סקר: 1.מה דעתכם על הספר של משחק החיים? 2.מה יותר טוב - הסדרה או הספר?
צ צליל לופילטו New member 5/7/03 #1 סקר: 1.מה דעתכם על הספר של משחק החיים? 2.מה יותר טוב - הסדרה או הספר?
צ צליל לופילטו New member 5/7/03 #2 התשובות שלי: 1.האמת שקראתי חצי התחלה וסוף אז אין לי מושג מה לכתוב 2.בעיניי הסדרה
D Dafi the Mighty New member 6/7/03 #3 ברור שהסידרה... קודם כל, בסידרה יש את הכל מפורט- כל הסצנות כמו שצריך. בספר מקצצים הרבה, מדברים בכלליות לא כותבים את כל הדיאלוגים עצמם (מה שלי אישית חשוב). לא רואים את כל המשחק! לא רואים את השחקנים! כל המוזיקה, כל הויז'ואל... הסידרה.
ברור שהסידרה... קודם כל, בסידרה יש את הכל מפורט- כל הסצנות כמו שצריך. בספר מקצצים הרבה, מדברים בכלליות לא כותבים את כל הדיאלוגים עצמם (מה שלי אישית חשוב). לא רואים את כל המשחק! לא רואים את השחקנים! כל המוזיקה, כל הויז'ואל... הסידרה.
ע עו מר 5 New member 6/7/03 #4 אני תמיד אעדיף לקרוא ספר אני לא מדבר ספציפית על משחק החיים אלא בכלל, כי בספר אפשר לתאר מחשבות של הדמויות וזה מאד עוזר להבין את הסיפור.
אני תמיד אעדיף לקרוא ספר אני לא מדבר ספציפית על משחק החיים אלא בכלל, כי בספר אפשר לתאר מחשבות של הדמויות וזה מאד עוזר להבין את הסיפור.
M m G m New member 6/7/03 #5 התשובות שלי ../images/Emo26.gif אההההה לא קראתי את הספר אז אני לא יודעת חחחהה חחחחחהה חההההההה