סקר:

Sonia Culochi15

New member
סקר:

1. מי הבנ/תזונה הכי גדול בסדרה? א. אודי. ב. קובי. ג. נירה. ד. אחר... (פרט!) 2. את מי אתם מעדיפים מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל? א. רותם. ב. רם. 3. מי הכי כוסית מהשחקניות? א. אפרת בוימולד (שירן). ב. יעל שורני (ריקי). ג. לירון וייסמן (ליה). ד. אחר. 4. מי הכי כוסון מהשחקנים? א. גיא אריאלי (ירון). ב. רון שחר (ארז). ג. עופר שכטר (שחר עדן). ד. אחר. 5. האם ראיתם מישהו מהשחקנים ברחוב/בקניון/איפושהו? 6. איזה ציון אתם נותנים לסדרה? 1-10

carmit4

New member
אז ככה...

1. הבן זונה הכי גדול הוא אודי. 2. הכי עדיפה מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל היא רותם. 3. הכי כוסית זאת יעל שרוני כמובן! 4. הכי כוסון זה רון שחר. 5. לא. 6. 10!!!!!!!!!!!

thrall

New member
אז ככה

1. ברור שנירה 2. רותם, אבל שתפסיק לדבר מהצד של הפה 3. מה לא ברור שריקי 4. אחר-------- אפי 5. לא, ואני מעדיף שלא לראות אותם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 6. 10 בסולם המגוחכות

טלוש13

New member
התוצאות שלי

1-נירה 2-רם 3-שירן 4-ארז 5-כן , הייתי באולפנים וראיתי את שירן , זיו , כצנלסון וארז 6-9

אני

1. מי הבנ/תזונה הכי גדול בסדרה? אודי א. אודי. ב. קובי. ג. נירה. ד. אחר... (פרט!) 2. את מי אתם מעדיפים מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל?רותם א. רותם. ב. רם. 3. מי הכי כוסית מהשחקניות? א. אפרת בוימולד (שירן). ב. יעל שורני (ריקי). ג. לירון וייסמן (ליה).לירון וייסמן ד. אחר. 4. מי הכי כוסון מהשחקנים?לא נמשך לגברים א. גיא אריאלי (ירון). ב. רון שחר (ארז). ג. עופר שכטר (שחר עדן). ד. אחר. 5. האם ראיתם מישהו מהשחקנים ברחוב/בקניון/איפושהו?לא 6. איזה ציון אתם נותנים לסדרה? 1-10. 10

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifתשובות!!!!!!

הבת זונה הכי גדולה זאת נירה כמובן!!!!!!
רותם כי היא יותר חמודה!
אפרת בוימולד הכי כוסית אבל הכי יפה זאת לירון וייסמן (ברור!!!!!)
לפי דעתי הכי כוסונים אלה גיא אריאלי ועופר שכטר!
לא ראיתי לצערי אבל מחר אני אראה בפתח תיקווה! ציון בין 1-10: 20 ואפילו יותר!!!!!! אני ממש ממש ממש ממש מכורה!

shawing girl

New member
אז ככה....

1. נירה 2. רותם 3. אפרת בוימולד 4.
עופר שכטר
5. ראיתי את עופר שכטר 6. 8

metl

New member
אני...

1. מי הבנ/תזונה הכי גדול בסדרה? ג. נירה. 2. את מי אתם מעדיפים מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל? א. רותם. 3. מי הכי כוסית מהשחקניות? א. אפרת בוימולד (שירן). 4. מי הכי כוסון מהשחקנים? ג. עופר שכטר (שחר עדן). 5. האם ראיתם מישהו מהשחקנים ברחוב/בקניון/איפושהו? כן.. גיא מיכל ואפרת 6. איזה ציון אתם נותנים לסדרה? 1-10 10!!!

FooK MI

New member
חדש בפורום + תשובות

1. איכס, כל כך נירה. 2. רותם הממי! 3. מה זה?! בושה! נירית ועמנואל לא ברשימה?! שתיהן ויעל אלה הפצצות של הסדרה! ד"א ענבר מקום ראשון:) 4. אוקיי... קצת התחברות לצד הנשי... אחותי אומרת שרון שחר. 5. לא, הלוואי! 6. 9. כי לפעמים היא נהיית קצת דביקה מדי, יותר מדי טלנובלאית, פחות מדי ישראלית.

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

1. מי הבנ/תזונה הכי גדול בסדרה? א. אודי. ב. קובי. ג. נירה. ד. אחר... אודי 2. את מי אתם מעדיפים מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל? א. רותם. ב. רם. רותם 3. מי הכי כוסית מהשחקניות? א. אפרת בוימולד (שירן). ב. יעל שורני (ריקי). ג. לירון וייסמן (ליה). ד. אחר. אפרת!!! 4. מי הכי כוסון מהשחקנים? א. גיא אריאלי (ירון). ב. רון שחר (ארז). ג. עופר שכטר (שחר עדן). ד. אחר. עפר שכטררררר 5. האם ראיתם מישהו מהשחקנים ברחוב/בקניון/איפושהו? לאאאא 6. איזה ציון אתם נותנים לסדרה? 1-10 - 6

love amor

New member
תשובות....

1. מי הבנ/תזונה הכי גדול בסדרה? א. אודי. 2. את מי אתם מעדיפים מבין הדמויות ששיחקה נירית קופל? א. רותם. 3. מי הכי כוסית מהשחקניות? ב. יעל שרוני (ריקי). 4. מי הכי כוסון מהשחקנים? א. גיא אריאלי (ירון). 5. האם ראיתם מישהו מהשחקנים ברחוב/בקניון/איפושהו? כן! ראיתי בהקרנת בכורה את אפרת,יעל שרוני,ניר לוי וגיא אריאלי ובשבוע הספר ראיתי את לירון,יעל,גיא וניר ובשבוע הספר פעם שניה ראיתי את גיא לבד וברק בישראל ראיתי את מיכל טר..משהו חח וזהו נראה לי....
6. איזה ציון אתם נותנים לסדרה? 9

s t e l l a

New member
טוב אז אצלי ככה:

1. ללא ספק אודי בגלל שגרם לענבר לעשות הפלה, הבטיח לה עאלק סיבוב מסביב לעולם, זרק אותה ועכשיו היא אפילו לא תוכל ללדת שוב. 2. רותם 3. קצת קשה לי להחליט בין יעל ללירון..שתיהן ממש יפות וניראות ממש טוב 4. ברור גיא אריאלי 5. לא 6. 10 גדול!!!

MrJacKasS

New member
תשובות.

1. נירה 2. רותם 3. יעל שרוני 4. אני מעדיף לא לענות 5. לא 6. 8

סתם משעמם לי... כנסו אם גם לכם...

1. שירן הכי זונה1 מה היא בוגדת בזיו!? מה היא עשתה לרותם?! 2. מעדיפה את רם! 3. בתיה הכי כוסית!!! סתםםםםםםםםם ברור שריקי! 4. ברור שעופר שכטר! 5. לא ראיתי אפ'חד.. 6. לסדרה הייתי מביאה 2... סתם!! איך עובדים עליכם בקלות! תשע!

למעלה