סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

michal2241

New member
סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם לא ראיתם אני חדשה ולא אמרתם לי ברוכה הבאה ואני נורא עצובה
אבללללללללללללללללל, יש לי סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מי אתם הכי אוהבים מכל הדמויות? אני לא יודעת אם היה כזה סקר כבר אבל לא ראיתי אותו בעמוד הזה אז לא נראה לי!! תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HaDaRoSh

New member
היי ברוכה הבאה

לא שמתי לב ששלחת הודעה לא נורא ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני אני הכי אוהבת את ריקי

michal2241

New member
התשובה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הכי אוהבת את ארז כי הוא שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני ממש עצבנית על התסריט שהפך אותו ואת ענבר לזוג בסוף הסדרה!!!!!!!!!!!!!! הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך קוראים לו באמת??? ואני הכי שונאת את נירה והכי שווה זה שבסוף היא נשארת בלי שאול ובלי אודי!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיע למישל שהיא ושאול יתחתנו זה כזה שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב תענו על הסקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

flowers girl

New member
OMG כמה סימני קריאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאבהה!

טוב, לפני שאני עונה על הסקר. טיפ לי אליך. כשלוחצים על הכפתור של הסימן קריאה, לא משאירים שם את היד חצי שעה, אלא לוחצים לחיצה קטנה. מקסימום איזה חמש או משהו כזה. אבל לא כל דבר הוא ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח.... קחי קחי בכיף, בפנאן
והתשובה שלי
אני הכי אוהבת מהסדרה את שחר עדן
. למה
אני יודעת שהוא זבל והכל וש......בלה בלה בלה
שאני לא אכתוב בלה בלה... בסוף הסדרה בצורה זבלית ומגעילה, אבל אני מאוהבת בעפר.. אין מה לעשות. נדלקתי. זה עד הסוף
עפר

michal2241

New member
אני אוהבת סימני קריאה!!!!!!!!!!!!!!

זה הכי מאגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה ממש מוזר כי לא הבנתי איך שחר עדן יהיה עם רום עוד מעט כשרוםת תהיה עם שירן!!!!! זה לא מובן!!!!!!!

flowers girl

New member
../images/Emo58.gifתשובות../images/Emo58.gif

רותם לא תהיה עם שירן. רותם, בניגוד לשירן, לא לסבית. שירן תודה בפני רותם שהיא לסבית, ושהיא בעצם התחתנה עם זיו כדי לגרום לרותם לקנא. עוד לפני זה, רותם תהיה עם שחר עדן
הפלרטטן, שמתאהב בכולן (אמן אמן בי
חח..) ושירן תשמע את שחר אומר לחבר שלו שהוא רוצה להתחתן עם רותם בגלל שהיא עשירה והכסף של המשפחה שלה יעבור אליו בירושה והוא יהיה עשיררררררר. (חחח מידע שכולם יודעים, אבל הוא אומת על ידי עפר
חח אני כמו סתומה שואלת אותו על זה חחחח) בכל מקרה, אח"כ רותם תיפרד משחר ותלך לזיו, שיגלה כבר ששירן לסבית ולא אוהבת אותו. זה הכל. פשוט
ממש לא. מותח
מאוד.

michal2241

New member
מה?????..רותם תהיה עם שחר עדן??????

חחחחחחחחחחח שירן לסבית איזה צחוקים זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

flowers girl

New member
מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

א. לא רושמים מידע שיהיה בעתיד בכותרת אף- פעם. ב. אם את רושמת בהודעה מידע שיהיה בעתיד שימי בכותרת
.

aieeoh

New member
תוריייי../images/Emo9.gif

אפייייייייי כזה חמודדדדד!!!! ירון עצמון השחקן הכי מוכשר!!!! אה...ו-וווווווווללללקאאאם!!!!!

למעלה