סקר!

יש הרבה...

קשה לי לבחור אבל בין הכי טובים- Adam's song Dammit Mutt pathtica ואררר... שכחתי את השמות של האחרים....

Gretchen

New member
שלי

אני יותר אוהבת את הישנים.. touchdown boy apple shampoo don't leave me M&Ms ועוד

חחחח אופסי../images/Emo6.gif

לא שמתי לב אפילו איך כתבתי....

ALMIGHTY

New member
יייייייייי

peggy sue touchdown boy romeo and rebecca החדשים: online songs party song.

R E D E V I L

New member
..........

מבחינת הליריקה האלבומים הישנים פשוט שולטים בגלל שירים כמו fentoozler ו apple shampoo ועוד מלא שירים פשוט שולטים! גם מבחינת המוזיקה וגם מבחינת הליריקה. החדשים נהיו ממוסחרים בגלל הקהל יעד הרחב (שרובו לצערינו זה מעריצי בריטני וג'סטין) אבל גם טובים מאוד, למרות שהליריקה והמוזיקה התדרדרו קצת. תנסו למצוא בחדשים ליריקה כמו ב fentoozler למשל.. לא תמצאו כי כל החדשים הם כאלה.. i fell in love ובלה בלה בלה.. טו מאץ' פופ.. אבל לא משנה מה, בלינק שלטו, שולטים וגם ישלטו.

../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי!

3 הדיסקים הראשונים שלהם (צ'שיר קאט, בודהה, ודוד ראנץ') פשוט שולטים!!! אנמה אוף דה סטייס גם נחמד, וThe mark tom and travis show פשוט שולט! (אבל זה בגלל שזה רוב השירים הכי טובים שלהם בדיסק 1
) אבל טייק אוף כבר התחיל להתדרדר קצת... אבל לא נוראאא!!

אני דווקא מאוד אהבתי תסגנון

בטייק אוף אפילו יותר מדוד ראנץ(אבל בדוד ראנץ יש שירים בני זונות כמו וואגי וכל מיני כאלה) בכל מיקרה טייק אוטף זה סבבה של אלבום!

הוא נחמד

למשל סטורי אוף אי לונלי גאי... זה שיר נחמד וגם אונליין סונג... והשירי בונוסים מצחיקים בטירוף! אבל אהבתי את דוד ראנץ' יותר

צודקת...

ואני בעיקרון אוהב כל חומר ושיר שבלינק מוציאים! כי בשבילי כל דבר שבלינק יעשו תמיד יהיה יפה וטוב!

shiepki

New member
חבר'ה... אין מה לדבר בכלל!

השיר הכי טוב של בלינק הוא Carousel

למעלה