סקר

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif כל עונה 6../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

המוות של טארה, ללא ספק
הרגע ההוא. למרות שגם היו את הרגעים הממש עצובים של העונה החמישית (The Body ו- Th Gift)

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif שישית...

ספויילר לסוף שישית 1) המוות של טארה
תחילת שביעית.... 2) הופעתה של "טארה" מול ווילו ב-7X7.... ים של דמעות...
איזה ים?!? אוקיינוס!!! 3) הפרידה של ווילו וטארה בשישית ס ו ף ס פ ו י י ל ר י ם ! ! 4) באפי שולחת את אנג'ל לגיהנום שמתם לב שיש פה מוטיב חוזר?

sour spirit

New member
yep!

death plays a very big part in this show, and it is onlt too true to be true....you know whatamean? and it is very human - death, that is

sour spirit

New member
because, unlike other people,

my hebrew doesnt work on tapuz....
so, that's it....im guessing if it won't get better in like two seconds, im quiting tapuz....okay, overreaction much!!!!

ד י י ז י

New member
וואו קשה...

אממ.. אני אלך על הצפוי - "Becoming 2", סצינת "close your eyes". כל מי שראה אותה יודע למה. אבל גם הסוף של "The beauty and the beasts", כשאנג'ל מזהה את באפי.. אני תמיד בוכה בסצינה הזאת.

little girl

New member
הכי עצוב שיש... גם אני...

אלך על becoming 2, סצינת "close your eyes", עמדתי מול הטלוויזיה ופשוט לא הפסקתי לבכות בטירוף, זה היה כל כך עצוב!!!
ועוד כמה קטעים עצובים מאוד שהיו...
סוף חמישית! ס פ ו י ל ר סוף העונה, כשבאפי מתה, היה עצוב נורא (רק שחברה שלי התחילה לצחוק כשהיא ראתה את ספייק בוכה והרסה לי את כל העצבות!!! היא רק מחבבת באפי, לא עוקבת בכלל...)
לקראת סוף שישית! ספוילר לקראת סוף שישית... טארה! הו, טארה! זה היה כל כך עצוב!!!!!!!!!!!!!!
איך? איך הרגו לי את טארה???? ונראה לי שזה הרגעים הכי עצובים שהיו בשבילי בסדרה (אבל כמובן שיש עוד... והרבה...)

ANGELA 17

New member
גם אני

גם אני חושבת ש= BECOMING 2 היה הפרק העצוב ביותר נראה לי שכל מי שראה אותו(לא משנה אם הוא מעריץ באפי או לא) בכה לפחות קצת בסיצנה האחרונה,ואולי קצת התבאס מזה שדווקא אחרי ששיחרר את אקתלה חזרה נשמתו ואז באפי הייתה צריכה להרוג את אנג'ל אהוב ליבה ולא את אנג'לוס הערפד שניסה להרוג אותה בכל אפשרות!

spikeslave

New member
סוף הפרק

שבו ספייק חוזר בעונה השלישית (נראה לי שקוראים לו lovers walk) שבסוף הפרק וילו נפרדת מאוז, זאנדר מקורדליה שגם פצועה קשה, ובאפי מאנג'ל וכולם ככה הולכים ונראים עצובים, אני ממש ממש בכיתי

i love tara

New member
ללא ספק../images/Emo41.gif ספויילר 5

הרגע הכי עצוב בבאפי והיו לא מעט כאלה. היה ללא ספק סוף העונה החמישית שבאפי מתה. שאנשים ראו אותי בוכה בסוף הפרק (וצחקו עליי כי אני לא אדם שבוכה הרבה.) והיה לי רק הסבר אחד אחרי שרואים חמש עונות מאה פרקים ומתחלים להזדהות אם הדמיות באופן כל כך טוטאלי ואחרי שבאפי הביסה כל כך הרבה רשעים שונים בא הרגע הזה שנבנה בגהונות מסוף העונה השלישית ונמשך בעלילה מותחת שאני זוכר שאת ארבעת הפרקים האחרונים של העונה בסטאר וורלד ראיתי בפה פעור מרוב המתח. ואז הגיע הסוף של הפרק ביחד אם המוזיקה המדהימה ומילים של באפי והבכי של כל הסקובי וגם של ספייק לא יכתי להתהפק. רגעים עצובים נוספים שבאמת שווה להזכיר באותה נשימה זה את הסוף של עונה שנייה וגם שאנג'ל הפך לאנג'לוס וגם ההתחלה של העונה השניה בפרק שכתב ג'וס מאד העציב אותי. אבל במקום השני במצעד העצב ספויילר לעונה שישית ספויילר לעונה שישית(לא עובד לי הסימן) המוות של טארה היה ממש עצוב ובמיוחד ממש ממש מפתיע מה שמוכיח שהכל יכול להיות בסדרה הזאת

Wicked Wicca

New member
../images/Emo58.gif עונה 6 ../images/Emo41.gif עונה 5

הרגע הכי עצוב בסדרה מבחינתי הוא המוות של טארה
ובכלל, כל העונה השישית מאוד טראגית. וכמובן שיש את THE BODY שבו ג'וייס מתה ו THE GIFT כשבסוף מראים את הקבר של באפי, קטע ממש חזק.

יערה5

New member
../images/Emo58.gif6

כשטארה מתה ...
כשאנג'ל נהיה רע...
כשג'וייס מתה...
כשבאפי מתה...
ונשף הסיום...

הייזל

New member
כשאנג'ל נהיה רע בעונה השניה של באפי

היה לי כל כך עצוב שהפסקתי לראות את הסדרה עד שהעונה השלישית התחילה

ANGEL N

New member
מה? איך יכולת?

זה היה הרגע שמיכר אותי באופן סופי לסידרה! הייתי כ"כ המום מזה, זה משך אותי לא לפספס שופ פרק. ודרך אגב הקטע שהוא משחק בבאפימייד בפרק אחרי שהם שוכבים מאוד עצוב. איך שהוא אומר לה שהיא לא היתה משהו בכלל, ומסתלק!

הייזל

New member
זה פשוט כאב מדי

לא משנה שמאז התבגרת החיים שלי השתנו וראיתי את כל הפרקים שבאו אחרי זה, אבל אני לא חושבת שחוץ מהפרקים שבאפי מחסלת את השופט ואנגלוס את ג'ני וכמובן פרקי הסיום לא היו ממש פרקים שזה היה אסון טבע שלא ראיתי. כן היה את הפרק העצוב שרוחות השתלטו על באפי ואנג'לוס אבל חוץ מזה? לא משהו.

הייזל

New member
אני התמכרתי לסידרה

מהפרק השני או השלישי ככה שלא הייתי צריכה פרק מיוחד מאוד כדי להבין את גדולתה.

למעלה