סקר!!!

Psycho MC

New member
סקר!!!

איזה ראפר/הרכב ראפ הכניס אתכם לקטע של ההיפ הופ? כאילו מי הראפר הראשון ששמעתם וממש אהבתם את הסטייל?! איזה שיר? איזה אלבום אולי? אני - אוניקס (ONYX)... ב-1998 כשיצא ה-Shut Em Down ושמעתי את הקלטת* אצל מישהו וממש אהבתי... לא ידעתי כל כך טוב אנגלית, ועוד סלנג של ראפרים... וזהו

EmGee

New member
אותי ויל סמית´

לפני בערך 8 שנים בנסיך המדליק מבל אייר. אבל את הדחיפה האמיתית זה היה דווקא כאן מהארץ מהכיוון של הדג נחש כשיצא המכונה של הגרוב

idosiv

New member
עוד דבר PUBLIC ENEMY

זכור לי בהיותי קטן את הלהיטים של PUBLIC ENEMY Fight The Power שנת 88-89 is a joke 911 שנת 87 היו להיטים גדולים....... כמובן SNOOP DOGG שנכנס עם ה GIN AND JUICE ולא נדבר על WHATS MY NAME כל הלהיטים משנת 1993 WHODINI גם להקה היפהופ KURTIS BLOW התחלתי לשמוע ב שנת 80!!! היום אני בן 30 עם להיטים כמו BASKETBALL, THE BREAKS, CHRISTMAS RAPPIN הייתי אז בגרמניה וקניתי את הקלטת הזה... SUGARHILL GANG RAPPER DELIGHT עד היום יושב לי התקליט שלהם בבית.... וזה

Pace

New member
תיקון קטן...

שני השירים של PE שהזכרת הם משנת 90, שניהם מהאלבום "Fear of a Black Planet".

Loony K

New member
fugees - ready or not

הייתי בערך בן 10 או 11והייתי במסיבה של ילדה אחת במקום מאורגן אז בסוף המסיבה חילקו קלטות של כל מיני להיטים מאז... שמעתי את הקלטת ואהבתי רק את השיר הזה!! התחלתי לחרוש עליו, ואחרכך אהבתי את הסגנון הזה וקניתי קלטת של הפסקול men in black וככה זה התפתח עד עכשיו...

kref

New member
הסתבר לי שאני אהבתי מגיל קטן

רק לא קישרתי ממש לראפ אז הייתי שומע שבק ידעתי שזה היפ הופ אבל לא שמעתי עוד משהו שהייתי אומר זה ראפ שהייתי די קטן היית לי איזה קלטת עם השירים גנסגטרס פרדיז ובומבסטיק של שאגי נראה לי ומאוד אהבתי את זה בעיכר את גנגסטר פרדיז והיית לו גם גירסה ישראלית שמשם הכרתי את זה אני יודע שזה סתם אבל הייתי קטן וזה מה ששמעתי הרבה שירים שאהבתי מאז היו קשורים התגלה לי שאני אוהב את הביסטי בויז הכרתי את גאנג´ס ואז התחיל שיגעון אמינם קניתי את הדיסק קצת אחרי שיצא THE REAL SLIM SHADY ואחר כך קניתי דרי וככה זה התפשט בהתחלה שמעתי כמה שירים של נלי וגה רול אבל מהר מאוד התחלתי להבין והפסקי לשמוע (והתחלתי לשנוא) ועכשיו אני כבר די מבין ומאוד אוהב (חוץ ממינסטרים) וזהו

Syndrome

New member
פשש.. פשוט אני אנוכי גילוי עצמי ../images/Emo8.gif

לגבי? תמיד אהבתי את מה ששמעתי מהאם.טי.וי, אבל Fugees - The Score זאת האהבה הראשונה, no doubt

idosiv

New member
אני חושב שטופאק שאקור הביא ההאצה..

בהיפהופ - ראפ וגם זה חדר לישראל גם היה את GANGSTA PARADISE של COOLIO אבל לדעתי TUPAC SHAKUR - CHANGES WARREN G FEAT. NATE DOG - REGULATE והסרט ABOVE THE RIM! CYPRESS HILL למי שבאותה תקופה התעמק עם האלבום TEMPLE OF THE BOOM!! משנת 95 כמובן שאצלי בבית גדלתי ממוזיקה שחורה אותה תקופה אבא שלי שמע FUNK יעני הרבי הנקוק בוקר טי אמג´י, קול הרק וכד´!!! אז אצלי זה מלידה

crazy eliaz

New member
אותי הכניס...

eminem בדיסק marshal matthers lp אני חושב ואח"כ התחלתי לשמוע יותר 2pac וכך נכנסתי...

crazy eliaz

New member
אותי הכניס...

eminem בדיסק marshal matthers lp אני חושב ואח"כ התחלתי לשמוע יותר 2pac וזה דחף אותי לשאר הכיוונים בראפ...

Hypnotize

New member
Fugees - Oh La La La

אחי קנה את הדיסק שלהם.. ואני בתור ילדה די קטנה ומושפעת שמעתי מה שהוא שמע ובזכותו אני אוהבת את המוזיקה!

MooN aka asdfgh

New member
שב"ק ס´

עוד לפני שידעתי בכלל שקיים דבר כזה באנגלית ידעתי כל שב"ק ס´... מאז הכל התגלגל דרך אמינם וויקלף עד עצם היום הזה...

אצלי זה היה ככה

תמיד אהבתי סינגלים של דרה וורן ג´י אבל זה לא ממש הכניס אותי לראפ עד ששמעתי את : do 4 love בסוף שנת 97 ואז קניתי את -r.u srill down ואחרי כמה חודשים יצא changes והשיר הזה ממש הכניס אותי

Gil shaDy

New member
הייתי אומר קודמן אבל בעצם...

קודמן רק גרם לי להבין שיש גם צדדים לא כ"כ נעימים בהיפ הופ...
האוווווו בבבבבבבבב ושיש אנשים ששרים על נושאים מטומטמים כמו ג´חנון,חמאה ונשים מבוגרות שאני לא יוצא איתן אבל למה לא לשיר על זה?(מי שמדבר שיי-די אתה שר על אנג´לינה ג´ולי...)חחחחחחחחח לא-האמת שהשיר הראשון ששמעתי והתחברתי איתו היה אימפריה של שב"ק והלועזי היה TUPAC-CHANGES וגם אני מאוד אוהב עד היום את PUF DADDY-N.T.O.R.I.O.S שיר שאני יכול לשמוע תמיד ו...זהו... ביי כרגע... :)

Gil shaDy

New member
רגע אבל כשאני חושב על זה...

!!!!!!!!FOOGIES-READY OR NOT השיר שאני הכי אוהב אני תמיד שומע אפילו יש לי שיר עם הביט שלו...דמעות מי שרוצה מוזמן לבקש... ביי כרגע

Gil shaDy

New member
רגע אבל כשאני חושב על זה...

!!!!!!!!FOOGIES-READY OR NOT השיר שאני הכי אוהב אני תמיד שומע אפילו יש לי שיר עם הביט שלו...דמעות מי שרוצה מוזמן לבקש...
מה אתה אומרררררררררר?????????? ביי כרגע

למעלה