סקר!

popit

New member
סקר!

סקר: מי מהחבורה(בלי ההורים, רק דונה,אריק,פז,הייד,ג'קי וקלסו) אתם הכי אוהבים והכי פחות אוהבים? אם אפשר תדרגו, אם לא אז רק 2-אחרון וראשון... אצלי זה: #1-הייד #2-ג'קי 3#-פז 4#-קלסו 5#-אריק 6#-דונה דונה ואריק משעמממיים!!!! דונה לא עשו אותה טוב, כי דונה דומה להרבה כאלה שרואות את הסדרה וזה משעמם וג'קי יותר מיוחדת אז היא יותר מעניינת...

מתוקה777

New member
הסדר שלי

1.הייד 2.קלסו 3.פז 3.ג'קי 4.אריק 5.דונה אבל אם היה אפשר אז הייתי שמה את ליאו במקום ג'קי!!!

SmallVille Girl

New member
עכשו אני ../images/Emo73.gif

1. הייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. קלסו 3. פז 3. אריק 4. דונה 5. גקי

aYaLoLy

New member
mine ../images/Emo3.gif

1) הייד+קלסו
2ליאו - רולזזז
3) פזייייייייייי
4)אריק+ דונה
5) ג'קי

../images/Emo41.gifאהבתי ת'סקר...../images/Emo41.gif

#1- קלסו- פשוט מצחיק! #2- ג'קי #3- פז- פשוט קורע אותי עם המבטא שלו! #4- הייד- אני אוהבת שהוא מייבש אנשים... #5- אריק #6- דונה- לא משהו...

HoNeY14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

הייד
פז
ג'קי
אריק
קלסו
דונה

JennyKalender

New member
היי, אני חדשה פה!

התשובות שלי לסקר: 1. פז! איזה מבטא חמוד...
2. ג'קי 3. אריק + דונה 4. קלסו 5. הייד 6. לורי וכל השאר...

PlAyBoY gIrL

New member
א-נ-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-פז -קלסו -אריק/הייד -ג'קי/דונה יש כאלה שאי אפשר בלעדייהם ופז הוא אחד מהם!

popit

New member
התוצאות לבינתיים!:

אוקיי בינתיים הכי אהבתם את הייד... הכי פחות אהבתם את ג'קי ודונה ביחד...למרות שאני לא מבינה איך אתם לא ממש אוהבים את ג'קי...היא חמודה! אבל כל אחד ודעתו... תמשיכו להצביע..... שרון!

Charmed Gal

New member
שלי...../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני לא בדיוק יודע... אני אחשוב על זה תוך כדי כתיבת ההודעה: 1 - אריק. 2 - דונה. 3 - פז. 4 - קלסו. 5 - ג'קי. 6 - הייד. אני לא סגור על זה... אני גם לא רואה את הסידרה מספיק זמן כדי להכיר מספיק טוב את כל הדמויות. אבל אני גם מת על קיטי ועל לורי.

טררם-טטם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

איך אפשר בלי ליאו?! (אני מתעקשת על ליאו עם א'!) אני רק אומרת שאני הכי אוהבת את הייד וליאו! אני לא יכולה לדרג את כל השאר.. חולה על כולםםםםםםם
(רק על הייד וליאו יותר
)

i love feli

New member
שלייייייי

1: קלסוווווווווווווווווו 2: הייד 3: ג'קי 4: פז 5: דונה 6: אריק

elirano

New member
והדירוג שלי...

1-פז- יש לו את המבטא הכי מצחיק בעולם! 2-ליאו- פשוט גדול! חבל שהוא לא בכל הפרקים... 3-אריק 4-הייד 5-קלסו 6-דונה 7-ג'קי

popit

New member
התוצאות לעכשיו הן:

אוקיי בינתיים התוצאות זה: הכי אהבתם את הייד והכי שנאתם את דונה.... והדירוג לבינתיים הולך משהו כזה (אל תסמכו על החישוב שלי אולי טעיתי!): #1הייד 2#קלסו 3#פז 4#אריק+ ג'קי (לא יודעת איך עשיתם אותם ביחד!) #דונה תמשיכו להצביע נראה מה קורה בסוף...

למעלה