סקר

charmander

New member
סקר

סקר

אני פותח סקר דרגו את שלושת הפוקימונים האהובים עליכם ביותר מ-1 עד 3 כש-1 הוא זה שאתם הכי אוהבים את תוצאות ה אפרסם ביום שבת (-: אם מישהו מעוניין ליצור איתי קשר icq : 97481226 Charmander

pokegirl

New member
הנה שלי

מקום ראשון- רייצ`ו מקום שני- כל משפחת צ`אר (מנדר, מיליון, יזארד) מקום שלישי- גארידוס

שרון mw

New member
ושלי הם.....

מקום ראשון - פלראון `` שני - וולפיקס וניינטילז (קשה לבחור) `` שלישי - טוגפי. החירה הייתה קשה,אם היה אפשר הייתי מצרפת גם את אספיאון,פוניתה,ובטרפרי. פרינסס---,--`-{@

charmander

New member
זה גם חמישה

תמשיכו לתת לי ``משפחות`` אני אבחר מתוכן את האחד שבא לי! Charmander

charmander

New member
שלי

שלי

טוב תגידו שזה דבילי לענות להודעה של עצמי אבל אני גם קול בפורום אז הם: 1 - צ`ארמנדר 2 - צ`אריזרד 3 - צ`ארמיליון אל תגידו שזה היה צפוי (-: Charmander

ופוריאן

New member
דההה.זה לא ברור מה יהיה כתוב כאן: הבחירה שלי!

מספר 1: מיו 2: בלוסום 3: סנאבל (הם כאלה: חמודים!) לכל אלה הבוגרים יש לי משהו ``מדליק`` להראות לכם:(*)(*)-נחשו מה זה? ואפ-ואפוריאן ~_~

charmander

New member
הגעתי להחלטה

אני כן אקבל משפחות אבל חוץ מזה צרו איתי קשר icq : 97481226 Charmander

אורי.14

New member
בשם The viper

בשם תקלות The viper לא יכול לרשום פה הודעות, רק לראות אז הנה מה שהוא רצה לרשום: 1.Psyduck 2.Psyduck 3.Psyduck

EverMan

New member
דעתי

1.טייפלוזין (ההתפתחות האחרונה של האש מ3 החדשים) 2.מיוטו 3.בלבאזור (אני בדר``כ לא הולך לפי זה אבל בגלל הפרק של הגן המסתורי של באלבזור שהוא עושה הייפר-בים ... זה היה כזה מצחיק איך הוא אומר בלבהבלבהבלבהבלבהבלבהבלבהבלבזאאאור

למעלה