.. אבל תכללו את כל המזרחיים (טוב לא כולם..99 אחוז מהם..) וכמה שירים ישנים

א ב ד ו ן

New member
...

האהובים עלי:
לילה
- אביב גפן
אהבה
- דניאל סלומון אלו 2 השירים שאני הכי אוהבת בכל העולם כולו:) אני אכתוב פה עוד כמה שאני אוהבת:
אני נורא אוהבת את השיר "האשם תמיד".
את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס
עידן האלוהים - היהודים ועוד...................... הרשימה בחיים לא תיפסק...
השנואים עלי
כל המוזיקה המזרחית - מה אני אעשה אני פשוט לא אוהבת את המוזיקה הזאת. נקודה.

ושלי...

אוהבת: דימיונית- מורן גמליאל אני בא אליה- הכנסייה מכורה לטיפה המרה-פאנקיק השיר שלי- קספר צליל מכוון- יצחק קלפטר (אני אוהבת שירמי וגידי שרים) נאחז באוויר-גידי אוי זה כבר יותר מדי..=) שונאת!!! דנה ברגר- תוך כדי תנועה ליאור+ שלומי- הנשמה המתוקה שלי(אהה לא יכולה לשמוע את השיר המסריח הזה) המשולש- שמיים כחולים ג'ולייטה- הבחורים הכי טובים (אין בכלל קשר במילים בשיר) פורטיס- רד מעל מסך הטלוויזיה שלי

Danihell1

New member
גם אני :)

טוב, זה לא הכי אהובים או הכי שנואים, אבל מה שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו....
ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון החברים של נטאשה- יש זמן כנסיית השכל- היינו עושים אהבה משינה- נגעה בשמיים ברי סחרוף- ככה זה (מזכיר לי שבתות וחגים....אוו... =/)
כל השירים של מושיק עפיה כפרה עליו, חמסה, ושאר בע. שחר אבן צור- עירומים (פשוט לא יכולה לשמוע אותו) אני חושבת שזה מספיק...

שירדי

New member
חדשה בפורום

אוהבת: אינטרמת - היהודים היינו עושים אהבה - כנסיית השכל סיגריות לייט - המכשפות איפה הילד - נפלת חזק השיר שלנו - אביב גפן זאת שאלה קשה לאלה!! לקחתי נציגים בלבד! :) אין שירים מסויימים שאני לא סובלת ברור שיש, אבל לא התעמקתי בהם מספיק כדי לזכור את שמם שלכם, שיר-די

למעלה