סקר!

דיתוּש

New member
סקר!

אוקיי, לאחר ימים של שנת-קיץ בפורום [
], החלטתי להעלות סקר, ותגיבו חבר'ה, זה לא יעבוד אחרת!!! נתחיל:
איזה מקצוע אתם הכי לא סובלים עד עכשיו?
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים עד עכשיו?
ספרו על משהו מצחיק ומשהו מבאס שקרה בבית-ספר מאז תחילת השנה
ספרו משהו מצחיק על מורים או על תקלים עם מורים
אחרון-איך אתם צופים ששנה זו תהיה? ותשובותיי:
המקצוע השנוא עליי עד עכשיו הוא היסטוריה. כל-כך משעמם... בא לי להירדם בשיעור!!! חרר..ברר..
המקצוע האהוב עליי עד עכשיו הוא מחשבת ישראל וספרות. מחשבת ישראל פשוט כיף לאללה! זה נשמע מוזר, אבל זה פילוסופיה יהודית כזה, זה ממש כיף... וספרות זה ספרות זה המקצוע שלי, מה גם שאנחנו לומדים עכשיו קצת על מיתולוגיה יוונית, ואני בכלל משוגעת על הנושא הזה
משהו מצחיק שקרה בביצפר מאז תחילת השנה-חחח. חחחחחחח!!! ליאור היא ילדה מעצבנת אבל אפשר לחיות איתה, והיא קנתה מין נעליים עם פלטפורמה מעץ [זה משגע ת'שכל הטיק-טק שזה עושה כשהיא הולכת], ואז היא באה להתקרב למישהי והיא כזה החליקה על הצד... חחחח זה היה כזה מצחיק! והנעל עפה לה מהרגל ופגעה במורה אחרת ברגל... חחחח ואני עומדת מהצד ונקרעעעעת מצחוק!!!
משהו מצחיק על מורה-אוקיי, המורה לתנ"ך שלנו? כמו פרה. אני נשבעת לכם שהיא מדברת כמו פרה! יש לה קול ממש עבה, והיא... אממ... אישה גדולה, בוא נגיד [
] והיא הולכת בקצב קטלני!!! היא פשוט רצה כשהיא הולכת, אי-אפשר להשיג אותה אף-פעם
אני צופה מהשנה שתהיה שנה שתוציא ממני את המיץ, אבל שנה ממוצעת בכל התחומים... יהיה טוב, יהיה טוב, כן...
יום נעים לכולנו

QuEeN oF mE

New member
טוף..

איזה מקצוע אתם הכי לא סובלים עד עכשיו? נראה לי שמחשבים..ז"א אני לומדת 3 שיעורים שונים של מחשבים ושלושתם דיי מעצבנים..
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים עד עכשיו? אנגלית אני חושבת..המורה ממש נחמדה..ובכלליות נחמד..בינתיים..
גם ספרות זה בסדר..
ספרו על משהו מצחיק ומשהו מבאס שקרה בבית-ספר מאז תחילת השנה- האמת יש הרבה..חח..אוקיי אני אנסה להיזכר.. חברה שלי באמצע שיעור ספרות עם המנהלת..דיי מרחה את עצמה בדיו שחור ושתינו התחלנו להתפקע מצחוק..בעיקר אני. אמרתי חביתה בהקשר כלשהו וילד מהכיתה שלי חשב שאני קוראת בשם שלו אז הוא אמר לי "אני שומע"..חח לא הבנתי מה הוא אומר..זה היה מצחיק
ילד מהכיתה שלי עבד עליי ועל חברה שלי ויצאנו דפוקות אבל התגברנו וצחקנו וזה...
מה עוד?..לא זוכרת..
ספרו על משהו מצחיק עם מורים או תקלים עם מורים- אוקיי..חח היה קטע מצחיק שהפלאפון של המורה צלצל באמצע שיעור והיא ענתה להגיד שהיא בשיעור והיא התחילה לדבר והוא המשיך לצלצל..חחח
המורה שלנו לאנגלית ממש מצחיקה והיא סיפרה לנו דברים מצחיקים.. ולמחנכת שלי היו כל מיני יציאות כאלה..
אחרון-איך אתם צופים ששנה זו תהיה? אני מקווה שזו תהיה לי שנה טובה ומוצלחת. אני יודעת שיהיה לי קשה עם כל הבגרויות והלימודים..ואני לומדת הרבה. אבל אני מאוד מקווה שיהיה לי טוב..ואני אעשה כל מה שאפשר שזה יהיה ככה. זהו..אני עייפה..כואב לי הראש..שיעורים מחכים לי...:|

הממ

מקצוע שנוא, מן הסתם מתמטיקה
מקצוע אהוב כמובן שספרות
משהו מבאס..המורים שאני הכי אוהבת כבר לא מלמדים אותי..משהו מצחיק..הממ היו הרבה, אין לי כוח לכתוב
אמממ כנ"ל..
שנה סוחטת מיץ וקשה במיוחד...י"ב יו נואו
לא נורא, יהיה טוב עפתי לאחת החנויות האהובות עליי-ארטא!! נתראה..

light angel

New member
יאאאיי! אוהבת סקרים! ../images/Emo13.gif

אז- נתחיל?
מקצוע שאני שונאת- אמממ... משתדלת לא לשנוא שום דבר, כי אלה דברים שבחרתי מרצוני לעשות בהם בגרות... אם אתחיל לשנוא אותם, הבגרות לא תצא טוב. אולי ספורט
מקצוע אהוב- ספרות (הגברתי את זה.. בינתיים..), אנגלית (רק לא הגרמר).
משהו מצחיק- אממממ.... יש לנו מורה חדש לפיזיקה, והשיעור הראשון איתו היה כל כך מצחיק... הו רציני כזה, דומה לאיינשטיין. איך שהוא ב, הו העיף מישהו כי הוא אכל לידו, ואחר כך התחיל להגיד שלא אכפת לו אם נבוא או לא, אם נכתוב או לא- העיקר שלא נפריע...
היה ממש מצחיק, כולם ניסו שלא לצחוק, ואחרי שהוא הלך כולם התחילו לרדת עליו ולחקות אותו.... חחחחח... אנחנו עדיין צוחקים עליו.
משהו מבאס- רציתי להגביר ספרות, והגברתי, והכל סבבה. עכשיו אמא שלי התעוררה והחליטה שספרות זה לא מספיק טוב לעתיד, ודורשת שאני אגביר כימיה, מה שלא יהיה
ואני לא רוצה... בינתיים לא החלטתי שום דבר, וכבר הייתי בשיעור ספרות, אבל לא יודעת מה ייגמר עם זה. אוף.
משהו מצחיק על מורים? סיפרתי כבר, לא?
אני צופה שהשנה תהיה קשה בטירוף, ואם לא אתאמץ- אני הולכת להיכשל בענק בבגרויות שלי (השנה אלה הבגרויות הקשות, מתמטיקה, 3 יחידות ספרות (או 2, אם אמא לא תסכים בסוף שאלך למוגבר), תנ"ך ועוד כל מיני... 5 יחידות מתמטיקה השנה!! אמא'לה!! וזהו... יום טוב לכולם..
ביי

purple baloon

New member
אוקיי....

איזה מקצוע אתם הכי לא סובלים עד עכשיו? ספרות כמובן,תנ"ך מייבש.. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים עד עכשיו? מתמטיקה, פסיכולוגיה ספרו על משהו מצחיק ומשהו מבאס שקרה בבית-ספר מאז תחילת השנה- משהו מצחיק- אמממ, לא זכור לי משהו... משהו מבאס- לא פתחו לנו מגמת תנ"ך ועכשיו כולם צריכים להגביר כימיה או ערבית.. ספרו משהו מצחיק על מורים או על תקלים עם מורים- המורה שלי לאנגלית לסבית. חח!! מוצהרת, יענו, זה לא שמועות.... והמורה שלי להסטוריה הוא הבנאדם הכי מצחיק בעולם, יש לו מבטא צרפתי (אבל הוא לא..) וכשהוא מצייר על הלוח מפות האו מרים את הרגל הנגדית, וזה הכי מצחיק בעולם, ויש לו קוקו וקרחת.... אחרון-איך אתם צופים ששנה זו תהיה? - אני מאוד מקווה שהיא תהיה סבבה, ולא מיבשת! (כמו שהיא עד עכשיו) שיעורי הסטוריה, תנ"ך ואנגלית הכי מיבשים בעולם!!! ולא הכי קשה בעולם.... (ושיורידו לנו שעות!)

scratchy

New member
אז עכשיו אני../images/Emo9.gif אז הנה.............

טוב אז המקצוע שאני הכי לא אוהבת עד עכשיו הוא- תנ"ך כי יש לנו מורה שמדברת שטויות במיץ.... וזה סתם ייבוש
המקצוע שהכי מעניין אותי עד עכשיו זה "תקשורת" כי זה נורא כיף ומעניין אותי
טוב אז משהו מצחיק שקרה בבי"ס אני לא ממש יודעת אבל משהו מבאס זה שתקעו את הכיתה שלי במיקום שמנותק משאר השכבה וככה אנחנו קצת אווטסיידרים....
מקרה מצחיק עם מורה קרה עם המורה שלנו למתמטיקה (שהוא תמיד נורא מצחיק). הוא לא מצא מוחק ללוח אז הוא לקח את המטאטא ומחק איתו את הלוח!!! והוא כזה שמן וזה היה מראה כל כך מצחיק
טוב אני לא יכולה לצפות מה יהיה.... נראה לי שיהיה קשה ואני מאוד מקווה שיהיה גם כיף ושאני אפיק מזה את הכי טוב שאפשר.... סקראצ'י

אז אממ...

מקצוע שאני הכי לא סובלת עד עכשיו- אז יש את מחשבים, שלקחתי מוגבר וזה נורא מפחיד אותי, זה משהו שאני צריכה להשקיע בו, והרבה, משהו שאני לא טובה בו, ולא יוצא לי הכל מי יודע מה, וזה נורא מייאש. ותנ"ך, שזה פשוט ר-ע! מקצוע שאני הכי אוהבת- אני קצת מתביישת להגיד, אבל עד עכשיו, ב-5 שעות מתמטיקה שהיו לנו מאוד נהנתי, התיישבתי בשורה הראשונה ממש ליד המורה (נו..כדי להקשיב ולהשקיע) והיה,כלשון הצופים (אורית...אני לא נגמלת...חח) פנאן!חוץ מזה, צרפתית זה ממש ממש כיף, יש לי אחלה מורה והיא עושה לנו כל מיני פעילויות נחמדות כאלה ואשכרה יש לי מוטיבציה ללמוד צרפתית. משהו מבאס-תקעו את הכיתה שלנו בסוף העולם, בבנין של הי"בים (אולי זה דווקא טוב..חח) ביחד עם עוד כיתה מהשכבה של אנשים מטומטמים לרוב, שאר השכבה בבנין ליד...זה מעצבן. חוץ מזה החדר מורים ממש לידנו ככה שהם מגיעים נורא מהר לשעור, וזה נורא מעצבן. נו, המחנכת מרה שהיא תסדר לנו שירשו לנו לאחר עד 2 דקות או משהו..זה יהיה נחמד. משהו מצחיק- אממ...האמת שקשה לי לחשוב על משהו.. חברה שלי שאני יושבת לידה די משעשעת אותי, היא כל הזמן מדברת למחנכת (שהיא לא שיא האינטליגנציה) בציניות, וזה מצחיק. חוץ מזה, היה עוד משו משעשע, אבל אתם לא תבינו, זה משהו שצוחקים ממנו במצבים מאוד מסוימים (אממ..מתמטיקה?) אני יושבת עם ילדה אחת מהשכבה, ואז בשיעור נכנסה הסגנית מנהלת ואמרה "בוקר טוב", אף חד לא הכי ענה לה..וזאת שאני יושבת לידה אומרת בקט כזה "בוקר טוב" ואין לי מושג למה זה נורא הצחיק אותי...אל תשאלו, זה היה לא קשור כזה. ואז אמרתי לה משהו,ותהחלתי לצחוק וגם היא ושתינו פשוט ישבנו ונקרענו.. הסגנית מסתכלת עלינו במבט מוזר ושואלת מה קרה, מה מצחיק ואנחנו פשוט ממשיכות. אז היא אמרה "טוב" בנימה של "טווווווווווווווב" והלכה..חחחח משהו מצחיק על מורים- אממממ..אממ..האמת שאין לי מורים מוזרים/מצחיקים מדיי... אז לא יודעת. איך השנה הזאת תהיה? שאלה טובה. זאת תהיה שנה קשה, המון לימודים, כבר בשבוע הראשון היה לי עומס של שעורי בית שלא מהעולם הזה ושבוע הבא כבר יהיו לי כנראה 2 בחנים. יהיו 3 יחידות מתוך 5 מתמטיקה, ו-3 מתוך 5 מחשבים, שזה בהחלט רע עד מאוד, אני מקווה שאני אצליח להישאר. בשניהם. חוץ מזה אני באנגלית מואצת (יעני ד"א) מה שאומר שאני יכולה לעשות את ה-5 יחידות השנה...אם יהיה לי מעל 85...מה שאני בספק, חוץ מזה שגם לא בא לי 85, מה שאומר שאני צריכה מורה פרטי=המון כסף, לא כיף בכלל ועוד זמן שגם ככה אין יותר מדי..(אה, ועוד שיעורי בית). חוץ מזה אני ממשיכה בחוג ציור (סליחה, בית ספר לאומנות חזותית) ד"א אתם יודעים שהתפרסמה תמונה שלי (מאחורה חח) בעיתון הרוסי "וסטי"? כבוד או לא כבוד? בכל מקרה, החוג ציור גם לוקח די הרבה זמן (ואנרגיות..)אבל יאללה, זה די שווה את זה.. אני מקווה שמבחינה חברתית יהיה נחמד, שאני גם אפגש עם חברות ו"אבלה" ולא אשקיע את כל זמני בלימודים (חחח......אני..כן..) ושיהיה טוב!

TiKi PooH

New member
סקרים זה טוף..../images/Emo80.gif

אוקיי צ'ובות : איזה מקצוע אתם הכי לא סובלים עד עכשיו? אמממ המורה למדעים די עולה לי על העצבים, וזה דופק תמקצוע... לא רק שהיא לא משתדלת לעשות את השיעור מעניין, היא מדברת אלינו כמו אל ילדים שני שלוש, מדגישה כל הברה, ולא נותנת לנו לעסוק בשום דבר אחר, גם לא לקשקש על השולחן. האימה. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים עד עכשיו? לשוווון
, אני מניחה שגם אומנות אני אוהב , ספרות גם טוב... :) ספרו על משהו מצחיק ומשהו מבאס שקרה בבית-ספר מאז תחילת השנה: אמממממ מצחיק? המורה ללשון..היא חמודה...היא עושה תשיעור מצחיק... הבדיחות המוזרות של המורה לערבית..חיחיחי מבאס..? לא יודעת, היום הראשון.... יישר היו לנו שיעורים... ספרו משהו מצחיק על מורים או על תקלים עם מורים : לא זוכרת כרגע איך אתם צופים ששנה זו תהיה? תמיד כדאי לקוות שיהיה טוב :) אמממ יש לי כיתה לא משהו, אבל אני בטוחה שאני אסתדר.

עמיתוש

New member
יש! סקרים זה כיף! ../images/Emo13.gif...

המקצוע שאני הכי לא סובל? הממ.. ספרות. לא "לא סובל", אבל לא אוהב. קצת יותר מזה אולי..
הכי אוהב? לשון והבעה! (זה מצורף אצלינו השנה, כי הבגרות השנה השתנתה מ50 50 לשון והבעה, ל70% הבעה ו30% לשון. יש!
... אבל מי יודע.. אולי עד שנה הבאה שאני אהיה בי' זה ישתנה שוב
). בכל מקרה - זה די כיף ללמוד את זה
... מקום שני פיזיקה ואחרי זה מתמטיקה
.
משהו מצחיק? המחנכת שלי נתנה לי 2 עבודות עונש והזמינה את ההורים שלי על זה שלקחתי אבטיח שהיה בקערה על השולחן לתלמידים בכיתה כשיצאתי החוצה על פטפוט
. מצד שני, זה גם הכי מבאס
.
הממ.. סיפרתי על הקטע עם המורה שלי! אבל עוד משהו מצחיק... השנה אני יושב לפעמים (היא ביקשה, אז לצערי אני כמו ילד טוב הסכמתי
) ליד איזו ילדה.. צעקנית.. סתם מחרישה לי ת'אוזן.. אבל גם קצת מצחיקה אז
... צוחקים.
איך אני צופה שהשנה הזאת תהיה? וואוו.. התשובה שלי ארוכה אז אני מקווה שיש לכם סבלנות.. מבחינה לימודית - טובה, כבר קיבלתי בבוחן במתמטיקה 98.. מה שמרמז על התחלה טובה *מאוד*... אני מקווה שהיא תמשיך כך. מבחינה חברתית - עד לפני אתמול או כמה ימים (דיברתי על זה עם ויקי) הייתי מבואס על זה שאין לי הרבה חברים מהכיתה. עכשיו, אין לי אפילו מושג קטנטן למה - המצב רוח שלי השתפר. אפילו מאוד. פתאום גיליתי, שאני לא צריך את הפופולריות כמו שלכמה ילדים מהכיתה שלי, ואת החבורות הענקיות שיש לילדים בכיתה שלי. אני מסתדר טוב עם איזה 2 או 3 חברים טובים בכיתה, עוד 2 חברים לא מהכיתה - ועוד ידידה טובה מהשכונה, ואחת לא מהשכונה אבל אנחנו נפגשים די הרבה לאנשים שרחוקים אחד מהשנייה. וגיליתי - שאני מ'זה מסתפק בזה. אני לא צריך יותר, ואני לא צריך להתבאס - לדעתי... אני לא אומר שעכשיו אני בכוונה אתרחק משאר הילדים בכיתה, אם יהיו מפגשים או מסיבות אני אבוא.. אבל נראה לי שפחות או יותר מצאתי את עצמי וראיתי שהכיתה שלנו לא מגובשת ולא תתגבש.. ורובם סתם מעצבנים (נא לראות הודעת ההברזה למעלה), אז אני אהנה עם מי שאני נהנה... ואני מחכה לתיכון, אולי שם אני אכיר חברים חדשים
. או.. ובבקשה תגיבו.. אני לא רוצה לחשוב שכתבתי את זה סתם
..

QuEeN oF mE

New member
../images/Emo24.gif

יו! עמית איך אני שמחה
אמרתי לך שהכל יסתדר לא?

דיתוּש

New member
טוב לראות שהסקר עבד...

ושכולם עדיין כאן ולא שכחו מהמקום המקסים שלנו
[בוא'נה, לאחרונה נהייתי מה זה קיטשית, נשבעת לכם, בהכל
]

יאאא, דיתוש! ../images/Emo9.gif אני מתה על סקרים!

איזה כיף שיש לנו אותך, שמביאה קצת 'פילפל' לפורום המקסים הזה, שלפעמים בתקופות האלה מתייבש מעט. אז הנה תשובותיי. אהמ אהמ
:
איזה מקצוע אתם הכי לא סובלים עד עכשיו? האמת? השנה אין מקצוע שאני לא אוהבת. כלומר, עם מתמטיקה ששנאתי עד עמקי נשמתי כבר סיימתי שנה שעברה... וגם עם תנ"ך שלא ממש אהבתי סיימתי כבר. השנה יש לי דווקא מקצועות שאני ממש אוהבת. וגם אם לא ממש אוהבת, אז הם סבירים וסבילים. הלוואי והשנה הזו תהיה טובה כפי שנראה לי שתהיה. ואימרו, ואימרו אמן
.
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים עד עכשיו? ספרות. יש לי מורה די מפחידה, שנראית כמו תחת, ומדברת מילים עלק גבוהות, וחושבת שהיא נורא חכמה... אבל היא מלמדת דווקא לא רע. וחוצמזה, אף מורה לעולם לעולם לעולם [
] לא יצליח לגרום לי לשנוא ספרות. אז כן, אני מניחה שזה המקצוע שאני הכי אוהבת. ספרותית שכמותי
.
ספרו על משהו מצחיק ומשהו מבאס שקרה בבית-ספר מאז תחילת השנה. טוב, היו לא מעט כאלה:
משו מבאס- כבר אין לי את המורה המדהים שלי לאנגלית, שהיה המורה שלי שנה שעברה. אמנם יש לי מורה לא רעה, מצחיקה ונחמדה באמת, אין לי מה להתלונן עליה... אבל פשוט... אוף. המורה הקודם שלי היה באמת משו מיוחד, וחבל לי, חבל לי שהוא לא מלמד אותי. הוא גם מורה מעולה, וגם נחמד, וזה שילוב נדיר בימינו
. כמו שיצא לי להגיד לחברה שלי היום: "טוב, אולי שנה הבאה הוא ילמד אותי..." ואז אחרי כמה שניות התעשתתי, נתתי לעצמי מכה בראש, והבנתי שלא תהיה שנה הבאה. וואעאע. איי וונט מיי אינגליש טיצ'ר! וואעאע! וואעאע!
משו משמח- וואי, יש הרבה...
אבל הדבר שהכי משמח אותי הוא שיש לי מערכת ממש-ממש קלה וטובה. אני לומדת מעט מאוד שעות, והן מחולקות לי בצורה הכי טובה שיכולה להיות. זה באמת משמח, בעיקר אחרי ששנה שעברה היתה לי שנה עמוסה בצורה שאני לא יכולה אפילו להתחיל לתאר, ולא היה לי רגע משל עצמי. אני מניחה שזה סוג כלשהו של כיפור על שנה שעברה, שהיתה באמת לא משו מהבחינה הזו. אז כן, זה די משמח...
ספרו משהו מצחיק על מורים או על תקלים עם מורים. חחח... בדיוק אתמול קרה לי ולחברה טובה שלי הדבר הכי מצחיק עלי אדמות... לא יודעת כמה אני אצליח להעביר את זה במילים, but it's worth the shot
. אוקי, אז בכיתה ז' אני והחברה הזו למדנו פסיכולוגיה. היתה לנו את המורה הכי מוזרה בעולם. כלומר, היא היתה מצחיקה והכל, אבל הדבר המוזר היה הוא שהיא היתה מתחילה ללטף את עצמה במהלך השיעור, ואני וחברות שלי- אחרי חקירה מעטה בעניין- גילינו שיש לה 'קראש' על פרויד, כי כל פעם כשהיא היתה מתחילה לדבר עליו, הליטופים היו מתחילים להיות יותר אינטנסיביים. היא היתה מתחילה ללטף את עצמה בצוואר... "אז התאוריה של פרוייד היתה..." והליטופים רק היו מחמירים בצורה מאסיבית. תמיד צחקנו על זה, בעיקר אז, כיתה ז', יו נוו, שכל הדברים האלה מצחיקים פי כמה וכמה...
אז אתמול אני וחברה שלי נכנסנו לחדר המורים כדי לגשש אחר מורתה למתמטיקה [חה! לי כבר אין מורה למתמטיקה! נה ני בנני!
] ופתאום ראינו אותה, אחרי מלאנת'אלפים של זמן שלא ראינו... אז החברה שלי עושה לי: "יה! תראי אותה!" והסתכלנו עליה כזה, והחברה התחילה לחקות את הליטופים שלה, והתחלנו להתפקע מצחוק... ואז מאמצע שומקום, המורה הזו באה, ועושה לנו: "היי!"... ואני והחברה שלי מחליפות מבטים של 'אוי לא, היא שמעה אותנו צוחקות עליה?' או לחילופין: 'איך היא זוכרת אותנו, ומה לעזעזאל היא רוצה מאיתנו?'. חייכנו אחת לשניה. "אתן הייתן תלמידות שלי, נכון?" "אה-הא", עניתי בחיוך מבוייש. "אהה! בכיתה ז', נכון?" "אה-הא" המשכתי לחייך. גם החברה. "ואוו, איך גדלתן!" היא עושה לנו בטון וונה-בי אימהי שכזה [אחרי זה חברה שלי אמרה לי: "רק חסר שהיא היתה מתחילה לצבוט אותנו בלחיים"
]. אבל חכו! זה עוד לא הקטע המצחיק! אז אחרי שהיא הלכה, אני וחברה שלי התחלנו פשוט להתפקע מצחוק... אבל ממש... יצאנו מהר מחדר המורים, ופגשנו חברה אחרת, שגם למדה איתנו פסיכולוגיה בזמנו. "זוכרת אותה?" שאלנו תוך כדי הצחוק, וסיפרנו לה על שהיא ניגשה אלינו וכל זה. גם היא התחילה להתפקע מצחוק. "שיאו, את זוכרת איך היא היתה מלטפת את עצמה?" החברה האחרת שאלה, והתחילה לחקות אותה בצורה מצחיקה בטירוף... מה גם שבאותו רגע גם ככה היינו בהיסטריה של צחוק. והיא ממשיכה לחקות ולחקות... "התאורייה של פרוייד! הו, כן! הו, כן! פרוייייייייייד! אהההההה!" ואנחנו נשפכות מצחוק. ו... הלא יאומן קרה. כן כן, מה שאתם חושבים. המורה עמדה מאחוריה...!
זה היה מביך, אבל כמעט השתנו במכנסיים מרוב צחוק. [אוף, זה באמת לא נשמע מצחיק כשכותבים את זה!]
איך אתם צופים ששנה זו תהיה? הו-הא. אולי אני מציבה לעצמי ציפיות גבוהות מדי או משו כזה, אבל אני ממש מקווה, ומרגישה את זה, שהשנה הזו הולכת להיות אחלה של שנה. אולי בגלל זה עצוב לי קצת, כי זו השנה האחרונה, ואחרי זה זה לא יחזור. אבל אני פשוט נהנית מהרגע... ונורא כיף לי, וטוב לי בינתיים. השנה התחילה לי על רגל ימין, ואני רק מאחלת לי, ולכולנו, שימשיך ככה.
נהניתי לקרוא את התשובות לסקר של כולכם. רק הזכיר לי כמה התגעגעתי לפורום.
אוהבת הכי הרבה שאפשר }{ עדי התל-אביבית.

למעלה