סקר:

הנה שלי!!

. מי הבנ/תזונה הכי גדול בסדרה? א. אודי.| ב. קובי. ג. נירה. ד. אחר... (פרט!) 2. את מי אתם מעדיפים מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל? א.| רותם.| ב. רם. 3. מי הכי כוסית מהשחקניות? א. אפרת בוימולד (שירן). ב. יעל שורני (ריקי). ג. לירון וייסמן (ליה). ד. |אחר.| 4. מי הכי כוסון מהשחקנים? א. גיא אריאלי (ירון). ב.| רון שחר (ארז).| ג.| עופר שכטר (שחר עדן).| ד. אחר. 5. האם ראיתם מישהו מהשחקנים ברחוב/בקניון/איפושהו? לא.... 6. איזה ציון אתם נותנים לסדרה? 1-10 10!!

נועוש 18

New member
התושבות שלי.

אודי הוא הכי הבן זונה בגלל מה שהוא עשה חענבר זה ממש לא יפה 2 את רם. אפרת הכי יפה, עופר שכט ר הכי חתיך אפשר גם לכתוב עוד דברים כי גם לנירה לא חסר, וגיא הוא הכי חתיך. לא ראיתי אף השחקנים בקניון.

תשובות

1. הבן זונה של הסידרה זה אודי כמובן בגלל מה שהוא עשה לעינבר 2. אני אוהבת גם את רם וגם את רותם 3. ליה הכי יפה בסידרה יש לה יופי מאוד עדין אבל גם שירן כוסית 4. הכי חתיך ניראה לי שחר עדן כול השאר לא משהו 5. לא ראיתי אף אחד מהשחקנים 6. 10 כמובן

TATUGIRL

New member
אוקי.. זה הולך ככה:

1. ברור שאודי.. הוא כזה מגעיל 2. רם הוא כזה יפיוף 3. ווואיייי זאת שאלה מצויינת בשבילי.. גרררר שירן... (הייתי עושה לה טובה קטנה) גם ליה יפה.. אבל הגוף של שירן עושה לי את זה:) 4. גיא אריאלי (ירון) הכי נורמלי בינהם 5. לא 6. 9 שום דבר לא מושלם חהחהחהחה

yuli c

New member
תשובותי...

1. כמובן ש... אודי! 2. רם כי רותם קצת מעצבנת ןתופסת תחת יותר מידי... 3. מיכל טראוריג (יעל) 4. רון שחר זה ברור לא? הוא כזה הורס!!! 5. וואלה לא אבל הכי הייתי רוצה לראות את רון שחר ההורס!!! 6. 8

like daa

New member
יופי../images/Emo70.gif אוהבת כאלה דברים../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

בנזונה הכי גדול
דהההה, אודי...
רם/רותם
רותם
הכי כוסית
אמממ... מיכל טראוריג [יעל]
הכי כוסון
גיא [ירון]
האם ראיתי מישהו מהשחקנים
לא
ציון לטלנובלה
בשביל טלנובלה, 10

like daa

New member
למרות שזה כבר עמוד 100, אבל חייבת

להגיד שכן ראיתי מישהו
ולגמריי שכחתי מזה...
בפרק האחרון של
רק בישראל
התארחה מיכל טראוריג והיא חלפה על פניי איזה 3 פעמים בחוץ לפני שכל הקהל הגיע, ולא יכולתי להזכר מאיפה היא מוכרת לי [זה היה לפני שהתחלתי לצפות במשחק החיים בקביעות], וכשקלטתי מאיפה זה היה כבר מאוחר...
אז ראיתי את מיכל טראוריג ממרחק של חצי מטר, והיא חייכה אליי [כי בהיתי בה בניסיון להזכר מאיפה היא מוכרת לי...]

SofyTofy

New member
תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אודי
תתפלאו - רם
יעל שרוני
ולירון חמודה, אבל אין בה יופי.
רון שחר
גיא חמוד וגם עופר, אבל רון כזה חמוד
.
כן
בגרנד קניון כאן בחיפה (ראו שירשור תמונות
).
7.

אודי69

New member
התשובות שלי

. מי הבנ/תזונה הכי גדול בסדרה? ג. נירה. 2. את מי אתם מעדיפים מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל? א. רותם. 3. מי הכי כוסית מהשחקניות? א. אפרת בוימולד (שירן). 4. מי הכי כוסון מהשחקנים? מאיפה לי לדעת אני בן! 5. האם ראיתם מישהו מהשחקנים ברחוב/בקניון/איפושהו? שלילי. 6. איזה ציון אתם נותנים לסדרה? 8

i love feli

New member
מי אנסרסססס!!!

1. א. אודייייייי אני שונאת אותו!!!! (מה שמת פה את קובי? חולה עליוווו) 2. א. רותם..(היר נראית כמו מוטציה בתור רם....) 3. א. אפרת בוימולד (זונההה היא עם יהודה שלייי) 4. ד. קובייייייייייייייייייייייייי המושלם חולה עליווווווווווווו..... 5. לאא 6. 9 הסידרה מושלמת פשוט ליה כזאת משעממת!!! היא הורסת הכוללל!!! שונאת אותה !!!

התשובות שלייייייייייייייי

1. נירה 2. רותם 3. אמממממממ... או שירן או רותם... לא יודעת 4. זיו! מתה עליוווווווווווווווווווווווו 5. יאפ, את זיו ושירן בשבוע הספר :))))))))) אחותי הקטנה גם ראתה את אפי באיזה הצגה או משהו, ואת אודי כמה פעמים כי הבת שלו או משהו כזה אעתה באותו שבט בצופים.... 6. 10 :)))))))

../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo70.gif

1. אודי 2. רותם 3. אפרת ועמנואל הכי כוסיות.. 4. בנות..
מה אתן אומרות
5. עוד לא.. חח 6. ציון ביחס ל..

אז ככהההההה

1.נירה 2.רם 3.לירון וייסמן - ליה 4.גיא אריאלי 6.כן את מתי סרי - אודי בקיוסק ליד הבית
6. מבחינת ליהוק 10 מבחינת תסריט -10

shirakl

New member
התשובות שלי../images/Emo20.gif

1. נירה 2. רותם 3. אין לי מושג 4. גיא אריאלי 5. ראיתי את נירית קופל באירוח שלה במשרדים של תפוז
6. 10

יעל צל

New member
תשובות

1. נירה, אחרי שהיא שיקרה אפילו לבנות שלה הייתי מכתירה אותה כמלכת הזונות! 2. שאלה קשה אבל נראה לי שאני אבחר ברותם (למרות שאני מתה על רם גם כן), אבל רותם היא פשוט מלאך, יש בה כל כך הרבה מתיקות וטוב לב... 4. גיא אריאלי ורון שחר 5. בצילומים של משחק החיים: נירית קופל (רותם), אפרת בוימולד (שירן), עימנואל הורי (ענבר), לירון וייסמן (ליה), מיכל טראוריג (יעל), גיא אריאלי (ירון), דן תורן (שאול), מתי סרי (אודי), אולי שטמברג (זיו), רון שחר (ארז), עופר שכטר (שחר עדן), ירון עצמון (אפי)

NeTuSh2

New member
תגובבההההה ../images/Emo13.gifלדעתי הכי בת זונה זאת

לדעתי הכי בת זונה זאת נירה.. אני דווקא לא שונאת אותה ולפעמים היא ממש מתוקה אבל היא עשתה את הדברים הכי נוראים, במיוחד מה שעשתה למיכל שחורי בעבר.. בגללה כל החיים של מיכל השתנו.. לשווא.. ועוד הרבה דברים כמובן.. מבין הדומיות אני מעדיפה את רותם!!!:) שירן הכי כוסית לדעתי.. ווואי- כולם כוסונים!:) כן:) ראיתי את נירית קופל בשנקין!!!! וגם הייתי בשנקין פעם אחת וחברה שלי ראתה באותו רגע את ארז יושב בבית קפה בשנקין.. אבל לא מצאתי.. מממ נראה לי שראיתי עוד מישהו.. אני לא מצליחה להיזכר..:) אבל בעיקרון- את נירית קופל ! ( : ציון הכי גבוה (=

dj נעמה 20

New member
תשובותיי.. כנסו../images/Emo3.gif

1. אודי - הקפיצות שלו מבחורה לבחורה וחוסר המצפוניות שלו כלפי ענבר וחוסר החרטה זה ממש מגעיל... ולמרות הכל משעשע אותי בו זמנית(ראו חיקויים של ענבר והחנפנויות לנירה) 2.רותם - כי רותם זה באמת מישהי ורם הוא בדוי תחפושת ולא אמיתי רם זה בעצם רותם איך שלא מסתכלים על זה.. 3.בתור בחורה סטרייטית לחלוטין אני אביע דיעה(בסתר ליבי הייתי רוצה להראות כמו...) אפרת - למרות שהיא עם גוף ילדותי מידי לטעמי.אוקיי היתי רוצה חזה כמו של ריקי ובטן ומטה של שירן משו כזה..[ 4.אין מה לעשות עופר שכטר כוסון אבל התסרוקת שלו קצת מעצבנת אותי... בכללי כל אחד מהרשימה חתיך הורס... 5. נתקלתי בניר לוי ברח' ליד שנקין רכוב על אופניים כאשר אני ישבתי במסעדה עם חברה..פשוט בהיתי בו והוא בהה במסעדה אני מקווה שהוא לא שם לב אליי... בכל מקרה זה היה בתחילת הסידרה אז עוד לא הייתה היסטריה מסביבו...(כבר סיפרתי אתזה פה בעצם...) 6. ציון 9 וחצי למה שום דבר לא מושלם אבל יחסים למה שהיה עד עכשיו זה הכי קרוב למושלם...

למעלה