סקר !!!

crazy eliaz

New member
סקר !!!

איזה שיר אתם יכולים לשמוע כל היום ואף פעם לא ימאס לכם ממנו???

ליב Liv

New member
זה תלוי במצב רוח.. יש ימים ויש ימים

היום זה יום של Bone Thugs n Harmony - Crossroads

EmGee

New member
אין דבר כזה

בדרך כלל זה הולך ככה: 1. שומעים שיר בפעם הראשונה 2. נדלקים עליו 3. שומעים אותו בכל שניה פנויה וגם בשניות לא פנויות 4. ממשיכים לשמוע אותו כל הזמן 5. עדיין שומעים אותו ואמא שלכם מתחילה לצעוק עליכם שיצא לה ולכל הבית השיר הזה מכל החורים 6. השיר מתחיל כבר לצאת לכם מכל החורים 7. אתם לא יכולים לסבול את השיר הזה 8. כעבור פרק זמן ממושך (בין 3 חודשים ל3 שנים) מתחילים לסבול את השיר אך לא להתמכר אליו 9. שומעים שיר חדש או שזה רק אני?

kref

New member
אצלי זה גם בערך אותו הדבר

חוץ משירים בעברית שזה משהו אחר

crazy eliaz

New member
לא יודע מה איתכם

אבל את נגיד את השיר crossroads אני יכול לשמוע ממש כל היום וככה את השיר life goes on של 2pac אלה שירים כאלה שלא נמאס לי מהם אף פעם

מממ יש מלא אבל

R.kelly & puff daddy - Satisfy you P Diddy-Bad Boy For Life DMX - Ain´t No Sunshine Snoop Dogg - Lay Low Dr. Dre with Snoop Dogg - Still Dre Biggie Smalls - Big Poppa Notorious B.I.G- Hipnotize Ice Cube & NWA - Hello יש עוד מלא אבל אין לי כוח =\

Mc Bang

New member
תלוי במצב רוח

שאני עצבני: The Way I Am Hit ´em up שחברה שלי נפרדת ממני ואין לי מושג למה: האלבום - Atmosphere (סלאג...) שאני בסדר ככה: The High & Mighty והכל בסה"כ...

RiRo

New member
אמממממ אני דווקא חושב שיש

כזה דבר שיר שלא יוצא לך אף פעם מהמערכת מסיבה כלשהי ממה שאני זוכר עכשיו: sway and king tech ft.big daddy kane,chino xl,kool g rap - 3 to the doom krs1 - outta here lords of the underground - cheif rocka mos duf - umi says saul williams - twice for the same time הפארודיה על BLACK O של חן המהוללת :) שמצחיקה אותי כל פעם מחדש שמוליק - שם זין - אתה איש קורע רק שוכח מילים שכמותך :) eric b & Rakim - dont sweat the technique blackalicious - Make You Feel That Way חלק מהשירים אני שומע יחסית הרבה הזמן ועל חלק אני פשוט נתקעתי בזמן האחרון. PZ

bboy tb

New member
וגם חלק מהם

שמעת ממני
סתם... עוד שיר גדול: De La Soul - Me Myself and I סימפול גדול של "ני דיפ"... ....

RiRo

New member
יופי מתלהב :)

אממממממ ממך שמעתי ברשימה רק שלוש שירים. ובגלל ההודעה קבל רשימה שאין לך שום קשר אליה ולא תתחיל להתלהב :) aceyalone - master your high non phixion - the cia is trying to kill me divine styler - Ain´t Sayin´ Nothin´ darc mind -visions of blur guru - plenty sole - year of the sex symbol. פשוט מאוהב בביט של השיר הזה grand Master Flash & the Furious Five - Super Rappin וזהו מאושר נעם D:

למעלה