סקר...

ב נ נ י

New member
סקר...

את מי אתם שונאים יותר...את קורטני או את ההורים של קורט... *קורטני חשודה גדולה ברצח של קורט...ועוד..(אין לי כוח שוב לפרט-חרשנו על הנושא!!!), מצד שני...אם לא היה אהבה לקורט אולי לא היו נולדים עוד שירים, לא היתה נולדת פרנסס...!!! *ההורים של קורט, שעשו לו טראומה של החיים...אבל לעומת זאת אם הם לא היו מה שהם...קורט אולי לא היה שירים כאלה (כמו עכשיו), אולי לא היה זמר גראנג' ומקים להקה...או לא היה זמר בכלל...!!! אז מה אתם חושבים?! נ.ב- לכל האנשים שחושבים שזה יותר מדיי "אוף טופיק"...אל תגיבו... או שתפתחו אתם דיונים, ניראה את הראש שלכם!!!

ב נ נ י

New member
תיקון קטן!!!

*קורט אולי לא היה כותב שירים כאלה (ולא כמו עכשיו הכוונה, כמו שכתב)!* סורי סורי סורי...

made in china

New member
אממ.... אף אחד מהם?

אני לא מכירה אף אחד מהם (מן הסתם..), ולא ידעת מה היו הכוונות האמיתיות שלהם ולמה הכל קרה ככה. אני גם לא מכירה את קורטני ואת הפרצוף האמיתי שלה, אז אין לי מושג.. אני לא שונאת אף אחד, אני אוהבת את נירוונה

life style

New member
אני חושבת שגם אני...

לא שונאת אף אחד מהם כי אני באמת לא מכירה אותם.... אני יודע תאת מי אני אוהבת אם זה עוזר
ובכל מקרה אני חושבת שלא צריך לרדת עליה כי היא מנסה לפתוח שירשורים לתרום לפורום ואז יוצא שזה קצת אוף אז לא נורא לפחות היא מנסה!

DUDE5

New member
די אני חייב להפסיק עם זה!!!

אבל אני לא יכול... אני חייב לשתף את כולם בכל מה שאני קורא מהיומן הזה... ציטוטים: "I LOVE my parents yet i disagree with merely everything they stand for" "courtney, when i say i love u i am not ashames' nor will anyone ever ever come close to itnimidating, persnading etc, into thinking otherwise. i wear you om my sleeve. i spread you out wide open with the wing span of a peacock..." וכו'... פעם אחרונה, מבטיח!! (עלק...) אני רק מנסה להפוך את השירשור הזה למשהו יותר מעניין... בנני, כל הלשנוא את קורט ואת ההורים שלו- פאסה... (ככה כותבים פאסה?...)

כל הכבוד על הניסיון

"אבל את מי אתם שונאים יותר" - לא ניראה לי שמעניין לחברי הפורום כאן את התחת את מי אני שונאת יותר, אבל בכל זאת
בשביל שיתוף הפעולה.. - אני לא ממש שונאת אף אחד מהם, אבל חבל שהמצב לא היה קצת יותר שונה . אני, אישית, מעדיפה להישתתף בדיונים שקשורים לנירוונה ולאוו דווקא לקורט, זה לא פורום קורט קוביין

made in china

New member
אני ממש מסכימה...

שמחתי כי נפתחו פה כמו שירשורים על כריס (על מידת הנעליים שלו, ולא ברור לי למה..
), ועל דייב דיברנו לא מעט, אבל קורט פשוט...משתלט על ה-כ-ל!

life style

New member
סתם ../images/Emo32.gif

מזמן רציתי להגיד לך, אין לי משוג למה לא אמרתי עד עכשיו (
) אבל אני ממש אוהבת את הניק שלך
הוא כזה מקורי!

made in china

New member
*מסתובבת* *לא רואה אף אחד*

אני? תודדדהההה... הוא מטעה הרבה אנשים, אבל אני אוהבת אותו

למעלה