סקר...

the sofa city

New member
סקר...

מי מחברי נירוונה הכי "מדבר" אליך? ולמה? (זה נשמע כמו שאלה במבחן או בספר לימוד...) תשובתי: דייב אני לא ממש יודעת למה... הוא אני פשוט מרגישה דומה לו יותר מאשר קורט או קריסט... הוא פשוט... דייב!
|פירמידה|

life style

New member
מדבר אליי?

מדבר זה קורט, אין מה לעשות אבל אני מזדהה עם הרבה מהשירים שהוא כותב... אבל בכל זאת אני באמת יותר כמו דייב מאשר קורט... פשוט הוא לא מדבר אליי כמו שאמרת - הוא דייב!

ש ו ק ה

New member
קריסט

כי הוא שקט כזה לא מתבלט (נכון....?) והוא היחיד שאין לו בעיות בחיים... הייתי רוצה להגיד קורט... אני מזדהה עם הרבה שירים שלו אבל אם מדברים על החיים שהוא חי אני כמעט בכלל לא מזדהה... דייב? לא יודעת...

whatever4

New member
צודקת....

גם אני עם כריס כי יש לו את החיים הכי נורמליים. כמובן שאני גם מזדהה עם קורט כי אני מסכימה עם הרבה דברים שהוא אומר בשירים.....

Lord of Spells

New member
דייב

גם בגלל הפו פייטרס וקווינס אוף ד'ה ניו סטון אייג'... הוא גם גיטריסט, גם מתופף וגם סולן... ובזמנו הוא תופף מצויין בנירוואנה, לפי מה ששמעתי מהחבר המתו]ף שלי זה הכי באסה למתופף שאוהב לפוצץ לנגן באנפלאגד, כי צריך שקט ועדין... והוא עשה את זה בצורה נפלאה בניו-יורק... גם בכללי...הוא בן-אדם יצירתי...לפי מה ששמעתי לפחות...כי אני לא בטוח שהקליפים היפים שלהם הם פרי ראשו לבד.(שלהם=פו פייטרס) ועוד משהו- מה הקשר בין ג'ק בלאק ודייב? כאילו...הם מופיעים בקליפים אחד של השני. ידידות או משהו?

whatever4

New member
הם לא בטנישס די ביחד

הם בסך הכל חברים טובים הם השתתפו בקליפ של הפו פייטרס לlearn to fly ודייב השתתף בקליפ שלהם לtribute

למעלה