סקר

bewiched

New member
אפשר להבין אותה-

כשהעולם לוחץ צריך לברוח-היא רק אנושית. הרי ידענו שהיא תחזור- היא פשוט היתה צריכה לנשום ולהתרחק מהבעיות בכדי לראות אותם בפרספקטיבה הנכונה. קורה לי כל הזמן- אבל אני רק בורחת לפארק ליד הבית- לא ללוס אנגלס-לצערי

sour spirit

New member
../images/Emo163.gif איזו פילו!!!

וואלה, יפה!! ניסוח יפה! זה כמו לקחת את הדברים שלי ולקצר אותם - המון! - כמו קורדי!!

YEP... OR LIKE 10 TIMES A DAY

הגנבה הקטנה הביאה לכם עוד פיסת חיוך- לקוח מסניידיל בישראל- עשר דברים שלא תשמעו את חברי הסקובי גנג אומרים. 1. קורדליה: "החלטתי לשרוד תוך כדי שימוש במוח שלי במקום בקסם הנשי שלי." 2. פיית´: "לא, אני רוצה לחכות עד שנכיר אחד את השני יותר טוב." 3. ספייק: "אני לא נוטר טינה לקוטלת." 4. אוז: "ואו, אני המום!" 5. זאנדר: "ימי בית הספר הם הימים הטובים ביותר של החיים שלנו." 6. ווילו: "אני מכשפה חזקה ועצמאית שלא זקוקה לתמיכה המורלית של חבר איש זאב." 7. אניה: "אולי אנחנו צריכים לדון בזה בפרטיות." 8. אנג´ל: "טוב, תשמעו מה אני חושב..." 9. ג´יילס: "התגברתי על ג´ני ואני מוכן לקבל את אנג´ל בזרועות פתוחות." 10. באפי: "סליחה, אתה חבר כנופיית פי.סי.פי?" אדיר לא בעיקר האחרון?!?!

bewiched

New member
ספויילר רביעית(זה נחשב?)

ווילו התגברה על אוז המקסים ועכשיו היא עמצאית ותומכת במכשפה בעל ביטחון עצמי נמוך(ללא סיבה כי היא מקסימה) טארה.

Lizz

New member
שאלה, כי אני לא זוכר.

היא השאירה פתק או הודעה או משהו לג´יילס? אמרה לו משהו?

smgfan

New member
לא, היא השאירה פתק לאמא שלה

שהיא אומרת שהיא עוזבת.

Lady of Buffdom

New member
זאת הייתה החלטה של להט הרגע

היא פשוט רצתה לעזוב את כל הצרות שהיו לה באותו רגע - היא הסתבכה עם המשטרה, העיפו אותה מבי"ס, רבה עם אמא שלה שאמרה לה לא לחזור והכי גרוע - הרגה את אהבת חייה. היא ידעה שאמא שלה תודיע לג´יילס ולחברים שלה ולא רצתה להתעכב יותר מדי, פשוט לעזוב כבר את כל הצרות.

Wicked Wicca

New member
להתמודד עם הבעיות

זה לא דבר שתמיד אפשר לעשות. יש פעמים שזה ממש יותר מידי ופשוט צריך לברוח, לנקות את הרוח, לחשוב על הדברים ולהבין אותם לפני שאתם מתמודדים איתם. זה מה שקרה לבאפי. פשוט יותר מידי נפל עליה במכה אחת והיא הרגישה שהיא חיבת להתרחק מהכל ולא חשבה על ההשלכות לפני שהיא עשתה את זה. אבל בסוף היא התעשטה והבינה שהיא לא יכולה להמשיך לברוח לחזרה לסאנידייל. הדבר שהחזיר אותה, כמו שנאמר פה לפני, זה החובה שלה. אחרי שהיא הייתה הגיהנום היא הבינה שאין ברירה אלא לחזור כי צריכים אותה בסאנידייל.

למעלה