סקר

GILADOS

New member
סקר מה היית עושה אם לא היה לך מחשב? א. עושה את המוות להורים עד שיקנו לי מחשב. ב. הייתי הולך להיות במחשב אצל החברים. ג. לא נורא, יש מחשבים בבית הספר שלי, אני אשתמש שם במחשבים. ד. לא הייתי עושה כלום. מחשב זה לא הכל בחיים. תענו לסקר.

sapir aloud555

New member
../images/Emo103.gif מה היית עושה אם לא היה לך מחשב? א. עושה את המוות להורים עד שיקנו לי מחשב. ../images/Emo127.gif ב. הייתי הולך להיות במחשב אצל החברים. ../images/Emo127.gif ג. לא נורא, יש מחשבים בבית הספר שלי, אני אשתמש שם במחשבים. ../images/Emo127.gif ד. לא הייתי עושה כלום. מחשב זה לא הכל בחיים. ../images/Emo3.gif

noooga

New member
עונה ../images/Emo9.gif מה היית עושה אם לא היה לך מחשב? א. עושה את המוות להורים עד שיקנו לי מחשב. ב. הייתי הולך להיות במחשב אצל החברים. ג. לא נורא, יש מחשבים בבית הספר שלי, אני אשתמש שם במחשבים. ד. לא הייתי עושה כלום. מחשב זה לא הכל בחיים.

../images/Emo41.gif מה היית עושה אם לא היה לך מחשב? א. עושה את המוות להורים עד שיקנו לי מחשב.../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ב. הייתי הולך להיות במחשב אצל החברים. ג. לא נורא, יש מחשבים בבית הספר שלי, אני אשתמש שם במחשבים. ד. לא הייתי עושה כלום. מחשב זה לא הכל בחיים.

ממממ ../images/Emo26.gif ממ אם זה בתקופה לפני שהיה לי או הייתי מתעסקת בזה אז לא היה אכפת יותר מדי אבל נראה לי שהייתי לוחצת על ההורים לקנות

figure

New member
אין לי חיים בלי מחשב. לא, אני רצינית. ברור שא'

../images/Emo58.gif מה היית עושה אם לא היה לך מחשב? א. עושה את המוות להורים עד שיקנו לי מחשב.

oh-da

New member
מי צריך מחשב בכלל? בשביל מה?! בשביל לנהל פורומים? עזבו אתכם, לכו תאכלו סופגניות עם ריבת חלב!!!!!#!$#%@#1

למעלה