סקר......

backstreet girl

New member
סקר......

מה לא הייתן מוכנות לעשות למען פגישה בקסטריט בויז..... ובשביל צחי.......מה לא היית מוכן לעשות למען פגישה עם נטלי אימבולריה אני לא מוכנה לעשות בשבילםהרבה דברים אבל מצד שני אני מוכנה לעשות בשבילם ההההההמממממווווווןןןןןןןן........................

bsbgirl

New member
הכל!

אפילו אבלה לי שבוע שלם בחדר קטן שאין בה כלום רק טלוויזיה ומיטה ובטלוויזיה יש קלטת של בקסטריט *מי שלא הבינה 3 מעריצות עשו את זה ל3 ימים וזכו לפגוש את הבקסטריט בויז... ת'אמת הייתי עושה יותר מזה אבל זה בצחוק

backstreet girl

New member
היית מוכנה למות בשבילם.????

אני ממש לא..... עם כמה שאני מטורפת עליהם ......

backstreet girl

New member
אני מוכנה..........לוותר על כל

מה ששייך לי ......... להשאר בלי שום לפץ........ חוץ מהדיסקים של בקסטריט בויז וטייפ בשביל לשמוע..... הייתי מוכנה לא לאכול שבוע....... לקבל מכות....... להיות נורמלית............ אני מוכנה לתרום איברים שלי (לא שיש לי משהו נגד זה).... אני מוכנה להקשיב לדיסק של אן סטינק......... לאכול חרק..... לאכול תולעת... בקיצור לכול דברים מגעילים אני לא מוכנה: למות לאבד חוש להתרחק ממשפחה ו-3 חברותיי הכי טובות לוותר על החלום שלי להיות זמרת להיות דתייה (אני שונאת את המנהגים של הדתיים) לעשות שינוי מין לאבד את הבתולין..... זהו..

American Girl

New member
אמממ.... באיזה שהוא שלב...

את תאבדי את הבתולין לא? אבל כמובן שתלוי עם מי *אהמ*בקסטריטואהרון*אהמ*

N i c k i T

New member
חחחח ילנה מה שהאהבה עשתה לך

ואני דווקא כן הייתי מוכנה לחזור בתשובה כדי לפגוש את בקסטריט הכל הייתי מוכנה חוץ מ: למות, להיפגע בצורה כלשהי לאבד מישהו שקרוב אליי (משפחה חברים) וזהו אני חושבת... כל מה שרוני אמרה אני מוכנה לעשות אפילו לשמוע את הדיסק של ג'סטין lol

American Girl

New member
תאמינו לי.....

שאני הייתי מוכנה להיסתגר בתוך חדר ממש קטן כמו שגליה אמרה לשמוע רק אנסטינק וג'סטין
ולא הייתי מוכנה לעשות: לאבד מישהו מהמשפחה או שקרוב אלי למות להיפגע גם בצורה כלשהי בקיצור מה שאמרתן וגם לא הייתי מוכנה לאבד את הבריאות ואת בריאותה של מישפחתי. חחחחח כן סיון אני ממש מחורפנת בגלללללללםםםםם הכל בגלל הבויז ואהרון! הם עושים לי רע!

N i c k i T

New member
הם לא צריכים לעשות לך רע חחחח

טוב גם לי הם עושים רע אם הם יחזרו יהיה לי טוב ואם ניק יבין סוף סוף שהוא צריך לבוא לכאן לישראל!!! אז יהיה לי טוב ואם תגידי לי סוף סוף מה יהיה בעוד 6 חודשים גם יהיה לי טוב...סתם...אני סובלנית

N i c k i T

New member
הפורום הזה כל כך יבש

שכל שטות שעולה לי בראש אני רושמת פה כדי שתהיה פה רוח חיה חחחח אנשים תתעוררו!!! אה ויש לי בקשה אם מישהו יכול להביא לי את הרשימה של השירים שבאלבום של אוונסנס או איך שלא קוראים להם חחח יש להם שירים יפים

america life

New member
תגובה

היי ממצב? כמה זמן לא הייתי פה לא משנה השירים שיש באלבום של אוונסס (או איך שכותבים את זה) הם: 1.going under 2.bring me to life 3.everybody's fool 4.my immortal 5.haunted 6.tourniquet 7.imaginary 8.taking over me 9.hello 10.my last breath 11.whisper

backstreet girl

New member
חמודה......אני מנסה לעורר את הפורום

אני עושה סקרים שאלונים וגם משחקים..... אז במקום להתלונן תעשי גם את דברים כאלה.......

N i c k i T

New member
תאמיני לי שאני עושה עוד לפני שבאת

לכאן עשיתי ואחרות עשו...אבל אני לא מתלוננת הקטע הוא שכולן צריכות לשתף פעולה ויש הרבה בנות בפורום זה לא שיש קצת אבל לא כולן תמיד נמצאות פה רוב הזמן. אני יודעת שבקסטריט לא בכותרות אבל בכל זאת אפשר לדבר על דברים אחרים...

American Girl

New member
מאמי תחכי בסובלנות

האמתתתתתתת גםםםםם לייייי אין סובלנוווווותתתתתתתתתתתתתתת אני רוצה שזה יגיעעעעעעע גם ליייייי אין סובבבלללנווותתתתתתתתת וחוץ מזה נמאס לי מהמוריםםםםםם כמה עבודות ומבחנים!

למעלה