סקר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא YoavR
  • פורסם בתאריך

YoavR

New member
סקר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה התגובה הכי הכי קיצונית למשהו שהכנתם במו ידכם ???? (קיצוני לכל כיוון: הבוס שלי אכל ומת במקום מהרעלה ... מישהי שיצאתי איתה שתתה ונפלה שיכורה ומסוממת ... החבר שלי הציע לי נישואין טעם את העוגה וברח ... אכל לי את כל הקרפלך ורץ לראשות הממשלה ... אכל אכל אכל ... והמשיך לאכל ... . . . )

bali

New member
מנהל
אני קיבלתי הצעת נישואין כפולה בגלל

הקינוחים שלי. החברה הכי טובה שלי והחבר שלה שניהם הציעו לי נישואין אחרי שטעמו 2 דברים שהכנתי... ממממממ ענבל, MARRY ME!!!NO, MARRY MEEEEE!!!!!!!

ואותי משהו שאל:

אייך רצית שיקראו לבעלך?
אמרתי לו רציתי ריצרד גיר אבל יצא שמעון קדם מה אני יעשה........ פנינה

bali

New member
מנהל
אני קצת חולה. נדבק לי וירוס "חמוד"

ואני חלשלושה... אשפר לקרוא לי באלושה החלשלושה... חוצמזה אני בדסדר. מתכננת איך לעשות עוגת שוקולד-קרוקנט

r66

New member
גמאני קיבלתי...

הצעת נישואין (היום)
וללא תמורה
כיף לי

mozal

New member
אני קיבלתי משפט שממש עשה לי את זה

עמדתי מחוץ לבית בכוונה להכנס. שמעתי את ידידה שלי שהיתה בפנים מדברת בטלפון והשתהתי שניה להקשיב (כן, כן, אני יודע, זה לא יפה) לפני שנכנסתי. מה ששמעתי היה משהו שהלך בערך ככה: "...היא פשוט מדהימה... אין כמוה בשום מקום... היא פשוט דבר נדיר... לא היתה לי כזאת אף פעם... היזלתי ריר רק מלראות ולהריח אותה... אני מתכוונת ממש מילולית... (וכאן הגיע משפט המחץ:) ... אני יכולה לגמור רק מלדבר עליה..." כאן כבר פתחתי את הדלת ונכנסתי בחיוך מאוזן לאוזן. הידידה שלי ישבה על כורסה עם הטלפון ביד, כולה ג'ינג'ית ומחייכת, הסתכלה עלי ואמרה את מה שציפיתי לשמוע: "היי מיקי, מה נשמע? בדיוק אני מדברת על הלזניה שלך..." תודו שזה משפט לדורות...
מיקי.

mozal

New member
בסיר לחץ גבוה או בסיר אליפטי לדגים

סבתא שלי שהיתה ידועה בטשולנט שלה, אותו למדה להכין מסבתה שלה ושעבר במשפחה מדורי דורות, הגיעה לישראל בשנת 1957 באוניה מפולין. סבי שהיה איש סבלני במיוחד, היה עוזר על ידה במריטת העופות עם פינצטה, במשך שעות, עד שלא נשארה אפילו הנוצה הקטנה ביותר על העור. גם בשר הדג של הגעפילטע פיש לא הגיע למטחנה לפני שסבי עבר עליו במשל כמה שעות, כשמתחת לעינו הבוחנת מוצאות כל האידרות, אחת אחת, מכחמישה דגים, פעמיים בשנה, בפסח ובראש השנה. לא הספקתי ללמוד ממנה איך להכין את הגעפילטע הנימוך בפה שנהגה להכין ורק זיכרון הטעם נשאר לי, הטעם שאחריו שום קציצת דג ממולא אינה מגיעה לרמתו. סבתא, היא זו שגילתה לי, על ערש דווי ממש, שאסור! אסור לבשל חתולים שחורים בסיר גבוה סתם. או בסיר דגים אליפטי עם מכסה כבד... או בסיר לחץ, שהוא המצאה מודרנית שהיתה חוסכת לה הרבה עבודה בוורשה בתקופת החגים בשנות השלושים, אבל אז עוד לא היה...

YoavR

New member
זה לפני היריקה ושלושת הנקישות בעץ

או מוסיפים גם אותם לסיר ????

mozal

New member
"לא יורקים לבאר ששותים ממנה" מכיר?

אז זהו, שעם חתולים שחורים זה להיפך... ובמקום להקיש בעץ אתה נותן עם העץ לחתול בומבה בראש. יותר זול משו"ב ומשגיח כשרות.

bali

New member
מנהל
ניצחת בגדול ../images/Emo47.gif

השלב הבא זה אם אתה היית הייצרן של לינדור מריר

למעלה