סקר!! איזה שחקן ושחקניץת אתם הכי אוהבים? התשובה שלי: יעל שרוני(ריקי) ירון עצמון(אפי)
H HaDaRoSh New member 7/7/03 #1 סקר!! איזה שחקן ושחקניץת אתם הכי אוהבים? התשובה שלי: יעל שרוני(ריקי) ירון עצמון(אפי)
S shiran™ New member 7/7/03 #2 אני הכי אוהבת את... ../images/Emo121.gif יעל שרוני (ריקי) ועפר שכטר (שחר עדן)
ע עדן לוי New member 7/7/03 #3 ../images/Emo6.gif ברור ש..........נירית קופל (רותם/רם) וגיא אריאלי (ירון)
צ צליל לופילטו New member 7/7/03 #6 אני: אני הכי אוהבת את נירית קופל (רותם),אפרת בוימולד (שירן) ויעל שרוני (ריקי).
S SofyTofy New member 7/7/03 #7 תשובה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif דרך אגב נדמה לי שהפעם חזרתי לתמיד אז קבלו אותי בברכות (מחיאות כפיים ) אני הכי אוהבת את יעל שורני ורון שחר, כי הם מדהימים וגם לאחרונה התחלתי לחבב מאוד את גיא אריאלי.
תשובה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif דרך אגב נדמה לי שהפעם חזרתי לתמיד אז קבלו אותי בברכות (מחיאות כפיים ) אני הכי אוהבת את יעל שורני ורון שחר, כי הם מדהימים וגם לאחרונה התחלתי לחבב מאוד את גיא אריאלי.
X xדומה בנשמה New member 7/7/03 #8 ../images/Emo178.gif../images/Emo24.gif../images/Emo178.gif ברור שאת: יעל שרוני (ריקי) אפרת בוימולד (שירן)
../images/Emo178.gif../images/Emo24.gif../images/Emo178.gif ברור שאת: יעל שרוני (ריקי) אפרת בוימולד (שירן)
H HaDaRoSh New member 7/7/03 #10 טוב לסיכום הבנתי שהשחקנית אהובה עליכם זאת יעל שרוני -ריקי( זה ב - ר - ו - ר) אחריה נירית קופל- רותם והשלישית אפרת בוימולד. והשחקן האהוב עליכם גיא אריאלי- ירון(לא בעיניי אבל אתם החלטתם)
טוב לסיכום הבנתי שהשחקנית אהובה עליכם זאת יעל שרוני -ריקי( זה ב - ר - ו - ר) אחריה נירית קופל- רותם והשלישית אפרת בוימולד. והשחקן האהוב עליכם גיא אריאלי- ירון(לא בעיניי אבל אתם החלטתם)
S S k 8 t a R i t New member 7/7/03 #12 אני הכי אוהבת את..../images/Emo26.gif אפרת בוימולד(שירן)-כי היא ממש פלפלית! עופר שכטר(שחר)-כי הוא שווה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גיא אריאלי(ירון)-כי הוא הכי מתוק שיש!
אני הכי אוהבת את..../images/Emo26.gif אפרת בוימולד(שירן)-כי היא ממש פלפלית! עופר שכטר(שחר)-כי הוא שווה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גיא אריאלי(ירון)-כי הוא הכי מתוק שיש!
ק קוצי מוצי New member 7/7/03 #13 כאילו דההההההההההה../images/Emo3.gif הרי ברור שנירית קופל המעולה ושחקן...אמ.... אוליי ירון עצמון
M MrJacKasS New member 7/7/03 #14 תראו... ../images/Emo104.gif אי-אפשר לענות תמיד על אותו סקר! זה כבר מתחיל לשעמם! תהיו קצת מקוריים. ואם מחבר הסקר הוא חדש בפורום, תגידו לו שכבר היה את הסקר וזהו. אלא אם כן אתם רוצים לענות על אותו סקר 127624 פעמים.
תראו... ../images/Emo104.gif אי-אפשר לענות תמיד על אותו סקר! זה כבר מתחיל לשעמם! תהיו קצת מקוריים. ואם מחבר הסקר הוא חדש בפורום, תגידו לו שכבר היה את הסקר וזהו. אלא אם כן אתם רוצים לענות על אותו סקר 127624 פעמים.
X xander55 New member 7/7/03 #15 אני הכי אוהב את ../images/Emo129.gif יעל שרוני המלכה! ונירית קופל, סגנית מלכה!