סקר

Arielcohen

New member
סקר

מה הפרק הכי שווה בעינכם עד עכשיו בעונה השביעית? שלי... ספויילר! למרות שלא ראיתי את הפרק אלא רק שמעתי אותו (בעיה עם המדיה פלייר, יש לי הודעת שגיאה ואני יכול רק לשמוע. אתם יודעים איך אני יכול לפתור את זה?!) הכי אהבתי את HIM. הוא הזכיר לי את הימים הטובים: מצחיק, כולם מעורבים, כמו מכושפת ומבולבלת 2002.

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif לעונה 7 (עד 7.09)

הפרק האהוב עלי עד עכשיו הוא בהחלט (Selfless (7x05. פרק מהמם, אני מתה על אניה, השיר שלה היה מדהים (לוא דווקא מבחינת השירה עצמה, אלא מבחינת התזמון והעובדה שממש לא ראיתי את זה בא
) וממש עצוב (עצוב לי על מערכת היחסים של זאנדר ואניה, טוב
, יש שבוכים מבאפי ואנג´ל, יש שעצובים מזה) ובכלל, אהבתי את כל הפרק. את ווילו, וד´הופרין וכמובן אניה. בקיצור- בהחלט הפרק הכי טוב בעונה לדעתי, וגם מבין הטובים בסדרה בשבילי.

resputin

New member
|עזרה טכנית|

אתה צריך קודאק לדיוואקס (שיטת כיווץ*). תוריד דבר שקוראים לו Nimo codec pack וזה יסדר אותך יופי.

Randy Giles

New member
בלי שום ספק

כמובן שהפרק הכי הכי בעונה השביעית הוא "שיחה עם אנשים מתים" (אני יודע, בעברית זה נשמע צולע) הוא כזה מיוחד, עם הקטע שלכל אחד יש סיפור שקורה לו וכל סיפור נגמר בסימן שאלה ענק ובכלל הקטע עם דון הכי טוב, איזה אפקטים, איזה מותח זה היה , בקיצור- מ-ד-ה-י-ם!

JoyceFreak

New member
מה ואתם מתלבטים???../images/Emo58.gif7

ללא כל ספק פרק 7X07 שיחה עם אנשים מתים הוא הפרק הכי טוב בעונה... מה יכול להיות רע בארבעה סיפורים שכל אחד יותר טוב מהשני... הקטע עם ווילו היה ממש ממש יפה ומפתיע... הקטע עם ספייק היה ממש מותח ולא ברור (מה שגרם לו להיות יותר טוב) והשאיר מלאאאאא סימני שאלה... הקטע עם באפי שהיה ממש ממש מצחיק ויפה.. וכמובן- הקטע הכי טוב בפרק הקטע של דון שהיה מדהים!! מה שהיה ממש יפה במיוחד זה שכל אחד מארבעת הסיפורים נגמר בצורה מפתיעה והשאיר מלא סימני שאלה להמשך... פרק ענננננננננננננננקקקקקקקקקקק!!!

cassie88

New member
שכחת...../images/Emo58.gif 7X07

את הסיפור של ג´ונתן ואנדרו (אתה תמיד שוכח את זה)... שהוא בכלל היה יפה ומפתיע (
ג´ונתן לאאאאאאאאאא
) עם וורן והכל... spooky! אבל גם לדעתי זה הפרק הכי טוב בעונה... ד"א JoyceFreak את הפרק הזה ראינו אצלך או אצל הורודה? אני לא זוכרת... איילת

Randy Giles

New member
אצל דניאל

ראינו אצל דניאל, את לא זוכרת שהייתי צריך לשירותים כל שניה? וראינו אותו שוב אצל הורודה כי היא הקליטה לי אותו מדי.וי.די

Randy Giles

New member
חיחי

אין ממש תוכן, פשוט איילת שמה קטע יפה מאוד מלבר-ווק אז אני ישים גם קטע משם שמזה אהבתי, והמשחק בו היה מהמם!! Buffy: I´m not coming back. We´re not friends. We never were. And I can fool Giles, and I can fool my friends, but I can´t fool myself. Or Spike, for some reason. What I want from you I can never have. You don´t need me to take care of you anymore. So I´m gonna go. Angel: I don´t accept that. Buffy: You have to. Angel: How can...There´s gotta be some way we can still see each other. Buffy: There is: tell me that you don´t love me. בייחוד המשפט האחרון הזה, זה גאוני!!!!!

The Flash

New member
ספויילר עונה 7

יש לי 2 פרקים אהובים! ללא ספק הפרקים הכי טובים בעונה השביעית עד עכשיו זה 7x02 - Beneath You ו 7x07 - Conversations With Dead People

hospital_food

New member
"סלפלס"

ה-פרק של אניה ה-פרק של העונה בנתיים. מדהים ומרגש, מלא היזכורים מבריקים לעבר, וכמובן השיר של אניה, שאם סתם היו תוקעים אותו במויסיקל הא היה לדעתי מאבד המון מהערך שלו, ובכלל לא היינו שמים לב שמדובר בשיר כך כך עצוב ונוגע. השיר השתלב בפרק בצורה מדהימה. נ.ב וכן אהבתי מאוד את HIM, לא יודע ,הוא הצחיק אותי מאוד מאוד, במיוחד הקטע Buffy : Willow, you´re a gay woman. And he isn´t! Willow : This isn´t about his physical presence. It´s about his heart. Anya : His physical presence has a penis! Willow : I can work around it! קורע, במייוחד איך שבאפי אומרת "Willow, you´re a gay woman" עוד קצת: Anya: Well you´re going to have to do better than that. I´d kill for him. Willow: You´d kill for a chocolate bar. Willow: Yeah, well I have skills. I can prove my love with magic. Anya: Yeah right, what are you going to do, use magic to make him into a girl? Willow Smiles Anya: Damn

למעלה