סקר!!!

wanna get high

New member
סקר!!!

הנה סקר קצר לגבי הסדרה. תענו!!! א. מה הוא הפרק האהוב עליך? ב.מי היא הדמות הקבועה (מהחבורה) האהובה עליך? ג. מי היא הדמות האהובה עליך מבין ילדי הכיתה? ד. מי הוא המבוגר האהוב עליך? ה. מי היא הדמות האורחת האהובה עליך? ו. מתי התחלת לראות סאות'פארק? אמיל. מה אתה הכי אוהב בסדרה? ח. מה אתה חושב על הסדרות והסרטים האחרים של היוצרים? זהו בערך... אם מישהו רוצה להוסיף אז שיוסיף...

richter

New member
אפרופו סקרים

מישהו עוד לא הצביע לסקר הנוכחי ורוצה להכריע את המצב
יש כרגע תיקו בין שתי דיעות ואלו שעוד לא החליטו- הצביעו, והשפיעו!

wanna get high

New member
למה לא ענית?

דרך אגב, רק רציתי להגיד: נה נה נה נה נה!!! אין לי היום בית ספר בגלל הבחירות לראשות העיר!!! איזה כיף לי!

ולי אין כי אני חולה

ולסקר: א. 613 עם שר הטבעות ב. קרטמן ג. טימי!!!! ד. אמא של קרטמן ה. טאולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו. אממ כשסאות'פארק הגיע לביפ כי כשזה היה בערוץ 22 אז הייתי בכתה ד' או ה'... צינזור. אני הכי אוהב בסדרה כשהם יורדים על מפורסמים ח. אני חולה "זה הבוש שלי" וזאת סדרה שגם אבא שלי רואה (בניגוד לסאות'פארק נחשו למה) וחוץ מזה ראיתי רק את הכדור מת מצחוק שזה גם סרט מצחיק מאוד

תשובה לסקר

א. הפרק עם שירי חג המולד (315) ב. קייל ג. באטרס ד. הנהגת אוטובוס ה. זה שהתארח בפרק עם המחזה "הלן קלר" שהוא תמיד שר כזה... ו. שזה היה בערוץ 2... הייתי אז בכיתה ו (עכשיו ט) צינזור. הכי אני אוהב בסידרה שיש לפעמים כאלו רגעים של שתיקה ואז מישהו אומר פתאום משהו... (דוגמה: בפרק עם שר הטבעות שהם עשו פגישה וקווין עשה מסע בין כוכבים במקום שר הטבעות אז הייתה שתיקה ופתאום קרטמן אומר: קווין...לעזאזל) ח. הכדור מת מצחוק שולט!

elcool

New member
התשובות שלי

א. הם כמו ילדי... אני אוהב את כולם... ב. מהארבע - קני מהקבועים - טימי!!! ג. דוג פו! ד. מפסטו ה. מיס אלן ו. אני זוכר כאילו זה היה היום... יום אביבי אך קצת מעונן... הייתי אז חולה במחלה נדירה. כל רופאי ישראל ניסו למצוא את הפיתרון. את התרופה. עד שיום אחד, איש זקן ביותר נכנס לחדר. הוא אמר לי: "E.L. Cool, אתה לא מכיר אותי, אני לא מבין שום דבר ברפואה, אבל אני בכל זאת מבין דבר אחד התרופה למחלה שלך היא..." ולא שמעתי מה הוא אמר כי בדיוק ראיתי את הפרק הראשון של סאות' פארק! אחרי הפרק הוא כבר היה מת. מרב שצחקתי ממנו כבר התרפאתי לבד! אמיל. screw you guys, i'm going home! ח. חבל שהפסיקו את "זה הבוש שלי" אבל כל כך התפוצצתי מבייסקטבאל!!!!!

positive energy

New member
../images/Emo4.gif

א. מה הוא הפרק האהוב עליך? כבר היה ויכוח על זה ב.מי היא הדמות הקבועה (מהחבורה) האהובה עליך? קרטמן כמובן ג. מי היא הדמות האהובה עליך מבין ילדי הכיתה? טוקן ד. מי הוא המבוגר האהוב עליך? שף ה. מי היא הדמות האורחת האהובה עליך? רדיוהד, הקטע שלהם היה קורע!!! ו. מתי התחלת לראות סאות'פארק? בפעם הראשונה ששידרו את זה בארץ אמיל. מה אתה הכי אוהב בסדרה? הביקורות החברתיות, הדיאלוגים ה"מתוחכמים" ח. מה אתה חושב על הסדרות והסרטים האחרים של היוצרים? מעולות! רק חבל ששידרו רק את הפרק הראשון והשני של זה הבוש שלי, את שאר הפרקים בקושי שידרו, הדבר הכי קורע שם זה כשהעיפו את בוש מהבית הלבן והביא במקומו את דיק צ'ייני סגן הנשיא, אז בהתחלה השיר פתיחה היה thats my dick! קורע!!! הו בערך... אם מישהו רוצה להוסיף אז שיוסיף...

richter

New member
מספר תשובות:

א. קשה לנקוב בעשרה אז בטח שלא באחד. ב. מי אם לא קרטמן? ג. יש כמה אבל בעיקר באטרס. ד. קשה להחליט....נד וג'ימבו/המוכר של סיטי ווק/ בארבריידי ה. טאולי (אם הוא נחשב אורח) ו. התחלתי לראות כאשר זה הגיע לארץ לפני כמה שנים טובות (משהו כמו פלוס מינוס חמש שנים) ובעצם הפרק הראשון שראיתי זה פרק 101 שזה הפרק ששודר ראשון בארץ. עוד מידע על איך הכל התחיל אצלי (ואצל עוד כמה). ז. כמעט הכל. ח. אהבתי את "זה הבוש שלי". את בייסקטבול למרות כל השידורים החוזרים תמיד פיספסתי ועוד לא יצא לי לראות את זה. ואת שאר הסרטים שלהם גם כן לא ראיתי. וגם אתה מוזמן לענות

matt hansley

New member
תשובות שלי

א.103(אני חושב)-עם קזאלבום המפלצת עם הרגל של פטריק דאפי ב.קרטמן ג.טימי ד.נד ה.טאולי ואם הוא לא נחשב אז מר הנקי ואם לא אז הסולן של הקיור ו.התחלתי לראות שזה הגיע לישראל......חבר שלי בקייטנה בכתה ו' המליץ לי על זה ואמר לי שזה הולך להגיע לערוץ 2....ומאז התמכרתי.ז. אני הכי אוהב את העובדה שלא משנה איזה פרק שאני יראה הוא עדיין יהיה מצחיק כמו הראשון ח. אהבתי את הסרט שהם כיכבו בו (בייסקטבול) והסידרה זה הבוש שלי נחמדה מינוס.

למעלה