אם היו לי כמה שירים מפה הייתי מצביע
E eLiRaN G New member 13/12/02 #21 אנשים .. יש לי את רוב השירים שרשמתם אבל אין לי כמה ... למשל את זה של סאב ושי עמר ... ועוד כל מיני מיוחדים .... אז מאיפה אני יכול להשיג את זה אנשים ??? תודה מראש E.G-אלירן גואטה
אנשים .. יש לי את רוב השירים שרשמתם אבל אין לי כמה ... למשל את זה של סאב ושי עמר ... ועוד כל מיני מיוחדים .... אז מאיפה אני יכול להשיג את זה אנשים ??? תודה מראש E.G-אלירן גואטה
E EmGee New member 13/12/02 #23 כנס לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/Viewmsg.asp?id=647&msgid=10015611
E eLiRaN G New member 14/12/02 #31 אחי אתה יכול לישלוח לי את השירים .. או משהו ... ??? בוא אליי לאיי סי קיו ונדבר .... סבבה ?
ק קוקולה 2 New member 14/12/02 #25 סקר אני בילאדי(זאת האדמה שלי המדינה שלי) חי בשערה בלב הסכנה צרות כל כך גדולות במדינה כל כך קטנה
ק קוקולה 2 New member 14/12/02 #26 סקר וגם תקווה תתקווה בלב נועל עם חזק לא ניתקפל כי לא נולד בן זונה שיעתור את ישראל
E EmGee New member 14/12/02 #28 כי אחרי חצי שעה רצוף ששומעים סאב יש כמה אנשים שמפסיקים להבין מה מדברים איתם
D Da Judge New member 14/12/02 #29 יא גזען! שוביניסט! אתה מתייחס אל בנות כאובייקטים מיניים! כמשהו שצריך לפתוח, לרכב עליו, לדפוק, לנצל, לכבוש, להכות, לזרוק ולזלזל בו! לא בסדר!
יא גזען! שוביניסט! אתה מתייחס אל בנות כאובייקטים מיניים! כמשהו שצריך לפתוח, לרכב עליו, לדפוק, לנצל, לכבוש, להכות, לזרוק ולזלזל בו! לא בסדר!