ומי זה?
א איירה גיינס New member 23/9/03 #29 ולמה אתה עושה את... כל השאלות בשרשורים חדשים במקום בשרשור אחד????????????????????
R rds15 New member 23/9/03 #30 כן בם אני רציתי להעיר על זה הרי יש שרשור של תמונות שמישהו פתח וזה המקום של התמונות האלה ולא כל תמונה בשרשור אחר
כן בם אני רציתי להעיר על זה הרי יש שרשור של תמונות שמישהו פתח וזה המקום של התמונות האלה ולא כל תמונה בשרשור אחר
G GoLd FlOwEr New member 24/9/03 #34 אבל היא מדברת בלשון נקבה..../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
R rds15 New member 22/9/03 #2 ומה הסקר בדיוק? מי יותר רעה?, מי יותר פוסטמה?, מי יותר יפה(ואז זה יהיה בשביל מאור)?
S shiva האלה ההורסת New member 22/9/03 #4 ה הההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההה
ה הההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההה
S shiva האלה ההורסת New member 22/9/03 #5 הההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקק הההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
הההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקק הההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
א איירה גיינס New member 22/9/03 #6 זה ממש לא בעיה: אני מתאב עד העצם את שרי!!!!!!!!! היא כל כך ז*** ומכוערת שזה מכריד אותי לעומת נינה החמודה והנדיבה שבסך הכל יש לה פגם קטן. אז יוצא שאני שונא יותר את שרי כמובן ואני סולח לנינה על הפגם שלה. קורה.
זה ממש לא בעיה: אני מתאב עד העצם את שרי!!!!!!!!! היא כל כך ז*** ומכוערת שזה מכריד אותי לעומת נינה החמודה והנדיבה שבסך הכל יש לה פגם קטן. אז יוצא שאני שונא יותר את שרי כמובן ואני סולח לנינה על הפגם שלה. קורה.