סקר..

Another Girl

New member
סקר..

אמרו נא לי אנשי הפורום..את מי אתם מעדיפים.. את הנסיכה או את המלכה
ההעדפה שלי

Padme Amidala

New member
אני את שתיהן!

באופי אני אוהבת את שתיהן! בהתחלה אהבתי יותר את ליה כי חשבתי שפדמה עדינה מידי, אבל אחרי אימת הפנטום יצאתץי מעריצה שלה- איזו נחישות, איזה כוח! במראה החיצוני לפי דעתי פדמה יותר יפה- אבל כמו שאומרים, מראה חיצוני לא קובע. אז אפשר להגיד שאני אוהבת את שתיהן באותה המידה.

Padme Amidala

New member
אני את שתיהן!

באופי אני אוהבת את שתיהן! בהתחלה אהבתי יותר את ליה כי חשבתי שפדמה עדינה מידי, אבל אחרי אימת הפנטום יצאתץי מעריצה שלה- איזו נחישות, איזה כוח! במראה החיצוני לפי דעתי פדמה יותר יפה- אבל כמו שאומרים, מראה חיצוני לא קובע. אז אפשר להגיד שאני אוהבת את שתיהן באותה המידה.

Padme Amidala

New member
סליחה על ההודעה הכפולה... ../images/Emo4.gif

ותודה באמת לאינטרנט הסנילי שלי!

zViper

New member
כוונתך להודעה המשולשת../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

zViper

New member
שכחתי: העדפתי שלי? אמממ...

האמת שיותר מעדיף את המקומית
שגם צעירה יותר וגם בנוסף לכל... אחת משלנו

Padme Amidala

New member
אני את שתיהן!

odiman11

New member
זה בגלל התק'

פעם לא היו הולכים עם בגדים חוספניים כל כך ופעם שחשבו על כל מיני דמויות מהחלל היה להם המון בדים שבכלל לא נראים כמו בגדים רגילים וכל מיני תסרוקות מטורפות אבל אדון לוקאס הלא כל כך מכובד לקח את כל הדמויות ועשה אותם לא נראים מיוחד כל כך לפחות לא כמו בטרילוגיה הישנה

Another Girl

New member
צודק..../images/Emo45.gif

ליה היא ממש בחורה לעניין..שפאדמה תפסיק להתפלסף כבר
(מחכה למטח עגבניות!)

טיפוסית

New member
אתה צודק

אבל עדיין אני מעדיפה אותה וזה לא קשור לבגדים החושפניים שלה היא פשוט יותר מגניבה לדעתי אתם אוהבים את ליה-זכותכם המלאה גם אני אוהבת את ליה אבל פשוט מעדיפה את פאדמה

למעלה