סקר

F I G H T E R

New member
סקר

לאיזה שיר של כריסטינה אתם הכי הרבה מתחברים אני: מתחבר בעיקר לשיר fighter זה באמת אחד השירים הטובים שיצאו השנה ולי לפחות הוא גורם להרגשה טובה כזאת גם בגלל הקול המהמם של כריסטינה וגם בגלל הכוחניות של המילים בשיר שנותנת את המסר שגם עם עושים לכם משהו רע אתם מתחשלים (מתחזקים) עם הזמן ונהיים פייטרים חחחח

אני.......

אני גם כמוך חושב שפייטר שיר מדהים ואני מתחבר לו מאוד...בגלל המסר..... אבל אני יותר מתחבר לשירים כמו- ביוטיפול שהוא שיר מדהיםםםםםם והמשמעות שלו בכלל(שלא נתחיל לדבר על הווקליות המדהימה!).....ואני מאוד בן אדם שמאמין שהוא יפה לא חשוב מה אומרים עליון......חחחחח[ כלומר אני לא נותן לביקורות של אנשים לפגוע בי...

flowers girl

New member
אני נאלצת לומר שגם אני..

מתחברת לפייטר הכי הרבה. כי בזמן האחרון אני צריכה את השיר הזה הכי הרבה, שיעשה לי מצברוח טוב ובכלל.. שיהיה לי טוב על הלב.

DIRRTY

New member
אני.......................

רפלקשיין (אם הבנתי נכון את מילות השיר) - אני פשוט מתחבר אליו כי בחיים שלי אני מתנהג כמו מטומטם בכיתה חושבים שאני....... אוףףףףףףףףףף לא משנה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני...

השיר שאני הכי מתחבר אליו זה soar...כי בזמן האחרון יש עלי קצת לחץ..

XtinaFan

New member
מה יהיה עם אני יגיד שאני מתחבר ל-

Dirrty. שיר ענק ומסר ברור וקולעה. אבל קצת קשה לי להיתחבר לאלבום הזה כי בהרבה שירים הם מהזויות נשית.

F I G H T E R

New member
לדעתי

רק השיר can't hold us down הוא מזוית נשית ופמניסטית שאף בן לא יכול להתחבר אליו כי זה נגד הבנים הרי אבל כל שאר השירים יכולים להיות לשני המינים

impactman

New member
אוקי, זה דעתי......

אני אישית מתחבר מאודדד לשיר המהמם Walk Away...... זה הוא שיר שגם המשמעות, הווקאליות, והפקתו עושים לי את זה. אני נוהג לקחת אוזניות ולשים את השיר במחשב בווליום גבוהה... אין כמו ההרגשה שזה עושה לי.... אני חושב שכריסטינה שרה מדהים בשיר הזה (ובכלל בכול השירים שהיא אי פעם שרה, גם מאז מיקי מאוס קלאב). חוץ מזה, אני חולה על ביוטיפול.וזה כי יש לי סיפור חיים שמתאים מאוד לשיר.... אני לא ירחיב כי זה אישי מידי. בכול מקרה, כול האלבום שלה מטורף! היא ענקית... ואני שמח שהיא הוציאה את השירים האלה........

slave4brit

New member
../images/Emo19.gifלא מדוייק

זה לא נגד בנים, אלא בעד שיויון בין נשים וגברים

לפי דעתי עוד שיר שבנים אינם יכולים

בדיוק להתחבר אליו זה- "אנדראפרישיאייטאד"........ ו-"וולק אוןוי" שיר ענק!!!!!!

Devilish Angel

New member
אני מסכימה../images/Emo70.gif

כשניסיתי לשיר את וולק אוואי עם הגירסאת אינסטרומנטאל די ויתרתי מיד... כי אין כמו כריסטינה ששרה את זה. אולי אני יכולה לחקות אותה טיפה, אבל בנשמה שהיא משקיעה..... אני בחיים לא יכולה להגיע לזה ואני גם נורא אוהבת את סור, קיפ און סינגינג מיי סונג, דה וויס וויט אין - שירים אופטימיים ומהממים. נותנים תקווה כזה
ובקשר לביוטיפול... זה גם שיר שנותן תקווה. והקפיל שלו... טוב זה כבר סקר אחר!

XtinaFan

New member
עדיין

הרבה שירים הם מהזוית נשית. כריסטינה כותבת איך היא היתה נוהגת בסיטואציות שונות. ואני כבן, יכול להגיד שהבנים היו מתנהגים אחרת בהם. לדוגמא: Walk Away, Ifatuation, Loving Me 4 Me, Impossible ו-Make Over.

לא מדוייק......

דבר ראשון השיר-Make Over בכלל אולי מזווית נשית אבל בקלות אפשר להתחבר אליו כיוון שהוא מדבר על כך שאתה לא צריך השגחה ושידאגו לך כי אתה יכול להיות אדון לעצמך..... והשיר-Loving Me 4 Me בכלל מדבר על כך שאתה רוצה שיאהבו אותך בשביל מה שאתה לא קשור למה שיש לך לתת אטו הכסף שלך וכו.....ובקלות אפשר להתחבר לשיר כזה....

למעלה