סקר

popit

New member
סקר

אוקיי הנה סקר: מי בעונה השלישית היה הכי שולט??? אני לא הכי אוהבת אותו מכל הדמויות, אבל לפי דעתי זה היה קלסו כי עונה שנייה הוא היה ככה ככה ובעונה השלישית הוא אפילו נהיה יותר טיפש!והוא ממש הצחיק אותי.... מה אתם חושבים?

Nulit

New member
../images/Emo6.gif מה שמזכיר לי...../images/Emo60.gif

אני חולה על הפרסומת שג'קי אומרת לקלסו שהיא יוצאת עם מישהי שהוא יותר חכם או משהו כזה... אז הוא עם הפרצוף הטיפשי שלו... "דאמ ג'קי דאט קוד בי אניוואן!!"

רינת4

New member
הפרסומות היחידות בערוץ 3

שאני אוהבת הן של מש"ה. בכל מקרה אני גם מתה על הפרסומת זו. ד"א-מאיזה פרק זה?(עדיף עונה ומספר בעונה).

ענ2ר

New member
יש את הפרסומת...

שהייד ואריק שואפים הליום ומתחילים לשיר בכזה קול גבוה ואז רואים את פז שר וזה כזה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nulit

New member
אם כבר פרסומות...../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

אני חולה על הפרסומת שקיטי נכנסת.. *על מה אתם חושבים כל כך הרבה?!* *Nothing homework cheeses kittens*

ענת פ.

New member
אוי זו פרסומת

כל כך שווה! אבל מישהו מוכן להסביר לי מי מארבעת הבנים אומר "כלום" מי "שיעורים" מי "ישו" ומי "חתלתולים" דבר שני- נולית- החתימה שלך....מאיפה זה? איי לייק איט

החתימה זה מהשיר של שוטי הנבואה-

משתוללים בכפר...שיר ענק... ובפרסומת אני רק יודעת שפז אומר אומר חתלתולים...

Nulit

New member
חחח איזה יום ישבתי ניסיתי לעקוב...

ואם אני לא טועה... (ואני בטוח טועה) הייד-נאסינג אריק-הומוורק קלסו-ג'יזס פז(
)-קיטנס.

GrEeN AliEn

New member
אננניניני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

במקום הראשוווווווןןןןןןןןן תופים טדדדדםםםם..: פז
הוא מצחיק הוא מתוק ווו.... לא יודעת
אבל גם ג'קי אקיצר מהבנות ג'קי ומהבנים פז

aYaLoLy

New member
אממממפפפפ ../images/Emo15.gif

בניפ
- ליאו
.. אבל אם אתם מתעקשים - הייד
בנות
- ג'קי.. |ברבי|

ענת פ.

New member
בעעעעע

אוי אני לא יודעת להבדיל בין העונות! אני יודעת שהפרק האחרון בעונה השלישית היה פרק הפרידה של דונה ואריק... אבל אני מניחה שזה היה הייד כי מאז שהתחלתי לראות הוא החביב עלי ביותר (זה הלך והתעצם למימדים מפחידים- שברתי את חוק האנגלית שלי בגללו! אף פעם לא נכנסתי לאתרים באנגלית מרצון ורק בזכותו התחלתי להכנס לאתרים באנגלית...מה שאומר שחלקית זה עושה לי טוב)

מתוקה777

New member
אנייייייייייייי

מהבנים-פז מהבנות-ג'קי למרות שבהתחלה אהבתי את הייד עכשיו אני יותר אוהבת את פז

למעלה