סקר

סנדי 33

New member
הגבר האידיאלי

לא שמן לא רזה שרירים בולטים מוצק החזה ישבן קטן פרצוף יפה שיכין לי בבוקר כוס קפה

טאKילה

New member
הנה שלי..

לתאר-טוב מתארת.. אני אוהבת לפני הכל את המבט הגברי, דרך העיניים אני קורא אותו. אוהבת שיהיה לו קול כזה בס כובש סוחף. אוהבת אותו בהיר עור,עיניים בהירות, גבוה,גוף חתיכי,בלבוש ספורטיבי [כמו בעלי]. באתנחתה שיטייל סביבי בבוקסר,אותי זה מדליק. אוהבת שהוא מגלה את החבוי בי בעצמו, שידע להעניק לא להתחנחן,שלא יציק ולא יחנוק. אוהבת אותו עוטף,חמים,ומעניק בכייף. שלא יפזם כל היום אני אוהב,שיתן להרגיש אוהב. לא רוצה מתנות,לא רוצה בונוסים,ולא מדליה. שיביא פרח אחד בודד וחיוך,והוא עושה לי את היום.

חן (*_*)

New member
והנה שלי ../images/Emo3.gif

ולמה סתם לקשקש מילים? עדיף מראה עיניים........

טאKילה

New member
חן החלטת למרר את חיי????../images/Emo5.gif

מה זה הדבר הזה שאני אמות , בעצם שאהיה במקום המגש,יאמייייייי. מאיפה איפה נמצא הפיצוץ הזה??????????. אני מתהההההההההההההההההההההההההההההההה

חן (*_*)

New member
חס וחלילה וחס וחסה - טאקי ../images/Emo6.gif

רק רציתי ללמד אותך מה זה חתיך אמיתי חחחחחחחחחחחחחח.............. במקום המגש אמרת????????? חחחחחחחחחחח.........

טאKילה

New member
ככה זו הדרך הכי אכזרית!!!!!!

תכשיט כזה על סדינים צחורים?? והמגש המעצבן הזה,,אוףףףףףףףף הוא מהמם..

kuzary

New member
אישה אידיאלית ../images/Emo99.gif

רכה בדרכה קשה לעיתים אוהבת ללא תרוצים מעירה לפעמים נושאת ראשה בגאון שערה מתנפנף ברוח שמחת חיים בנשמתה בעלת לב רחב אם ילדי והכי הכי חשוב זאת אישתי אהובתי שתמיד תמיד איתי ואני עבד לאהבתך

Crossface

New member
הבחורה האידיאלית

חיצוניות ממוצעת לא גבוהה מידי ולא נמוכה מידי רזה, אבל לא מידי עיניים בהירות שיער ארוך שחרחורת, שטני, ג'ינ'י, בלונדינית לא ממש משנה יותר מידי שפתיים רכות שפשוט כייף לנשק עור בהיר חזה מלא, אבל לא גדול מידי בטן שטוחה ישבן טיפה מלא, ככה שיש מה לתפוס רגלים חטובות. זה החיצוניות אישיות כנה, אמיתית, אוהבת את עצמה ואחרים חכמה, שנונה, חוש הומור בטוחה בעצמה אוהבת מגע, אוהבת להתנשק, אוהבת נשיקות בצוואר (כן, שם אני אוהב לנשק הכי הרבה) יודעת ואוהבת לעסות ולפנק אוהבת סקס טוב, מספיק בנתיים עכשיו, שימו
אל תגידו שיש לי הרבה דרישות את האישה האידיאלית זה לא אומר שאלו דרישות המינימום שלי אז יש לכן עוד סיכוי

Crossface

New member
ודבר מאוד חשוב

לא יהיו לה שיערות על הגוף (טוב מקום אחד בגוף מותר, אבל שיהיה מטופח)

Mוניk

New member
יאמי ממי קרוסי

ביג בוי אתה יו נואו יאאלה תעשה סיבוב באתר קופי-דונ חחח כמה דרישות עממה

ליב Liv

New member
../images/Emo99.gif My Perfect Guy

חיצוניות - גבוה - 1.85 ומעלה.. חטוב (לא יותר מדי) \ רזה לא שעיר! (חלק) בייבי פייס.. אף סולד עיניים שמאירות את החדר (נוצצות) - לא משנה הצבע.. שפתיים חושניות (לא מלאות ולא דקות - סבירות)
חיוך כובש.. שער קצר וחלק (קוצים או קצוץ לגמרי) - לא משנה הצבע עור בהיר שיודע להתלבש (ספורטיבי כשצריך ואלגנט כשצריך) פנימיות - בחור חכם, שנון, בעל חוש הומור, שאוהב לחייך, שאוהב לפנק, שאוהב לאהוב, בחור חם, רגיש אך לא יותר מדי, בחור שאוהב לישון - שנוכל לישון כל היום..
שאוהב מוזיקה
שחורה - שנוכל לשוחח שעות על זה.. שיהיה לנו הרבה על מה לדבר.. בחור שאוהב לצאת לרקוד במסיבות
- לראות אנשים! וזה הדרישות המינימום שלי - אני מאד בררנית!

Mוניk

New member
אוהבת אותו ככה וככה.....ו.........

אוהבת אותו גבוהה חטוב חסון וחלקקק לראות בענייו ת'ניצוצ של הלייפ שרמנטי מפנק ואוהב אך לא חונק (תן לי קצת חופש) עממה חוש הומור מוסיף המון והכי הכי שאוהב לישון(חרפנית) כפרע על ג'קוב החתיך של הלייף אני אוהבת לישון להיות תמיד בתוך חלום וכך עובר לי כל היום לה לה לה לה
~~~~~~~~~~מפהלפהפצ'~~~~~~~~~~~

למעלה