סקר....

jessy19

New member
סקר....

מה הדבר הראשון שאתן עושות כשאתן מגיעות לעבודה? אני בד"כ ישר מכינה קפה למפקד שלי, מביאה את המנות של האזרחים, פותחת את המחשב,קוראת מיילים ומתחילה לעבוד על תיוקים ועל החינוך.

yoyo10

New member
אז אני ככה

מחתימה כרטיס מדליקה את הנמחשב מוציא אימלים ומתייקת מה שצריך רושמת הודעות מהמזכירה האלקטרונית ורק אחר כך שותה מים ואיך שכחתי נכנסת לפורום

ואני ../images/Emo13.gif

מדליקה מזגנים (לא רלוונטי היום -לצערי) פותחת את כל המשרד.... הולכת להכין לי קפה... נכנסת לפורומים פותחת outlook ורושמת לי משימות.. והיידה..לעבודה..

enicegirl

New member
דבר ראשון

באמת מחתימים כרטיס אח"כ מדליקים מחשב, רואים מיילים, פותחים אינטרנט.... ואח"כ מתחילים בסדר היום

yuli c

New member
תורי...

קודם כל רעיון נחמד לסקר. דבר ראשון מחתימה כרטיס. אחרי זה מכינה תה עם לימון (בדר"כ). אחרי זה מדליקה מחשב ואחרי זה מעבירה את הטלפון משירות לילה לרגיל. זהו נראה לי...

קודם כל פותחת את הדלת

בדרך כלל אני מגיעה ראשונה לעבודה מדליקה האור הוא ממש ליד הדלת, מכבה את האזעקה מדליקה את המזגן, אז ניגשת למקום שלי מורידה את משקפי השמש לתיק ומוציאה את משקפי הקריאה ומניחה אותם על הראש (זה מועיל גם לזכור היכן הם וגם לזכור היכן הראש) ואז.... מעמידה מים לנס מדליקה המחשב נגשת לפקס ובדרך כלל הטלפון כבר מצלצל ואני צוללת לתוך יום העבודה. (בנוסף אני מכינה קפה שחור מבושל בתוך תרמוס כי במשך היום נכנסים ספקים, קבלנים, ומתכבדים בקפה שחור). בסוד אגלה לכם שאני מתחילה לגשש אחר עבודה במקום אחר......

dana19il

New member
סקר

הדבר הראשון שאני עושה כשאני מגיעה למשרד זה מדליקה את המזגן!! אח"כ מדליקה את המחשב, בודקת מיילים, בודקת את הלו"ז של המפקדת שלי (אני פקידת לו"ז) וזהו....

למעלה