סקר

dutchman

New member
סקר

איזה שחקן (לא סרט שחקן) לדעתך עושה את קטעי המכות בסרטים הכי ריאלסטים? לדעתי סטיבן סיגל אומנם הכי יפים מבחינה ויזאולית אבל ג´קי צ´אן לדעתי יותר רילאסטי. מה אתם חשובים?

אני חושב שהכי יפה

זה איך שהם כולים, כמו באתר של בוג´ין קאן איפה שצילמו עם מצלמה מיוחדת שמצלמת רק את הרגליים. כי אני אוהב רגליים, לפעמים. כשהן לא בפרצוף שלי.

zakomea

New member
לפי דעתי...

צ´אקי צאן הוא הכי ריאליסטי ובכלל עושה עבודה ממש יפה

לפי דעתי...

דניאל חסיד התימני הוא הכי ריאליסטי, בעיקר כשהוא נלחם בסגנון גמל שלמה זקן בגובה ממוצע של 20 ס"מ מעל פני הים התיכון. אבל את זה הוא עושה רק בשבתות וחגים.

zakomea

New member
נ.ב

לכל מי שיש יס (אני יודע שזה קצת מאוחר) יש סוף שבוע צאקי צ´אן ביס 4 אני מאוד נהנתי מהסרטים הישנים שלו ממש מצחיק

כולים זה טייפו של משהו.

ובאתר יש מקום לסרטונים. יופי יופי של אתר, אם כי אהבתי יותר את הפורום של הארגון השני, לא זוכר את שמו. לא ידעתי שג´יו-ג´יטסו מתרוממים עד שקראתי שם.

ברוס לי, ללא ספק.

אגב, אנשים שונים (שאני מסכים איתם למרות שלא אני ביצעתי הבדיקה) טוענים כי כל הטכניקות שג´ט לי עושה בסרט fist of legend הן טכניקות אמיתיות שמבוצעות בצורה ריאלית. אחת אחת. הם טענו (האנשים) שהם הריצו את הסרט פריים אחרי פריים בDVD בקטעי המכות, רק כדי לתפוס את הסרט בפאק. ללא הצלחה.

nitzano

New member
חיקוי

ג´ט לי שיחק בסרט המבוסס על דמותו של צ´אן ג´ן תלמידו של חואו יואן ג´יה בסגנון מי דזונג צ´ואן .שנים רבות לפני כן ברוס לי ביסס את סרטו "אגרוף הזעם" על אותו סיפור. ברוס לי לפחות טרח להכניס את התאוריה שלו על אומנויות לחימה פנימה .

zedprime

New member
במה wushu ספורטיבי??

ממתי זה קשור ללוחמה.. חוץ מזה זה לא אותו אחד שאמר "אומנויות לחימה אינם נחוצות בעולם המודרני" או שטעיתי בשחקן?

מאטריקס

New member
ג´ט לי

ג´אקי צ´אן לא נראה אמיתי - בגלל שהוא תמיד נותן מכות לאחרים - ולרוב, לא חוטף בכלל אף סכין או מכה. ג´ט לי, ברוס לי, ואן דאם וכל אלו, כן מקבלים מכות בסרטים. לפי דעתי התרגילים של ג´ט לי הכי ריאליסטים ומשכנעים - אם כי חלק מהם לא יפים במיוחד, אבל משכנעים וכואבים!

zakomea

New member
מאטריקס...

אם יש לך יס וראיתה את הסרט של צאקי צ´אן האחרון ששידרו הייתה רואה שבקרב האחרון הוא חטף כל כך הרבה מכות שזה לא יאמן כולו היה מנופח ורק בסוף אחרי שנתנו לו מורפיום הוא ניצח.

PanGu

New member
ג´ט לי.

לדעתי הקטעים שלו בהחלט מהיותר טובים שאפשר למצוא. צ´קי צ´אן הפך את אומנות הלחימה ללקומדיה, במובן הטוב של המשפט. ארתור.

למעלה