סקר!

Kryptonite

New member
הדירוג שלי../images/Emo168.gif

1. אריק עם ה"ייאי", והציניות השולתתת - זה פשוט מצחיק. 2. דונה, כי היא טומבוי מצד אחד, ומתוקה לאללה (כמו בסוף של ה"פעם הראשונה") . היא חברמנית מצחיקה, במיוחד השיחות שלה עם ג'קי. היא ואריק פשוט מושלמים ביחד, למרות שזה שיא הבנליות. 3. פז כיוון שהוא כל כך דרמטי, והבמטא שלו וה"son of a beach". קורע קורע קורע. 4. ג'קי, למרות שהיא הייתה יותר מצחיקה בהתחלה. "אני צריכה ללכת לשירותים." "דונה?!!?!!?!" 5. קלסו, הוא מאוד מצחיק, התקפי הזעם, ה"או!" שלו
מצחיק כל פעם מחדש. זה אולי ניראה נמוך מקום חמישי, אבל זה לא ככה. כל השישיה מעולים. 6. הייד - סתם דמות מוזרה ומניאקית, בהתחלה זה היה חביב, אבל שזה הפך להיות מוגזם (עד שהם הפסיקו את זה בפרק שאבא שלו חזר)

רינת4

New member
שלום לכולם!!

תנו לי להציג את עצמי: שמי רינת(כמה מפתיע) ואני בת 21. בזמן האחרון אין לי ממש מה לראות בטלויזיה ועם כל הכעס על ערוץ 3 החלטתי לתת לכמה תוכניות שם השדמנות. ראיתי כמה פרקי של הסדרה כשהיא שודרה בערוץ 23 או 2, אני כבר לא זוכרת ותמיד חשבתי עליה כעל סדרה חביבה. בזמן האחרון יותא לי לראות אותה כמעט כל יום. אני לא יכולה להגיד שאני מכורה קשה אבל אני נורא נהנית לצפות בה. יש לכם פורום ממש נחמד! טוב- למה לשרשר כזו הודעה דווקא כאן? כי אני רוצה גם להשתתף בסקר(אני מקווה שלא התפרצתי[ או משהו כזה). בכל מקרה- הנה הרשימה שלי: 1. קלסו- אני אוהבת את הטיפוס. למרות שנראה לי לפעמים שקצת הורסים אותו. אני כל כך אוהבת כשהוא רגע אחד עושה הכל כדי לזכות בג'קי ורגע שני הוא יותר מעוניין באוטו השוקע שלו. למרות שאני די יכולה להבין אותו. 2. ג'קי- אני מתה עליה כי היא אוהבת את עצמה והיא לא צדקנית והיא פשוט...חמודה. הם הזוג האהוב עלי!- וד"א- האם הם חוזרים בשלב כשלהו? אני בהחלט מקווה שכן. 3. הייד- כי הוא מצחיק, והוא פשוט קורע אותי. ויש לו לב זהב. כל השאר עדיין לא כך כך תפסו את ליבי. ויש לי עוד שאלה: אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזו עונה משודרת בערוץ 3 ומה שם ומספר הפרק שהיה אתמול? תודה רבה!!

popit

New member
אממ הפרק שהיה אתמול זה...

זה עונה 3 ופרק מס' 310 אני חושבת...

Lady of Buffdom

New member
היי רינת ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה.
הדירוג שלי: 1. קלסו - הוא חמוד ונורא מצחיק. באמת כשהוא נעלב הוא קורע עם ה-Oh שלו
2. ג'קי - גם חמודה וההערות שלה לדונה תמיד מצחיקות. אני אוהבת את השיחות ביניהן.
3. פז - אין מה להגיד, הוא כל כך מצחיק! כמעט כל דבר שהוא אומר קורע!
4. אריק, דונה והייד - לא הצלחתי למקם אותם במקומות שונים אז אני שמה אותם ביחד. למרות שהם במקום נמוך יחסית אני מחבבת אותם. לאריק ודונה יש את הרגעים המצחיקים שלהם, ואצל הייד אני אוהבת את הציניות אבל לא תמיד.

popit

New member
תוצאות-תיקון!!!../images/Emo6.gif

אוקיי, מקודם התוצאות לא יצאו טובות עכשיו חישבתי אותן בדרך מסויימת שלקחה לי שלוש שעות והכל... היו קצת בעיות כי רשמתם שניים באותו מקום, או רשמתם את ליאו והכל... אבל חישבתי בסוף...הנה דרך החישוב והנקודות של הדמוייות: מקום ראשון-6 נקודות, מקום שני-5 נקודות, מקום שלישי-4 נקודות, מקום רביעי-3 נקודות, מקום חמישי-2 נקודות, מקום שישי- נקודה אחת! והנה המקומות (לא כולל את ליאו כי רק חלק רשמו אותו): מקום ראשון-הייד עם 79!!!! מקום שני-קלסו עם 71! מקום שלישי-פז עם 70... מקום רביעי-ג'קי עם 66... מקום חמישי- אריק עם 57... ומקום אחרון-דונה עם 36!איזו נפילה... חח זה לבינתיים תמשיכו להצביע...

popit

New member
התוצאות שעשיתי הרגע זה לא כולל רינת

זה רק עד המנהל קריפטונייט...זה לא כולל רינת רק שתדעו!

רינת4

New member
יאאאא, יום

ראשון בפורום וכבר השם שלי בכותרת...
ותודה רבה על העזרה!

S

sunshineBK

Guest
הדירוג שלי.......

1. קלסו 2. אריק 3. ג'קי 4. הייד 5. דונה 6. פז אני לא סגורה על זה... רק על השניים הראשונים

Bohemian kid

New member
אוקי דוקי../images/Emo70.gif

1
- פז 2
- דונה 3
- הייד 4
- ג'קי, קלסו, אריק. אפשר לומר ששלושת האחרונים זה אותו דבר...

d a n a o s h

New member
הנה הרשימות של דנה ותמר

תמר: אריק פז הייד דונה קלסו ג'קי דנה: אריק הייד דונה קלסו ג'קי פז

יש לי רק שלושה מקומות...../images/Emo9.gif

1-פז וקלסו 2-ג'קי והייד (למרות שרציתי לשים אותם ב-1 גם..אבל רציתי לפחות 3 מקומות....
) 3-דונה ואריק, מן הסתם...

חבל שזה בלי קיטי ומידג' הם הכי

חמודות ... בכל מיקרה הרשימה שלי: 1-הייד כמובן 2-פז 3-קלסו 4-ג'קי 5-אריק (עוד יש לו קצת BURNS) 6-דונה (למה עשו אותה כזו מעפנה?? יש לה לפעמים קטעים נורא טובים שהיא מחקה את אריק אבל זה לא מספיק) ד"א מי שהכין את הסקר- שכחת את לורי !!! שבוע נעים לכולם!!

MrJacKasS

New member
10 ימים אחרי ../images/Emo104.gif

תורי
1 - הייד 2 - ג'קי 3 - קלסו 4 - אריק 5 - דונה 6 - פז (לא שהוא לא מצחיק, פשוט הסיפורים שלו משעממים והקול המוזר שלו קיטצ'י ולא מצחיק).

למעלה