סקר

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
סקר

מכיוון שאין תשובות מסויימות לסקר הזה אני פותחת פה סקר תשרשרו את דעתכם (הסקר בהשראת red moon in the sky): מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים את אחד מחברי להקת היהודים ברחוב?

היתי אומרת להם-

שהם אחלה להקה וטוב שיש לפחות להקה ישאלית אחת טובה ישר כוחם! נ.ב. היי חזרתי:)

RiNaTiT

New member
יווו אם היית פוגשת את

טיטי ברחוב....הייתי מצטלמת איתה!!!! מלא מלא פעמים!!! אני כ"כ אוהבת אותה....היא מושלמת וממש יפה לדעתי... ואז הייתי מבקשת הקדשה וחתימה ומחבקת אותה...!! ואז בטח הייתי מתרגשת איזה שבוע אחריי...חיחיחי
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך....וחותך....
Rinat

Heavy Thought

New member
אוי ואבוי, מצבנו רע.

מה הפאניקה? הם סך הכל אנשים שיודעים לעשות מוזיקה. כשאני פגשתי את סטרול ממש לא התרגשתי דיברתי איתו כמו שמדברים אל בנאדם לכל דבר איך אנשים עושים ממפורסמים אלילים לפעמים... זה טירוף.

Superunknown1

New member
../images/Emo45.gif

הייתי עוצר רגע, אומר להם שאני מעריך את ההתקדמות שהם עשו ב"פחד מוות", שהייתי בשלוש הופעות והייתי אולי שואל לשלומם. וזהו. לא חתימה, לא נשיקה, לא "תגעי לי בציפורן של האמה ואני לא אתקלח יותר", לא שיעשו לי ביד, לא כלום. אבא שלי עובד בחברת חשמל, מספק חשמל לכל אזור חדרה. היהודים, בסה"כ עושים מוזיקה, אני אישית מעדיף אץ החשמל. אם הייתם רואים את אבא שלי ברחוב הייתם מבקשים ממנו חתימה?

היי היי היי...

בסך הכל דעה אישית... גם לה מותר.. והיא בסך הכל אמרה שתצתלם איתה ו...כל השאר... יש יותר גרועים כמו מי שאחריך אמר.. SUPER משהו... ובקשר לסטרול... כנ"ל.. עד שקלטתי שזה הוא...ידעתי שהוא מוכר לי
..
ואותו דבר בקשר לבאסיסט של שייגעצ...שזה המתופפ של בלובריזזזזזזז... אבל...יש לי קליטה איטית... וזהו... בהביי... MEEE

אמממממ

פגשתי כבר מלא זמרים ומנסיון הם מה זה לא אוהבים את כול הצרחות האלה אז אני חושב שאני אתחיל איתם שיחה רגילה ואגיד להם כמה שאני מתחבר למה שהם עושים וכמה שהמוסיקה שלהם השפיעה עלי אה ואולי חתימה כדי שחברים שלי יאמינו לי

למעלה