סקר

לסבו

New member
סקר

שלום לכולם. האם כשהייתם קטנים, נגיד בגן, הרגשתם שאתם שונים? שאתם אחרים מהשאר? אני למשל- עוד בגן ידעתי שאני שונה משאר הבנות אבל עוד לא ידעתי שאני לסבית (אפילו הייתי מאוהבת אז בבן מהגן שלי). אז בקיצור, האם הרגשתם שאתם שונים מבני מינכם עוד בגיל צעיר? ואני לא מדברת על נטיות, אהבה, או משיכה- אני מדברת על גישה על סוג של אופי כזה שונה. בקיצור, תענו לי על השאלה. תודה.

Ethan16

New member
טוב.... אולי זה קשור לסקר...

כשהייתי קטן, הייתי משחק עם אחותי ושכנה שלי. היינו עושים כל מיני דברים כמו גלגלונים או מחבואים או קלס וכו'... אני אף פעם לא הרגשתי שאני נמשך לכדורגל או למשחקים שנחשבים "של בנים" ואהבתי יותר גמישות מאשר כוח... גם אהבתי את הקטע של החוט שמחובר למקל, אבל בגלל שאני בן אני לא עובד עם זה...

TwelveEyes

New member
אממ...

ממ, בעיקרון? הייתי מסתובבת בעיקר עם בנים ומשחקת במשחקים שלהם. לא נראה לי שהתחברתי לבנות עד כיתה א' בערך. אבל זה לא בדיוק מה שהייתי קוראת לו "אופי שונה".. הרבה בנות היו פעם טומבוי.

black hock

New member
המממממ אבבבבבה....

תמיד הסתדרתי יותר טוב עם בנים עוד מהגן תמיד הייתי משחקת עם שלושה בנים במי מטפס הכי גבוה על עץ וזה אולי זה קשור לזה שיש לי שני אחים גדולים גם ככל שגדלתי הסתובבתי יותר עם בנים אבל גם עם בנות בנים הם נראה לי פשוט יותר פשוטים ופתוחים ובגלל זה אני נקשרת אליהם יותר טוב תמיד הרגשתי שונה גם כי תמיד אהבתי דברים לא רגילים והיו לי תקופות של התבודדות שבהם סתם ישבתי לי לבד על הר ותהיתי על מה? אין לי מושג פשוט ידעתי שאני תוהה
בכיתה ד בערך הבנתי שגם המיניות שלי שונה אבל הדחקתי עדכיתה ח ואז הכל פרץ ב
בקיתור כן תמיד הרגשתי שונה

As I Am

New member
אם הרגשתי שונה אי פעם, ../images/Emo103.gif

אני לא חושבת שזה היה בגלל הנטייה המינית שלי.
סך-הכל, כמו כל דבר אחר באופי ובאישיות של אדם, זה משפיע בדרכים כאלו או אחרות, אבל להרגיש שונה, נבדל, מכל השאר בגלל זה..? לכולם יש את מה שמבדיל אותם מאחרים, אני לא מסתכלת על נטייה מינית כעל משהו מעבר.

little bony

New member
כן..

תמיד היו חבורות ענקיות של בנות ביחד.. ואני תמיד הייתי יושבת\ מסתובבת לבד אם ידיד\חברה שלי.. זה ככה עד היום.. הם כן חברות שלי אבל.. לא יודעת להסביר.. בעע..

Swicca

New member
אני לא ממש בטוח אבל ...

.. היה לי קטע כזה כשהייתי קטן שהיו לי חברים בנים כמובן ותמיד הייתי שולט בהם חחח.. והייתי עושה טרור בגן וכל הבנות דווקא נורא אהבו לשחק איתי כי לא הייתי מציק להן ... טוב לא יותר מידי .. :p .. ולא יודע הייתי כזה מרכז העניינים אצל בנות לפחות אצל בנים לא ממש גם אף פעם לא הרגשתי ממש בנוח לדבר עם בנים על כל מיני דברים והיה לי יותר נוח בחברתן של בנות ... לכו תבינו .. בכל מקרה הייתה לי הרגשה שאני שונה מכל הילדים שסבבו אותי כל הזמן וזהו חחח.. אני חושב ! .. אז כנראה שכן ! .. :p ..

למעלה