סקר

mr redimmer

New member
סקר

האם לדעתכם גוקו מאוהב בכלל באשתו צ'יצ'י? הם עושים בכלל סקס? היא מעדיפה אותו כסופר סייאן כשהם עושים סקס?

Taker Sucks

New member
הם די אוהבים אחד את השני

וברור שהם מזדיינים!!!! איך גוהן וגוטם באו? הם לא ילדי מבחנה!

Light woman

New member
יופי. עוד אחד עם מוח כחול.

בטח שהם אוהבים אחד את השני!!!!!!!!!!!!! למה הם התחתנו לדעתך? זה שגוקו חשב שנישואים זה אוכל לא נחשב! ולא. הם לא עושים סקס. גוטן וגוהאן נוצרו ממשאלה מהדרגון בול. (צרף את זה לכתבה שלך רייס
) מזה השאלה הזאת "היא מעדיפה אותו כסופר סאייאן כשהם עושים סקס?" מה אתה חושב? שהיא אומרת את זה בסדרה? "דרך אגב, בולמה, את יודעת שיותר כייף לי לעשות סקס עם גוקו כשהוא סופר סאייאן?" כולה הוא משנה את הצבע של השיער... ומכפיל את הכוח שלו... לדעתי זה לא אומר שהוא ישכב עם צ'יצ'י יותר טוב במיטה... וקזו אתה מוזמן למחוק את ההודעה שלו ואת כל השרשור הזה.

Taker Sucks

New member
יכול להיות

שדברים אחרים גדלים ב סופר סאיין(ולא רק בכוח).

Evil Beast

New member
ת'אמת

ראיתי קומיקס האנטאי כזה.. רואים אותו***** איתה ואז הוא הופך לסופר סאיין ואז הוא תופס אותה ו**** לה את הפנים. ואז היא אומרת"That's Was My Best *** In My Life!" וחוץ מזה לייט(או בשמך האמיתי ע***(מותר לי לומר?)) מה לעזאזל את מציעה הצעות כאלה לאנשים שאת לא מכירה? מה ההורים יגידו? מה ההסעה תגיד? מה יחשבו עליך התלמידים בביצפר??

Light woman

New member
אפשראת הכתובת של האתר? חחח...

מה זה "**** לה את הפנים"? אוי לא! הוא מנשק אותה! אבוי!מותר לך לומר ת'שם שלי, שם יפה לא?
ההורים לא יגידו כי הם לא ידעו על זה, ההסעה לא תגיד ואם היא תגיד מה אכפת לי? אני אתבע אותם (מה שאני אומרת לאבא שלי כל יום שהוא אומר לי שהם עומדים לברוח לנו, מה שלא קרה בכל 4 השנים שאני בהסעה...) מה יחשבו עלי התלמידים בביצפר? אתה יודע כמה הבנים בכיהת שלי פוחדים ממני? חן ובר בורחים כל פעם שאני בסביבה... דרך אגב... ידעת שבר שבר שן? מסכן... הוא עף מהאופנים, עשה סלטה באוויר ושבר שן וחצי. נ.ב אחרי שע*** (שמתם לב שהשמות שלנו מתחילים באותה אות? פריט חשוב במיוחד!) יגיד את השם האמיתי שלי, מי שיגיד לי ראשון... אממ... יזכה להערכתי המלאה! (?)

Evil Beast

New member
טוב אם את קוראת לזה נישוק אז..

בסדר את אומר "מש***(וזה לא משתין המבין יבין
) לה על הפנים ואז היא מלקקת את זה ומתענגת על זה" וכן ראיתי שבר שבר את השן(בר שבר!! חחח) מתי שבאתם לבית ספר(מתאים לו!) וענבר(אההה!! אמרתי את זה!!) נראה לי שכולם מכירים את שמי(עידו!! למי שלא מכיר) וחוץ מזה אם אני אשים את הכתובת קזבובו יתחשבן איתי אחר כך, ישים לי הרחקה, וימחק את השרשור. לא חבל? אני חושב שכן

Light woman

New member
נראה לי שהבנתי אבל לא הבנתי את

המילה... אה... נכון... וואלה... אתה יודע שיש עוד פגישה (בטח שאתה יודע! אבל לא חשוב..) להכרת בית הספר... איזה שטויות! ואם לא בא לי להמשיך לשם למה לי להכיר את בית הספר? להיפגש שם עם מוכרי סמים? ממ... רעיון טוב..

ash 1

New member
אם תמשיך לדבר על זה אז גם כך

קזבובו יתן לך הרחקה...

למעלה