סקר

Da Judge

New member
סקר

איזה שיר של סאב אתם הכי אוהבים, שלא נמצא על אף דיסק שלו\שלו עם הצל? שלי - אני מתלבט בין "מתפלל" ל"סמל" ולמה סמל?
במשחק אנ´לא שחקן אני שופט

EmGee

New member
לפי מה שבחרת אני מבין שזה לא כולל

את ישראלי עצבניים 1:1 אז כמובן שאני בוחר במתפלל. אם זה לא כולל את ישראלים עצבניים אז זה סופר אמסי 8 ראשים

Da Judge

New member
לא כולל

וסופר אמ.סי 8 ראשים לדעתי זה שיר חמוד, אבל זה רק רק להופעות...

EmGee

New member
אם לא מחשיבים את 3 הדיסקים אז מה

האפשרויות? סמל כמו ציפור סופר אמסי כוח תעודת זהות אין עוד יום מכל זה עדיף את סופר אמסי

Da Judge

New member
לא כולל במה שצריך "להוציא"...

עזוב, אני שרוט לא מהיום
קיצר, אפשר לבחור גם מתוך ישראלים...

Da Judge

New member
אה וחוצמזה

אפשר גם לבחור את הגירסה המקורית של "הפרד ומשול", וגם את "ת"א העיר"

icq girl

New member
ת´אמת נון סטופ

אבל קשה לבחור כי כל האלבומים שלו טובים יותר נכון מצויינים... ואני הכי אוהבת את השילוב שלו אם הצל כי לבד זה יוצא יבש מדיי...

EmGee

New member
נון סטופ נמצא בהאור והצל

הסקר זה מה השיר שלו שאהבת שלו יצא על האור מציון או האור והצל

icq girl

New member
זה היה בכלליות

אבל אם זה לא כולל את האור והצל אז גם אני מעדיפה את מטפלל

GreeCheeMan

New member
רשימה של השירים של סאב (לא מאלבומים

סאבלימינל והצל - תל אביב העיר סאבלימינל ושי חדד - פייס עוף סאבלימינל - לא מפסיקים סאבלימינל והצל - ג´ינגל ל-בי קרייזי (ידוע כ-ואזאנא תתכונן) סאבלימינל, הצל ושי עמר - באושר ובעוני - רימיקס רוני כץ וסאבלימינל - זיהום אוויר סאבלימינל - סמל סאב הצל גידי גוב ודי ג´יי אלארם - אין עוד יום - תמוז 2000 סאבלימינל והצל - כמו ציפור סאבלימינל וליאור אלמליח - אשבו - חי בטברנה סאבלימינל, שי 360 והצל - מה כבר תעשו שירלי צפרי וסאבלימינל - מתי תגידי לו סאבלימינל ושי 360 - המעבדה - שיר פתיחה בויאקה, צ´ולו, הרביעייה הפותחת, סילברדון, פישי הגדול, הצל וסאבלימינל - תעודת זהות סאבלימינל הצל וחלוצי החלל - כח ליאור אלמליח וסאבלימינל - ספיראל סאבלימינל - לא מפסיקים סאבלימינל - מתפלל סאבלימינל - האור (מישראלים עצבניים 1:1) ת.א.ק.ט - HipHop Soldier צ´ולו וסאבלימינל - לא לבדה סאבלימינל והצל - סופר אם.סי יש לו עוד שיר אחד נראה לי יחד עם הצל בשם "ת´ אל ה-א´ אל ה-ק´ אל ה-ט´" ואם אני צריך לבחור שיר אחד מבין אלה אני לא יצליח, אז אני יתן כמה: סאבלימינל והצל - תל אביב העיר סאבלימינל וליאור אלמליח - אשבו שירלי צפרי וסאבלימינל - מתי תגידי לו סאבלימינל ושי 360 - המעבדה - שיר פתיחה ליאור אלמליח וסאבלימינל - ספיראל צ´ולו וסאבלימינל - לא לבדה סאבלימינל הצל וחלוצי החלל - כח

Itai S

New member
וכמו שDa Judge אמר יש גם את

הגירסה המקורית להפרד ומשול, יש גם גירסה מקורית למTA לLA.

GreeCheeMan

New member
אתה טועה

זה שני שירים שונים. אני יתן כאן את הפזמונים שלהם. ת"א העיר: "היי, איתי לא מתעסקים, אוקייי? בא מת"א and i am here to stay הוליי, די.ג´יי תתן לו בפליי היום בתוך המועדון המצב רוח עולה כן, איתי לא מתעסקים, אוקייי? תבין ש-ה´ י´ פ´ ה´ ו´ פ´ זה אצלי בד.נ.א הוליי, די.ג´יי תתן לו בפליי כסף בידיים זה ה???????????" ות´ אל ה-א´ אל ה-ק´ אל ה-ט´ ככה: "ת´ אל ה-א´ אל ה-ק´ אל ה-ט´ הם באים ומייצגים את האמת הביט מגן, הנשק הוא העט אז כל ש.מ שכאן הוא במיקרופון שולט

EmGee

New member
מצטער

פשוט בפריסטייל מ102 אף אם (שיש בקישורים בפורום מוזיקה שחורה) יש את ת"א העיר ויש בו שתי שורות שהולכות ככה: "הת אל הא אל הק אל הט הם באים ומייצגים את האמת" אבל אין את שתי השורות שהוספת כאן

GreeCheeMan

New member
הסברת את עצמך

פריסטייל זה לא שיר מלא, והרבה ראפרים בארץ פשוט משלבים כמה שירים שלהם בפריסטייל אחד אז יכול להיות שזה מה שסאב עשה בפריסטייל הזה. נ.ב. תוכל לתת לי קישור לפריסטייל הזה? אני לא בטוח שיש לי אותו

למעלה