רשימה של השירים של סאב (לא מאלבומים
סאבלימינל והצל - תל אביב העיר סאבלימינל ושי חדד - פייס עוף סאבלימינל - לא מפסיקים סאבלימינל והצל - ג´ינגל ל-בי קרייזי (ידוע כ-ואזאנא תתכונן) סאבלימינל, הצל ושי עמר - באושר ובעוני - רימיקס רוני כץ וסאבלימינל - זיהום אוויר סאבלימינל - סמל סאב הצל גידי גוב ודי ג´יי אלארם - אין עוד יום - תמוז 2000 סאבלימינל והצל - כמו ציפור סאבלימינל וליאור אלמליח - אשבו - חי בטברנה סאבלימינל, שי 360 והצל - מה כבר תעשו שירלי צפרי וסאבלימינל - מתי תגידי לו סאבלימינל ושי 360 - המעבדה - שיר פתיחה בויאקה, צ´ולו, הרביעייה הפותחת, סילברדון, פישי הגדול, הצל וסאבלימינל - תעודת זהות סאבלימינל הצל וחלוצי החלל - כח ליאור אלמליח וסאבלימינל - ספיראל סאבלימינל - לא מפסיקים סאבלימינל - מתפלל סאבלימינל - האור (מישראלים עצבניים 1:1) ת.א.ק.ט - HipHop Soldier צ´ולו וסאבלימינל - לא לבדה סאבלימינל והצל - סופר אם.סי יש לו עוד שיר אחד נראה לי יחד עם הצל בשם "ת´ אל ה-א´ אל ה-ק´ אל ה-ט´" ואם אני צריך לבחור שיר אחד מבין אלה אני לא יצליח, אז אני יתן כמה: סאבלימינל והצל - תל אביב העיר סאבלימינל וליאור אלמליח - אשבו שירלי צפרי וסאבלימינל - מתי תגידי לו סאבלימינל ושי 360 - המעבדה - שיר פתיחה ליאור אלמליח וסאבלימינל - ספיראל צ´ולו וסאבלימינל - לא לבדה סאבלימינל הצל וחלוצי החלל - כח