סקר

Better Man

New member
הרגע הכי עצוב../images/Emo58.gifל 516

כל הפרק "דה באדי" (זה רגע אחד ארוך לדעתי) אבל ממש ממש רגע, אז כשבאפי מספרת לדון מול כל הכיתה שג'ויס מתה.

WillowFreak

New member
עוד רגעים עצובים סוחטי דמעות...

I will remember you כמובן.... ספויילר לשביעית... כשווילו חזרה ואמרה לבאפי וזאנדר שהם לא נטדו והיא לא לבד... כשווילו באה לקבר של טאר... *סניף* אההההההה...!! זה היה קשה לצפייה....

ספוילר עונה 7 עד 13

כן גם אני שונאת את קנדי על זה... אבל מצד שני אני שמחה בשביל ווילו... כל אחד צריך אהבה:/

אוקי העצוב-

כן ב3-22 בסוף... שאנג'ל עוזב ורואים אותו הולך בין הכבאיות, למה? כי זה הסוף, פה הבנתי שהם נפרדו, הם לא יותר יחד, מכירים את הפעמים בחיים שפתאום משהוא נקלט לראש גם אם זה קרה כבר, אבל רק אחרי חודש, או חצי שנה קולטים... (וכן רק אחרי חצי שנה קולטים...) ככה זה היה לי עם אנג'ל ובאפי, עם הנאום עזיבה, היתי בטוחה שהוא ישאר והכול יהיה עוד טוב... אבל לא... הוא באמת עזב:/ ובאנג'ל- זה היה בריממבר, שהם התנשקו בשמש ואז היא היתה חייבת לשכוח הכול והוא לזכור:/

היו הרבה-

לאורך כל הסדרה, אבל אלה שהכי השאירו עלי את חותמם הם אלו האחרונים:
6 כל העונה. הפרידה של טארה וווילו. הרגע שטארה מתה, איך שווילו בכתה.. איך שאני בכיתי.. it was a crying fest. כשהיא הזכירה את טארה במהלך סוף העונה- the only thing that worked out for me... were moments, just moments when Tara look at me and I was special.(לא ציטוט מדויק) ומאז-
7 עד 7x08 אני מתארת לעצמי שכבר אמרו.. אחד הרגעים הכי יפים ועצובים היה מתי שווילו הגיעה לסאנידייל לראשונה אחרי כל הביג באד בסוף השישית, ונכנסה לחדר ונגעה בחלון דרכו נורתה טארה, ושמעו קצת את מה שקרה שם- החזירו אותנו לרגע הזה שטארה מתה, פוו זה היה עצוב. וכמובן כמובן מתי שהיא ניגשה לקבר של טארה (Hey.. its me) וכל השיחה עם קאסי ב-7x07, למרות שזו לא היתה טארה.. זה היה עצוב. באמת, הכי הרבה טישואים היו על ווילו וטארה בעונות האלו.
ואל.

ANGEL N

New member
הפרק האחרון של השביעית (אין ספויילר

לא לא ראיתי את הפרק (טוב הוא עוד לא שודר) אבל די צפוי שהוא יהיה עצוב לו. אפילו בכיתי בסוף

Wicked Wicca

New member
הרגע שהכי בכיתי בו... ספויילר סוף 6

הסימן לא עובד לי.... ס פ ו י י ל ר 6 המוות של טארה באמת היה הכי עצוב, אבל הרגע שהכי זבר אותי זה בסוף הפרק האחרון של העונה כשווילו בכתה בידים של זנדר. המוות לא נתפס לי במוח עד הרגע שראיתי את ווילו בוכה, באותו רגע פשוט התחלתי לבכות ולא הפסקתי הרבה זמן אחרי...

למעלה