סקר!

מנישמה

New member
סקר!

שלום בנים/בנות אני וחברי מנהלים פה ויכוח עירני בנושא, ורצינו לשמוע דעות של אנשים אחרים. אני טוען בתוקף שחזה מנותח זה דוחה וידידי היקר טוען שכל עוד זה יפה לא משנה לו מאיזה בית זה מגיע. בקיצור: מה הייתם מעדיפים- מישהי עם חזה יפה אבל מנותח או מישהי עם חזה סביר או פחות, אבל טבעי?

אני אתן לך מענה קיצוני

זה לא החזה, זה בעלת החזה. אשה שאוהבת את החזה שלה, ולא משנה באיזה גודל היקף צורה או פס ייצור הוא נעשה. האשה תחווה אותו כסקסי ותעביר לבן זוגה את החוויה. לי יש כרגע שד אחד בלבד בשל ניתוח עקב סרטן ובחרתי שלא לעשות שד נוסף, כי בעיני טיבעי זה הכי יפה. מעניין שמי שנוגע בו למרות משיכתו הרבה לשדיים, נמשך כרגע גם לצלקת החמודה והאירוטית בזכות עצמה.

אפשר ../images/Emo24.gif?

אתמול ראיתי את השאלה ומיד עלתה בראשי אמא שלי - שעברה ניתוח לכריתת שני שדיהה בדיוק מאותה סיבה. וכשרואים את אמא שלי אי אפשר להתעלם מהנשיות והסקסיות שלה, למרות שאין לה שדיים כלל. אז החלטתי לא לענות על השאלה הזו. והנה ענית. לא קיצונית התשובה שלך - אלא מדהימה ואמיתית. אז גם חיבוק וגם נשיקה. תמי

Sefy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

וזה בא מאחד שחולה על חזה (אפילו שלא נגע כבר הרבה זמן
)

מה שטבעי יפה יותר

ההרגשה היא טובה יותר האפקט בדר"כ נעים יותר בהקשר לחזה כמובן ניתוח זה מלאכותי לא אוהבת

Sefy

New member
רק אמיתי...

אני רוצה גם לדעת שהבחורה נהנית מזה, וזה לא רק ליופי, וחזה מנותח הוא חסר רגישות, וזה מוציא לי את כל הכיף מהמפרשים

שירר ר

New member
שאלה טובה...

לפי דעתי...(האישית כמובן) לכול גבר וגבר יש טעם שונה.... וזה מה שמעניין והופך את את עולם הגברים למעניין יותר ועסיסי... ממני שיררר

למעלה