סקר

../images/Emo58.gifלמה....

כולם מתים לי...?

ANGEL N

New member
לצערי הרגע הזה התפקשש לי../images/Emo41.gif...

ספויילר לסוף העונה החמישית... לצערי המוות של באפי היה ידוע לי מראשו וזה מאוד הרס לי את כל העניין הזה. זה כ"כ עיצבן אותי שידעתי את זה, אני בטוח שאם הייתי רואה את זה ולא יודע הייתי מרגיש ממש רע והייתי ממש עצוב. אין ספק שזה אחד הרגעים היותר עצובים. רגעים עצובים נוספים הם המוות של גו'ס (שגם אותו ידעתי, עכשיו אתם מבינים למה אני כ"כ שונא ספויילרים!!!), וכמובן הפרידה של אנג'ל ובאפי היתה מאוד עצובה. ספויילר לעונה השישית המחזמר... כמה שזה נראה מוזר השיר של ג'יילס הוא מאוד חזק ועצוב, השיר הזה עשה לי משהוא, הוא מראה באמת עד כמה ג'יילס אוהב את באפי וכמה הוא רק רוצה שיהיה לה רק טוב "אני עומד בדרך שלך" אני מפריע לך להתפתח ולהתמודד עם החיים. וכמובן שגם השיר שבא מייד אחריו עם טארה עצוב ביותר "תאמיני אני לא רוצה ללכת, וזה יגרום לאבל כי אני אוהב אותך מאוד" "הלואי ויכולתי להשאר..." כשחושבים על זה החצי השני של המחזמר מאוד עצוב, השיר של ג'יילס, הדואט של טארה וג'יילס, השיר של באפי ושאר החבורה, וכמובן שהשיר האחרון של באפי שבו היא מספרת את האמת.

IDOffryn

New member
סוף עונה חמש../images/Emo41.gif

המוות של באפי באמת היה רגע עצוב אבל גם לי הוא התפספס. בפעם הראשונה שראתי אותו(וראיתי בסך הכל את העונה ה4 וה5) אז זה עבר לידי כמו כלום.. נו טוב היא מתה... רק שהם סיימו את השידורים החוזרים בביפ וסיימתי לראות את העונה השישית הורדתי איזה קטע של 5 הקטעים הכי טובים בבאפי וזה היה מקום וראשוןופתאם נהייתי ממש עצוב שראתי את זה!!! אבל הקטע הכי עצוב זה
כל 6 המוות של טארה. את המות עצמו ראתי לפני שראיתי את כל הפרק והייתי רואה את זה מלא פעמים.. וזה פשוט היה מזעזע וגם באפי עם הדם נוזל וגם וילו עם היניים האדומות זאת הייתה סצנה מטורפת! איך אפשר לא להשתגע מסצנה כזאת?????

קלואי1

New member
לפי דעתי- ל-א ספוילר לכלום!!

אני לא יודעת אם זה נחשב אבל סוף הפרק I will always remember you של אנג'ל. זה היה פשוט עצוב בטירוף שהיא הייתה צריכה ללכת והיא לא תזכור כלום מכל מה שהיה לה עם אנג'ל..... זה פשוט עצוב! וכן, יותר מכל מה שכתבתם פה לפי דעתי...

קלואי1

New member
Angel 1x08- I will remember you

זה קרוס אובר מדהים בין שתי הסדרות והרבה יותר עמוק מהקרוס אובר המקביל בבאפי... וואי יש לי חשק לראות את זה שוב........

ציניכאן

New member
יותר דרמטי מעצוב (7x2) ../images/Emo58.gif|ספו

אני מניח שנמאס לכם בכל פעם שאני מזכיר סצנה זו
אך סצנת הסיום של ספייק (באפי סתם צופה) בכנסייה פשוט מדהימה אותי בכל פעם מחדש. יש לציין בכל יומיים בערך אני צופה בסצנה הזו מחדש, ובכל פעם מקבל "עור ברווז" מחדש. כמו שכבר אמרתי מסטרסון במיטבו, אחת הסצנות החזקות ביותר בכל הסדרה. משפטי הסיום, בתזמון מעולה של boom "באסי" של מוזיקת הרקע...אחחח תענוג (עצוב כמובן). סתם ניחוש שלי, אך נדמה לי ששרה לא הייתה צריכה לזייף דמעות בקטע המדובר, לפי דעתי מדובר בדמעות אמיתיות לגמרי (אני יודע שאני הזלתי כמה וכמה דמעות בקטע).

../images/Emo58.gif סוף 6

אממ ביקמינג 2 באפי תוקעת חרב בבטן של אנג'ל
The gift- כמה בכינו
Seeing Red- היה כל כך עצוב... אפילו שיותר בכיתי בTwo to go כווילו דיברה על טארה
ובכלל בעונה 7 בכיתי הרבה:
עד 716 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 בכיתי ב702 בסצינת ספייק, למרות שאני בכלל לא ספאפית... ב703 כווילו מגלה שזאנדר ובאפי לא נטשו אותה... ב704 כשקאסי מתה (כן אני מאוד רגשנית! שמישהו יביא ל טישו...) וכשווילו הלכה לשים אבן על המצבה של טארה... ב705 כשהורגים את אניה... (מה בקשר לטישו אנשים!?) ב707 כווילו מדברת עם "טארה"... ב713 כשווילו מדברת על טארה בשמיים שוב... 716- בסוף עם אנדרו
טישו מישהו?)

Lady of Buffdom

New member
רגעים עצובים ../images/Emo7.gif

כשאנג'ל הופך לאנג'לוס ואז יש שיחה בינו לבין באפי בדירה שלו.
הסוף של התהוות 2.
הריקוד של באפי ואנג'ל בנשף הסיום.
הפרידה של באפי ואנג'ל במבט אחד ב"Graduation day 2".
I will remember you (וואוו, כמה רגעים עצובים וטרגיים יש לזוג הזה!).
הסוף של Lover's walk. ספויילר עונות 5-6
המוות של ג'ויס
המוות של באפי
העזיבה של ג'יילס וטארה
הפרידה של זאנדר ואניה
המוות של טארה

למעלה