סקר

מאור 87

New member
אמממ... באמת מעניין../images/Emo70.gif

יש לכם ניחוש אחד לנסות לדעת את מי בחרתי.. ברור ששרי'לה
אין כמוה..

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifשרי????

דווקא הייתי בטוח תבחר את נינה.
ואני אישית מעדיף את נינה.

cj20

New member
נינה. אפילו שהיא רצחה את טרי

שאני כ"כ אוהבת אני עדיין מעדיפה אותה על שרי. אין לי שמץ למה...

DesertRose1

New member
נינה!

זה לא שאני אוהבת אותה או משהו! אני פשוט שונאת את שרי!!!!! כל מה שהיא עשתה לדיוויד!! ממש ממש ממש כלבה! כתבתי את זה אולי מאה פעמים בפורום הזה!! אבל אין מה לעשות, שרי יצאה יותר כלבה מנינה! אין ספק....

rds15

New member
אני מעדיף את שרי(מאור שוב משפיע

עליי) אבל רק בגלל שאת שרי כבר עשו ככלבה זונה מההתחלה(כנראה הוא לא משפיע עליי עד כדי כך) ונינה היה לה איזה קטע אחד שבו היא רעה וכל השאר היא עוזרת לג'ק ובגלל זה הבגידה שלה יותר גרועה משל שרי

rds15

New member
לא כלום, רק שיקרה, הסתירה את האמת

פעלה נגד בעלה, ניסתה לעצור אותו מלפרסם את הסיור אם קים, סיכנה את קים בזה שהיא הלכה לעיתונות(חבל שהיא לא מתה במקום טרי) ויצרה קשר עם קארל אחרי שפאלמר העיף אותו לכל הרוחות

מאור 87

New member
היא לא שיקרה, לא הסתירה את האמת, לא

פעלה נגד בעלה. ניסתה לעצור אותו מלפרסם את הסיור אם קים? את זה לא הבנתי.. סיכנה את קים???? היא יכלה לסכן עוד יותר את הסיכוי שלו להיבחר לנשיאות, אפשר להבין את המניעים שלה, היא לא עשתה את זה סתם כי שיעמם לה. היא גם בכלל לא מכירה את משפחת באוור, וברור שהקריירה של בעלה חשובים לה יותר ממשפחה זרה. יצרה קשר עם קארל?? גם את זה לא הבנתי..

cj20

New member
"ניסתה לעצור אותו מלפרסם את הסיור

אם קים" = ניסתה לעצור אותו מלפרסם את הסיפור עם קים (נראה לי) או עם קית'. כן, זה יותר הגיוני...

מאור 87

New member
אההה.. אם כך אז..

גם את זה היא עשתה רק כי היא דאגה למשפחה שלה, וכן.. גם לקריירה של אישהּ..

rds15

New member
בקשר למה שאמרתי על קארל

בעונה הראשונה שפאלמר ושרי מבקרים בבית ספר היסודי אחרי שפאלמר גילה על קארל ועל הסיפור עם קית הוא העיף אותו לכל הרוחות ושרי התקשרה אליו ואמרה לו לטפל בפראגמו למרות שפאלמר לא רוצה שיקרה לו משהו, לזה התכוותני שאמרתי שהיא יצרה קשר אם קארל

cj20

New member
נצל"ש - מי אמר שב 24 לא אוכלים?

אוכלים, וככה נראים אח"כ - הטבח של CTU לא משהו...

למעלה