סקר

yuyu yop

New member
אוי נו באמת...

עד כמה שכולם אומרים את זה , זה מזה מטומטם כי מה את לא צוחקת מבדיחות על כורדים/גרוזינים/מרוקאים/פרסים והם הולכים עם שרשראות עם צלב וחוסמים כבישים למכוניות סתם לעצבן. וכן אני קורא לעצמי צופה את יודעת למה? כי אין תקנון שרשום שלצופה אסור לשנוא אנשים אחרים

blow job

New member
יובל- מודיעין

טוב- לנו יש שני שבטים- במקום אחד יש 4 קראוונים 2 של הנוער העובד (אבל נראה לי שאחד מהם של נוער מרץ- לא הבנתי מה הולך שם) ושנים שלנו- אחד מחסן ואחד חדר שכבג אם שירותים וחדר מרכזים בנו לנו מבנה קבוע אבל אתה לא מרגיש שם כמו בצופים הוא נראה בידיוק כמו בית נוער והוא קטן אבל יש שם דלת וקירות(בניגוד לשבט הישן שהיו פורצים למחסן כל חודש וכל הקירות חורים) אז אני מתנחמת אבל לא משנה מה הוא רנאה עלוב- אני אוהבת את השבט שלי!

yuyu yop

New member
סקר

איך השבט שלך נראה???? אני יענה ראשון: שבט יונתן תקוע במקום הכי לא מתאים במבשרת בין מפעל הפיס לקניון ליד האתיופים (|סירחון| |מסריח| |חרא|) וכשנכנסים מהכניסה הראשית אז משמאל יש בניין בצורת ´פ´ (מפעל הפיס...) ויש שם רחבת מפקדים גדולה שרשום על הרצפה "היה נכון" בגדול עם הסמל של הצופים וזהו בעיקון אבל יש עוד איזה כניסות לאזור של השבט... מקווה שהבנתם...

bruinen

New member
על שבט יפו ושבט דיזינגוף

שבט דיזינגוף נמצא צמוד לגימנסיה בת"א, ליד כיכר המדינה, מוחלק לשני חלקים שבאמצע יש מגרש ענק עם הסמל של השבט באמצע, יש טריבונה כזאת שכל שכבה כותבת בה את השם שלה שהיא עוזבת. יש רחבת דשא קטנה עם אנדרטה לנופלי השבט, מאוחרי האולם, וכל השבט צבוע בכחול שחור (הצבעים של השבט). שבט יפו, לדעתי השבט הכי מושקע (כלכלית) בהנהגה כולל שני מבנים (אחד בחסות מפעל הפיס אחד בחסות עזריאילי) בצורת מגן דוד בכל מבנה אולם וכמה חדרים, בחדרים יש מזגנים(!), ריהוט משרדי(!),ואפילו יש שירותים לנכים, שבט מהמם...

שבט הדר באר יעקב

השבט נמצא באיזור של דיונות שעוד מעט יהיו במקומן בתים... יש לנו שטח דיי קטן סה"כ. יש לנו מבנה בחסות מפעל הפיס שבו יש אולם, 3 חדרים ושירותים. יש לנו מחסן ויש לנו עוד קארוון אחד שבו החניכים עוברים פעולות. בקארוון יש 4 חדרים ושירותים... יש לנו רחבת מסדרים וזהו...

שבט אילנות חיפה... ../images/Emo98.gif

לנו יש שבט די קטן שממש צמוד לבצפר אילנות...
יש רחבה ששם עושים מסדרים וטקסים, שזה הרחבה של הבצפר, יש חדר שכב"ג, 2 חדרי ז´ חדר ח (
) חדר ט,שירותים מגעילים שלא עובדים
, ומחנס שנכנסים אליו מתוך החדר שכב"ג... אהה וגם אפשר להיכנס לחדר ז´ מהחדר שכב"ג... וזייהו
טוב אני קצת (!) גרועה בהסברים.. מקווה שהבנתם!

י ע ל 2

New member
שבט עפר כפר ורדים...

אז ככה.. השבט שלנו נבנה יחד עם מועדון הנוער.. יש חניה משותפת לנו (לצופים ולמועדון) ולמגרשי הטניס.. ואז יש התפצלות: אם יורדים מגיעים למועדון ואם ממשיכים ישר מגיעים למבנה שלנו.. אין לי מושג בחסות מה הוא.. המועצה בנתה לנו אותו.. והוא דיי גדול.. יש לנו רחבה גדולה.. אין לנו חברה בסיסית של מסדרים עם סימון והכל אבל יש מקום לעשות (גם אין לנו ממש תורן - פעם ב.. בונים אצלנו והוא מתפרק אחרי יום..) אנחנו חולקים את המבנה עם חוגי סיור (יש להם שני חדרים בפינה אבל השירותים והכל חולקים.) יש לנו רחבה גדולה כשמסביב יש 5 חדרים ששיכים לצופים. שאחד מהם הוא חדר מרכזת.. יש עוד מטבחון קטן שכרגע מנסים להפעיל אותו.. ויש לנו קומה שניה שזה חדר שכב"ג.. זה יותר מן מסדרון עליון כזה.. ויש לנו שירותים בנים ובנות וגם שירותים נכים אבל הפכו אותו למחסן.. ועוד שתי מכולות שהם מחסנים... טכלס המבנה שלנו יפה והכל אבל אנחנו מזניחים אותו הרבה והוא תמיד מלוכלך ומאימים שיקחו לנו אותו.. אבל יחסית לשבטים אחרים הוא יפה.. ופעם היינו בבית ספר היסודי...

השבט שלנו!

יש לנו אחלה שבט... יש את המיבנה הישן, שאליו באים דרך השער הגדול, שזה ארבעה חדרים, שאחד מהם הוא המחסן הקטן, אחד החדר הדרכה ושניים חדרי פעילות. מהצד השני של השער הגדול יש את המערומי סנדות, את הקראוון שהוא חדר סיירת, ואת המחסן הגדול, ומימול את הקראוון שהוא השכב"גיה. ליד השכב"ג יש את התורן, והרחבת ת"ס המדהימה שלנו והמיגרשון כדורסל - וזה יוצא מימול המיבנה הישן. וליד המחסן הקטן יש גינה חמודה, עם כרוב וסלק ועץ קלמנטינות... ואז יש את המיבנה החדש!!!! שזה אולם ענק (של הפיס כמובן) ואז רחבה מרוצפת וחמישה חדרים, שאחד מהם הוא מישרד המרכז, ושירותים וקולר... ומאחורי זה יש לנו דשא ע-נ-ק, וכמה ספסלים. ושם יש גם את השער הקטן. ומימול יש את הקיוסק של החמשושים, ולאורך כל השבט גדר בטון גבוהה גבוהה שמפרידה אותנו מהכביש הראשי... זהו ניראה לי... ראיתי המון שבטים, ובאמת זה ממש שבט יפה! ושבט יפו - איייייכס! הוא ניראה כמו איזה קופת חולים... הכול שם מיבנים ורחבות מרוצפות....! אין חול, אין כלום... גועל נפש! זה ביכלל לא שבט צופים... זה יותר דומה למתנ"ס... נועה.

Alexis14

New member
אה- לא!../images/Emo113.gif

שבט יונתן ממוקם בדיוק במרכז מבשרת- ליד בי"ס מולדת והחטיבה, מול הקניון. הוא בדיוק באמצע בין הרכס לקסטל והכל. בקיצור- ממוקם היטב (ואני לא משוחדת בגלל שאני גרה מטר ממנו.
) השבט עצמו (הבניין) הוא כמו סהר כזה, שבצד אחד המחסן, ובצד שני חדר שכב"ג העגול. יש שתי כניסות- אחד גדולה ליד השכב"ג, ואחת קטנה ליד המחסן. מאחורי המחסן יש שירותים. כל שאר החדרים- של כל מיני מרכזים, ומשמשים לישב"צים, פעולות וחדרי חושך. רחבת המפקדים- ירוקה. כמו שיובל אמר, יש עליה את החבצלת והכל, כתוב ´היה נכון´ בלבן. הכניסות לשבט- אפשר להגיע מכיוון ´קניון הראל´ דרך מדרגות, אפשר להכנס מרחוב היסמין (הכניסה הראשית), אפשר להגיע מהקסטל ברגל דרך שביל קטן, אפשר להגיע מכיוון החטיבה, כניסה ´פתוחה´. נכון- השבט מול המרכז קליטה וגם יש מלא אתיופים שמציקים בפעולות והיום גם איזה אתיופי בן 8 בא והתחיל לנשק אותי בדרך הבייתה... אבל לא מסריח בגללם, יא גזען! יש גם בצופים קבוצה של אתיופים שלא יודעים עברית ושנה שעברה הייתה בקבוצה שלי חניכה אתיופית שידעה עברית ולא היה טעם שתהיה בקבוצה של דוברי אמהרית. זהו, פחות או יותר.

yuyu yop

New member
2 תיקונים

היה נכון רשום בצהוב - לא לבן, צהוב! והמבנה בצורת "פ" אם לא שמת

Purple Joti

New member
תיקונים-...

הצריף הגדול (מימינה לרחבה...) הוא של ט´... (יי לנו!!) ודרך אגב- אני עדיין מעדיף שהשבט יהיה בקרוואנים עם ה-ר-ב-ה שטח פנוי, מאשר מבנה אחד וכל השאר מרוצף...

כמה תיקונים..

באמת, רועי וטל- אתם לא יודעים איך השבט שלכם נראה..! :) אוקיי- החדר מרכזים שטל שם בסימני שאלה הוא אכן חדר מרכזים. אוקיי, יש 2 מחסנים, אבל לפני(יותר למעלה- בציור) המחסן המאוזן (בציור) יש את חדר ו´ (שולט) החדר שליד הוא חדר ה´, ליד זה חדר ז´, חדר מרכזין, חדר ד´, חדר ח´, אף אחד לא ציין את האנדרטה שיש לנו בשבט, בפינה השמאלית למעלה, אנדרטה לבוגרי השבט שנפלו במערכות ישראל, וגם שכחו את המערום סנדות הנמצא מאחורי חדר ט´.

למעלה