סקר!!!

Cupid In Hell

New member
סקר!!!

מה דעתכם על הקליפ החדש פיינט?!? 1. ענק פשוט the best 2. בסדר אבל יש יותר יפים 3. איכס?!? מה זה הגועל הזה?!?

ashkeloni

New member
אני ראשון!!!

2 אני חושב שמבחינת הקליפים של לינקין פארק... אין כמו POINTS OF AUTHORITY

גם אני חושבת - 2

לא אהבתי את הקליפ... הוא נחמד אבל לא הכי טוב שלהם. יש להם הרבה יותר דברים טובים

«Spider»

New member
אני היחיד שעוד לא ראה אותו ../images/Emo7.gif

כי אבא שלי החליט להחליף את חבילת הצעירים בחבילת גברים
עכשיו במקום MTV2 ו MTV hits יש לנו 1000000 ערוצי ספורט
תודה אבא

ashkeloni

New member
יש לינק בפורום...

תחפש קצת בדף הזה ותמצא לינק להורדת הקליפ....

iRoNBaLLz

New member
גם אני 2

אבל הקליפ לא ממחיש את המילים של השיר כמו שהקליפים של crawling paparcut הם ממש המחישו את זה.... בפייפרקאט עם האנשים שבצד ובחדר שהם שרו בו וקראולינג עם הנערה.... פיינט יפה רק בסוף... אבל הוא יביא להם הצלחה יותר מסמוור איי בלינוג לפי דעתי

olly v

New member
אני ראיתי את הקליפ

ולא ממש קלטתי בהתחלה כי ראיתי את הקטע שרואים את הצללים שלהם מאחורה ואז כמו איזה פוסטמה חשבתי - מעניין מישו מוכר , ואז אני מגבירה ושומעת את פיינט , וכזה הייתי שמחה.... אבל הקליפ לא מי יודע מה....

Cupid In Hell

New member
אמממ

אני הבנתי את משמעות הקליפ ולמה יש חושך אבל אסור לי לגלות אני שומר אמונים למערכת הפורומים הישראלית של LP

Deore

New member
תוריד את הקליפ כאן...

אני לא יודע עוד כמה זמן נשאר לו להיות שם, כי מחזיקים שם קליפ רק שבוע... קיצור הנה הלינק, נצל את זה... http://www.zonevideos.net/videos.html תהנה... I can't feel the way I did before Don't turn your back on me I won't be ignored!

olly v

New member
יש שם....

איזה חתיכת קיר עתיק כזה , או משו , אני לא מצליחה להבין מה זה?

Deore

New member
דוקא קליפ טוב...

אהבתי את הקליפ כי בהתחלה הם עם הגב ואז צ'סטר מסתובב.... וזה יפה.. הם הראו את העוצמה שיש להם בשירים עם האורות ועם המעריצים... וקיצור אני נותן לקליפ מס 1... קליפ תותח!

Girl Of Hell

New member
אממ

אני הורדתי אותו, הקליפ מעביר את המסר של ליניקן פארק הם לא ממוסחרים, עם הכל מעריצים שם... הקליפ נחמד מאוד

למעלה