יאאא, דיתוש! ../images/Emo9.gif אני מתה על סקרים!
איזה כיף שיש לנו אותך, שמביאה קצת 'פילפל' לפורום המקסים הזה, שלפעמים בתקופות האלה מתייבש מעט. אז הנה תשובותיי. אהמ אהמ
:
איזה מקצוע אתם הכי לא סובלים עד עכשיו? האמת? השנה אין מקצוע שאני לא אוהבת. כלומר, עם מתמטיקה ששנאתי עד עמקי נשמתי כבר סיימתי שנה שעברה... וגם עם תנ"ך שלא ממש אהבתי סיימתי כבר. השנה יש לי דווקא מקצועות שאני ממש אוהבת. וגם אם לא ממש אוהבת, אז הם סבירים וסבילים. הלוואי והשנה הזו תהיה טובה כפי שנראה לי שתהיה. ואימרו, ואימרו אמן
.
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים עד עכשיו? ספרות. יש לי מורה די מפחידה, שנראית כמו תחת, ומדברת מילים עלק גבוהות, וחושבת שהיא נורא חכמה... אבל היא מלמדת דווקא לא רע. וחוצמזה, אף מורה לעולם לעולם לעולם [
] לא יצליח לגרום לי לשנוא ספרות. אז כן, אני מניחה שזה המקצוע שאני הכי אוהבת. ספרותית שכמותי
.
ספרו על משהו מצחיק ומשהו מבאס שקרה בבית-ספר מאז תחילת השנה. טוב, היו לא מעט כאלה:
משו מבאס- כבר אין לי את המורה המדהים שלי לאנגלית, שהיה המורה שלי שנה שעברה. אמנם יש לי מורה לא רעה, מצחיקה ונחמדה באמת, אין לי מה להתלונן עליה... אבל פשוט... אוף. המורה הקודם שלי היה באמת משו מיוחד, וחבל לי, חבל לי שהוא לא מלמד אותי. הוא גם מורה מעולה, וגם נחמד, וזה שילוב נדיר בימינו
. כמו שיצא לי להגיד לחברה שלי היום: "טוב, אולי שנה הבאה הוא ילמד אותי..." ואז אחרי כמה שניות התעשתתי, נתתי לעצמי מכה בראש, והבנתי שלא תהיה שנה הבאה. וואעאע. איי וונט מיי אינגליש טיצ'ר! וואעאע! וואעאע!
משו משמח- וואי, יש הרבה...
אבל הדבר שהכי משמח אותי הוא שיש לי מערכת ממש-ממש קלה וטובה. אני לומדת מעט מאוד שעות, והן מחולקות לי בצורה הכי טובה שיכולה להיות. זה באמת משמח, בעיקר אחרי ששנה שעברה היתה לי שנה עמוסה בצורה שאני לא יכולה אפילו להתחיל לתאר, ולא היה לי רגע משל עצמי. אני מניחה שזה סוג כלשהו של כיפור על שנה שעברה, שהיתה באמת לא משו מהבחינה הזו. אז כן, זה די משמח...
ספרו משהו מצחיק על מורים או על תקלים עם מורים. חחח... בדיוק אתמול קרה לי ולחברה טובה שלי הדבר הכי מצחיק עלי אדמות... לא יודעת כמה אני אצליח להעביר את זה במילים, but it's worth the shot
. אוקי, אז בכיתה ז' אני והחברה הזו למדנו פסיכולוגיה. היתה לנו את המורה הכי מוזרה בעולם. כלומר, היא היתה מצחיקה והכל, אבל הדבר המוזר היה הוא שהיא היתה מתחילה ללטף את עצמה במהלך השיעור, ואני וחברות שלי- אחרי חקירה מעטה בעניין- גילינו שיש לה 'קראש' על פרויד, כי כל פעם כשהיא היתה מתחילה לדבר עליו, הליטופים היו מתחילים להיות יותר אינטנסיביים. היא היתה מתחילה ללטף את עצמה בצוואר... "אז התאוריה של פרוייד היתה..." והליטופים רק היו מחמירים בצורה מאסיבית. תמיד צחקנו על זה, בעיקר אז, כיתה ז', יו נוו, שכל הדברים האלה מצחיקים פי כמה וכמה...
אז אתמול אני וחברה שלי נכנסנו לחדר המורים כדי לגשש אחר מורתה למתמטיקה [חה! לי כבר אין מורה למתמטיקה! נה ני בנני!
] ופתאום ראינו אותה, אחרי מלאנת'אלפים של זמן שלא ראינו... אז החברה שלי עושה לי: "יה! תראי אותה!" והסתכלנו עליה כזה, והחברה התחילה לחקות את הליטופים שלה, והתחלנו להתפקע מצחוק... ואז מאמצע שומקום, המורה הזו באה, ועושה לנו: "היי!"... ואני והחברה שלי מחליפות מבטים של 'אוי לא, היא שמעה אותנו צוחקות עליה?' או לחילופין: 'איך היא זוכרת אותנו, ומה לעזעזאל היא רוצה מאיתנו?'. חייכנו אחת לשניה. "אתן הייתן תלמידות שלי, נכון?" "אה-הא", עניתי בחיוך מבוייש. "אהה! בכיתה ז', נכון?" "אה-הא" המשכתי לחייך. גם החברה. "ואוו, איך גדלתן!" היא עושה לנו בטון וונה-בי אימהי שכזה [אחרי זה חברה שלי אמרה לי: "רק חסר שהיא היתה מתחילה לצבוט אותנו בלחיים"
]. אבל חכו! זה עוד לא הקטע המצחיק! אז אחרי שהיא הלכה, אני וחברה שלי התחלנו פשוט להתפקע מצחוק... אבל ממש... יצאנו מהר מחדר המורים, ופגשנו חברה אחרת, שגם למדה איתנו פסיכולוגיה בזמנו. "זוכרת אותה?" שאלנו תוך כדי הצחוק, וסיפרנו לה על שהיא ניגשה אלינו וכל זה. גם היא התחילה להתפקע מצחוק. "שיאו, את זוכרת איך היא היתה מלטפת את עצמה?" החברה האחרת שאלה, והתחילה לחקות אותה בצורה מצחיקה בטירוף... מה גם שבאותו רגע גם ככה היינו בהיסטריה של צחוק. והיא ממשיכה לחקות ולחקות... "התאורייה של פרוייד! הו, כן! הו, כן! פרוייייייייייד! אהההההה!" ואנחנו נשפכות מצחוק. ו... הלא יאומן קרה. כן כן, מה שאתם חושבים. המורה עמדה מאחוריה...!
זה היה מביך, אבל כמעט השתנו במכנסיים מרוב צחוק. [אוף, זה באמת לא נשמע מצחיק כשכותבים את זה!]
איך אתם צופים ששנה זו תהיה? הו-הא. אולי אני מציבה לעצמי ציפיות גבוהות מדי או משו כזה, אבל אני ממש מקווה, ומרגישה את זה, שהשנה הזו הולכת להיות אחלה של שנה. אולי בגלל זה עצוב לי קצת, כי זו השנה האחרונה, ואחרי זה זה לא יחזור. אבל אני פשוט נהנית מהרגע... ונורא כיף לי, וטוב לי בינתיים. השנה התחילה לי על רגל ימין, ואני רק מאחלת לי, ולכולנו, שימשיך ככה.
נהניתי לקרוא את התשובות לסקר של כולכם. רק הזכיר לי כמה התגעגעתי לפורום.
אוהבת הכי הרבה שאפשר }{ עדי התל-אביבית.