סקר................

extreme sport

New member
סקר................

את מי מג'קאס אתם הכי אוהבים?? אני הכי אוהב את סטיב-או.......

NO FUCK

New member
אני הכי אהבתי את..

סטיב או אבל עכשוי אני הכי אוהבת את באם FUCK YOU ALL

NO FUCK

New member
כי כשראיתי את הסרט

הוא היה כל כך מגעיל ובאם דוופקא עשה דברים יפים אז החלפתי את סטיב או (אני כזאת מגעילה..) FUCK YOU ALL

P o l l y

New member
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

margera :) so fuckin cute... וגם סקייטר לא רע :) איך אני מתה שהוא מרביץ ומתעלל בהורים שלו.. :)

BiAAcH

New member
מממממ, די קשה....

אני הכי אוהב את באם (כי הוא כלי וסקייטר בן זונה) וכמובן את כריס פונטיאוס (בעיקר בגלל Bunny The Lifeguard שזה גם הניק שלי באיי סי קיו)....

AdShEaTaKoRe

New member
טוב אז ככה...

היי ביץ' מה המצב? טוב אז לדעתי האליל זה כמובן סטיב-או אבל חוצממנו אני ממש אוהב את כולם כי כולם כלים בלי יוצא מן הכלל אבל אני לא ממש אוהב את ג'וני הוא סתם מתלהב לא עושה כמעט כלום (שאני מתכוון לעושה זה לא סתם מתיחות אלא דברים כואבים ומצחיקים שכל השאר עושים והוא לא) ומקבל את כל הכסף

P o l l y

New member
אני מכירה מישהו שמכיר מישהו שמדבר

עם ברנדון דיקמילו. ב-e mail

extreme sport

New member
גם אני לא אוהב את ג'וני

נוקסוויל............הוא סתם אפס, הוא בכלל לא יודע לסוע על סקייטבורד ואין לו טיפת קורדינציה. אני אוהב את סטיב או כי הוא נוסע על חד אופן (כמוני),והוא בכלל תותח (מי שראה "DONT TRY THESE AT HOME" יסכים איתי..........)

l i f a g i r l

New member
אמממממממממ

אני אוהבת את סטיב או ,הוא פשוט קורע אותי..... ובאם גררררררר כזה חמודדדדדדדדד אבל הוא גם די מצחיק אותי,והוא סקייטר ממש ממש טובבב אבל כלליות כולם חמודים,ואני אוהבת את כולם

AdShEaTaKoRe

New member
מה יש לכל הבנות מבאם??????

כאילו הוא כלי לא נורמאלי אבל חוצמזה למה כולם דלוקות עליו? מה עם באני? הוא בודד... בקושי יוצא לו להתקלח עם סבתות אז בבקשה תתרמו לרוח הנפש הישראלית... בשבילנו זה דמי כיס, בשבילם זה גם!!! ומשפט חכם אחרון לסיום - "לך אל הנמלה עצל, תראה אם היא בבית אני יודע..."

למעלה