סקר

ALMIGHTY

New member
סקר

מה הייתה התגובה שלכם אם שמעתם בחדשות שקורטני לאב נהרגה בתאונת דרכים?

tomgavish

New member
סתם שאלה, אם זה היפותיתי אולי תרשום

שזה ככה, הוא שזה אמיתי? כי אם כן אני יפתח בקבוק יין בן 13 שנה ויחגוג

Friends G i r l

New member
אני הייתי....

שמה חינה עך הידים מוציאה מהבויידם את הבגדים המרוקאים המסורתיים ורוקדת (סתתתם) בטח הייתי מרחמת עליה למאית השנייה ואז עושה את כל הטקס עם החינה!!

ALMIGHTY

New member
תיאורטית. לא אמרתי שזה קרה

מה תהיה התגובה הראשונה שלכם?

ALMIGHTY

New member
תשמע....../images/Emo3.gif

אתה חייב להסכים בין רצון להשמיד עם מסוים לבין טיפול לא נאות בבת שלך :)

made in china

New member
אהמממ...

הייתי מתקשרת לתותי ואומרת לה שעכשיו היא יכולה לאמץ את פרנסס
האמת הייתי מתעלמת מזה.. טוב, נו, אז היא מתה, אז מה?

.....

ראשית בלי קשר לשומדבר , ערך חיי אדם זה אחד מהדברים החשובים ביותר אז בבקשה אל תזלזלו בו ... ושנית בקשר לתוכן ההודעה , אני יכולה להבין שיש מעריצי נירוונה רבים שלא לרוחם סחיטת הכספים ומיסחור מותו של קורט על ידי קורטני . אבל אינכם חושבים שהגזמנו ? כל השנאה המטורפת הזאתת חסרת בסיס , ואולי אני לא בדיוק אובייקטיבית אבל בכל זאת ... מה הייתם עושים אם קורטני הייתה מתה , נראית לי שאלה לא במקום .

the sofa city

New member
נכון! אפאחד פה לא מכיר אותה אישית

אולי אם מכירים אותה היא בת-אדם אחרת לגמרי... אפאחד פה לא יודע...

Hairspray Queen

New member
כןןןןןןןן... אני הייתי

אמממ... עושה מסיבות לנצח. ואני שונאת מסיבות. שתמוווווווות.

nnnnnnnnn

New member
זאת שאלה מטומטמת...

אני לא מכירה אותה לא הייתי שמחה.... אפילו הייתי די עצובה מה אם פרנסס היא תהיה יתומה גם מאמא וגם מאבא... בכלל אני לא שונאת אותה ואני לא בעד שאנשים ימותו... בכלל ניסיתם פעם לחשוב איך קורטני מרגישה שכל מעריצי נירוונה שונאים אותה כ"כ ומתים לרצוח אותה זאת הרגשה נוראית...

eorion

New member
היא פשוט מסטולה לגמרי

מה אתם רוצים ממנה?! היא מסוממת לגמרי... אה... למה אתם רוצים במוות של אנשים?!

אם הייתי שומע כזה דבר הייתי אומר

"חבל,דווקא אהבתי את השירים שלה" אבל חוץ מזה לא הייתי כל כך מתרגש והולך לרקוד משמחה,אבל גם לא הייתי בוכה עליה יותר מדי... חוץ מזה שההשוואה להיטלר מאד מאד מטומטמת ולא קשורה...

ש ו ק ה

New member
הייתי מרחמת על פרנסס

שנשארה בלי הורים בכלל אפילו שאני לא יודעת אם היא הייתה בכלל אמא טובה לפרנסס

SiS MaSiS

New member
:\

הייתי אומרת שאתם דו פרצופים כי אתם כל פעם אומרים משו אחר......כל הזמן איזה חרא קורטני איזה זונה איזה כלבה ופתאום למה להגיד שהיא מתה וזה מה נסגר איתכם.....

זה לא דו פרצופים זה פיצול אישיות../images/Emo9.gif

או שאולי זה רק אצלי ככה .... קורטני היא אדם מאוד תמוה ומוזר , לכן אין זה פלא שהיא כה שנויה במחלוקת . מצד אחד כל הסחיטות כספים שלה מנירוונה ממש לא לרוחי ,זה מגעיל . והיא מנסה להרוויח כמה שיותר ממותו של קורט. אך אינני מכירה אותה לא כאמא ולא כבת אדם , אני נהנית לשמוע את הול ולדעתי גם אם לא אוהבים אותה כזאת שנאה תהומית חסרת בסיס אשר מעלה שאלות "מה הייתם עושים לו קורטני הייתה מתה "מיותרת .... יש קאפיש ?

למעלה