סקר!!!

סקר!!!

מה אתם חושבים על הפעולה של נירה (וארז) נגד ירון? האם אתם חושבים שלא היתה לה ברירה? אולי היא היתה צריכה לבחור בדרך אחרת פחות קיצונית? או שהפעולה היתה קיצונית מידי?

חיכיתי לכזה סקר...../images/Emo13.gif

מה אתם חושבים על הפעולה של נירה וארז נגד ירון
-אני חושבת שזה נורא
נירה, אני התפלאתי עליה...לא ידעתי שהיא כללל כךךך רעה
מסתבר שטעיתי.... וארז, ירון היה החבר הכי טוב שלו, ככה מפקירים
מה נסגר איתו
גם בנוגע אליו טעיתי...
האם אתם חושבים שלא היתה לה ברירה
-תמיד יש ברירה
ועוד במקרה שלה..........מלללללללללאאאאאאאא
היא סתם זונה
ררררררררררררר
אולי היא היתה צריכה לבחור בדרך אחרת פחות קיצונית
-דדדדדדההההההההההההההההההההההההההה
הפעולה היתה קיצונית מידי
-כןןןןןןןן

shiran™

New member
תשובותיי ../images/Emo47.gif ../images/Emo121.gif

מה אתם חושבים על הפעולה של נירה (וארז) נגד ירון
איזה מגעילים שניהם, וארז - כזה חרא של חבר, אפילו אם אני לא הייתי מדברת עם חברה שלי לא הייתי עושה לה דבר כזה. גועל נפש
האם אתם חושבים שלא הייתה לה ברירה
לא יודעת אם היה לה משהו אחר לעשות, בטוח שאם היא הייתה חושבת היא הייתה משיגה פיתרון אחר.
אולי היא הייתה צריכה לבחור בדרך אחרת פחות קיצונית
היא לא הייתה צריכה לבחור בדרך הזאת בשום אופן.
או שהפעולה הייתה קיצונית מידי
הפעולה הייתה קיצונית יותר מידי
לא נראה לי שיש מישהו שיחשוב שזה היה טוב שהיא עשתה את הפעולה הזאת....

shiran™

New member
בעצם../images/Emo70.gif . (נקודה) למחשבה../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

כשחושבים על התוצאות של המעשה, הרי ברור שירון ישתחרר הרי הוא הגיבור של הסדרה, וברור שנירה תיתפס, הרי היא הרעה של הסדרה (גם ארז יתפס), והאמת תצא לאור.. אז בסופו של דבר זה יהיה מצויין... אבל בינתיים זה חרא של דבר ועדיף בכלל לא לעשות אותו

מוזררררררר ../images/Emo4.gif

בגללל שפעם ארז וירון היו חברים באמת טוביםםםםםם לפני כל הקטע עםפ התאטרון והם ממש אהבו אחד את השני ( כוללל ארז! ) וזה קצת מוזר לי שבגלל ריב עכשיו ארז שונא את ירון ועושה כאלו דברים זה לא הגיוני שאהבה כל כך גדולה תהפוך לשנאה ולא תשאיר לארז אף רגששש כלפי ירון! חות מזההה - המעשה היה מממששששששששש אכזרי! אבל זה הכניס הרבה מתח ועלילה.... ירון שיחק מעולה את המסומם! מה שהיה עוד יותר אכזרי זה שירון חושב שארז השלים איתו! והוא בעצם עשה בדיוק להפך!!! איך הוא לא חושב על זה שארז הביא לו קפה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

. למחשבהה....
יכול להיות מה שממש לא נראה לי בגלל שזה יהיה ממש אכזרי.... זה שאולי מישל לא תרצה לטהר את שמו של ירון כדי שהוא לא יחזור לתאטרון מה שלא נראה לי
או.... שאם ירון יהיה בכלאא! אז שאול יבוא לבקר אותו ואת מי הוא יפגוש שם
את מישל כמובןן מה אתם אומרים

../images/Emo41.gifתשובותי... ../images/Emo41.gif

מה אתם חושבים על הפעולה של נירה (וארז) נגד ירון? ם מטומטמים לאללה. יכלו להרוג אותו
האם אתם חושבים שלא היתה לה ברירה? ברור שהייה לה ברירה
היו לא מלא בררות
למה היא הייתה צריכה להגיע למצב הזה בכלל
אולי היא היתה צריכה לבחור בדרך אחרת פחות קיצונית? ברור
או שהפעולה היתה קיצונית מידי? כנ''ל זאת אותה שאלה

למעלה